Knutselen met de Trolls

Na het zien van de trailer van de Trolls en vooral dat aanstekelijke liedje, staat deze film op onze wensenlijst om te gaan zien. Vooral mijn oudste van 5 is razend enthousiast over alles waar maar een plaatje van de Trolls op staat. Haar zusje ook trouwens, maar zij is iets minder fanatiek. Tja, we zijn rage gevoelig hier in huis en met 2 dochters kun je eigenlijk niet om deze film en alle merchandise heen. De komende tijd verwacht ik dan ook wat Trolls speelgoed te reviewen op mijn blog, ze zien er zo vrolijk uit dat ik daar graag mee aan de slag ga. We beginnen vandaag met Trolls knutselsets!

Knutselmerk Totum is één van de licentiehouders en heeft een serie Trolls sets uitgebracht. Wij hebben een doos met stickers en strijkkralen ontvangen om te proberen. De Trolls Iron On Beads werden geclaimd door de oudste, de jongste ging heel graag aan de slag met de stickers.

Wat vond de kleuter van haar Trolls stickers?

Er zitten 3 velletjes met stickers in het doosje. Stickers zijn altijd leuk. En die plak je razendsnel op 😉 Wat mijn dochter ervan vond laat ik daarom aan je zien via dit filmpje, waarin ze het zelf vertelt:

Wat maakte mijn oudste met de strijkkralen set?

Strijkkralen sets heb je in allerlei soorten. In een andere Totum set vonden wij bijvoorbeeld een doorzichtige kralenplaat die je op het patroon kon leggen. Bij de set van Trolls zitten 2 ondoorzichtige kralenplaatjes en werk je naar aanleiding van het bijgesloten voorbeeld óf je eigen fantasie.

Mijn dochter wilde graag het cakeje maken. Daar doe je wat langer over dan even een paar vellen stickers opplakken, haha. Ze is er verspreid over een aantal dagen steeds even zoet mee geweest. In onderstaand filmpje vertelt ze erover:


Overigens vond ik – net als bij veel andere strijkkralen sets – het meegeleverde bakpapiertje niet zo prettig strijken. Zelf pak ik liever een groter, steviger stuk bakpapier uit de keuken. Dat kun je makkelijk om het strijkkralenwerkje heen vouwen als je de achterkant wilt strijken.

Dit is het resultaat van mijn dochters inspanningen met het cakeje, lekker vrolijk!

cakeje van strijkkralen

Hier nog even de Nederlandse Trailer om in de stemming te komen:

Je kunt overigens hier bij Bol.com een flink Trolls assortiment vinden, waaronder deze producten van Totum. Als je via mijn affiliatelinkje iets besteld, is dat superlief! Kan ik mijn hosting misschien gaan upgraden 😉

Heeft iemand de Trolls al gezien? Is ie ook geschikt voor kinderen onder de 6?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat leuk gedaan met die filmpjes!

  2. Die Trolls zijn echt de nieuwste rage. Ongelooflijk. Mijn dochters (tweeling, 8 jaar) wijzen het steeds aan in de winkel. Mijn ene dochter heeft zelfs haar verjaardagstaart versierd met fondant van – zelfgedachte – trolls. Zo geweldig. Ik wil proberen om die stroom aan merchandise maar een beetje af te wenden. Voor je het weet is het weer afval en dat vind ik zonde van de grondstoffen.

  3. Claudia Diependaal zegt:

    Supermooi geworden dat cakeje.

  4. DisneyChicks.nl zegt:

    Wat kunnen kinderen toch een hoop plezier beleven met zulke sets! Vooral de strijkkralen is voor mij ook echt jeugdsentiment! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.