DreamWorks Draken game: Legenden van de negen Rijken

Fan van de Drakenrijders? Krijg je geen genoeg van Tandloos en Hickey van ‘Hoe tem je een draak?’ Dan is DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken een computerspel dat bij jou past. Outright Games brengt samen met Universal Games en Digital Platforms vandaag DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc.

hoe tem ik een draak switch game
Deze werd heel snel gefotografeerd door madame zelf, zodat ze konden gaan spelen!

Geïnspireerd door de DreamWorks animatie-reeks over de Drakenrijders laat DreamWorks Draken: De negen rijken spelers als één van de nieuwe generatie draken vliegen, zweven en duiken door de verschillende rijken op een avontuur om Donders familie en alle draken te redden.

drakenrijders game nintendo switch
Foto: DreamWorks

De game speelt zich 1.300 jaar na de gebeurtenissen uit How to Train Your Dragon af en laat fans in de huid kruipen van Donder en zijn vrienden Ploeghoorn, Veren en Wu & Wei, wanneer ze de handen in elkaar slaan om door middel van verschillende vaardigheden gigantische drakenbazen te verslaan en de rust naar de drakenwereld terug te brengen.

drakenrijders game nintendo switch
Foto: DreamWorks

Ervaren spelers kunnen zich ook aan de ultieme test wagen, dankzij de ‘Challenge Mode’ waar je levels opnieuw kan spelen, maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad. Bekend componist Chris Whiter zorgt met zijn orchestrale muziek voor de ultieme sfeer terwijl je door de drakenwereld vliegt.

Lees ook: Toffe Nintendo Switch games voor jonge meisjes

Mijn dochters wisten niet hoe snel ze het spel moesten fotograferen, zodat ze het konden gaan spelen. Drakenrijders vinden ze superleuk! Er is hier ook al een Drakenrijders kinderfeestje geweest en er zijn de nodige draken taarten voorbij gekomen. Ze hebben lekker zitten gamen en vinden het een leuk spel, dit testpanel van 10 en 11 jaar oud. Leuk om rond te lopen in de wereld van de draken en mooie filmpjes die het verhaal vertellen. Daar genieten ze wel van.

drakenrijders game nintendo switch
Foto: DreamWorks

Nieuwe Drakenrijders serie streamen?

DreamWorks Draken speelt zich 1.300 jaar na de gebeurtenissen van Hoe Tem Je Een Draak af: De Negen Rijken is in de Benelux via Viaplay te streamen. Helaas hebben wij die niet, dus mijn dochters moeten het voorlopig maar even doen met de game.

DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc. Je koopt het spel bijvoorbeeld bij Bol.com. Bij Amazon hebben ze heel veel leuke Drakenrijders cadeautjes.

Lees ook:

Welk karakter uit Drakenrijders vind jij het leukst?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.