LEGO World, LEGO NK, LEGOLAND Discovery… bouwsteentjes nieuws + kortingscode

Lalala LEGO! Niks Barbie, mijn mailbox ontploft van de bouwsteentjes berichten. Aangezien ik zelf op mijn verlanglijstje grote mensen sets van LEGO heb staan met de kerstman of de set van Rivendell,  praat ik je even bij. Er is nieuws over het LEGOLAND Discovery Center in Scheveningen, er komt een NK LEGO bouwen voor kinderen én eindelijk keert LEGO World weer terug in de herfstvakantie!

lego world 2023

LEGOland Discovery Center in Scheveningen + kortingscode

legoland discovery centre scheveningen

Ken je het LEGOLAND Discovery Center in Scheveningen? Daar lanceert op 1 augustus een nieuwe 4D film. Lisanne zal met haar kinderen verslag doen van de feestelijke filmpremière met pyjamaparty. Wat je van deze film met effecten kunt verwachten? Een spannend 4D avontuur uit je wildste dromen! Een stel gewone schoolkinderen verandert in vijf dappere helden. Kunnen zij de kracht van hun verbeelding gebruiken om Z-blob te redden uit de klauwen van de Nachtmerriekoning?

lego dreamzz 

Wil jij ook naar deze attractie en de film bekijken? Bestel dan online je ticket met de kortingscode MARSTYLE. Met code MARSTYLE kun je online boeken tegen een gereduceerd tarief van € 16,80. Dat is tijdens het hoogseizoen 27% korting! Normaal is dan de entree € 23 per persoon. De code is geldig t/m 31 augustus via deze link.

Lees ook: Welk soort Lego is nu het leukst?

NK LEGO Bouwen in Purmerend

nk leog bouwen

Gaan jouw kids meedoen aan het NK LEGO Bouwen 2023? (Bij ons zijn de scholen dan alweer begonnen dus de mijne niet…) Intertoys en LEGO zijn op zoek naar enthousiaste, fanatieke LEGO-duo’s in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar die de strijd voor de titel aan willen gaan. Het NK LEGO Bouwen vindt plaats op 16 – 21 augustus 2023 in de historische Markthal in Purmerend. De winnaars gaan niet alleen vandoor met een jaar lang gratis LEGO, ze winnen ook een reis met het hele gezin naar LEGOLAND en LEGO House in Billund, Denemarken. De inschrijving is gestart en aanmelden kan t/m 3 augustus 2023 via de Intertoys website.

Lees ook: Gaaf voor de kinderkamer: houten Lego accessoires

20e editie LEGO World in Utrecht – kaartverkoop gestart

lego world 2023

Door corona een paar jaar weggeweest maar je favoriete herfstvakantie uitje keert weer terug! De kaartverkoop voor de spetterende jubileumeditie van LEGO World is gestart. Snel zijn, want het is altijd heel snel uitverkocht. Na drie jaar afwezigheid viert het grootste LEGO evenement ter wereld(!) zijn twintigste editie in Jaarbeurs Utrecht van woensdag 18 t/m dinsdag 24 oktober 2023. Voor de supersnelle beslissers zijn er in beperkte oplage ‘Early Bird’ tickets beschikbaar voor een gereduceerde prijs.

Lees ook: Marstyle bezoekt Lego World

Bezoekers kunnen er levensgrote LEGO bouwwerken bewonderen, Ninjago trucs oefenen, dansen met LEGO Friends, Quinn & Aaron ontmoeten en nog veel, veel meer. Een ideaal gezinsuitje tijdens de herfstvakantie. Kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen zich hier de hele dag vermaken in vier verschillende LEGO werelden: Reality, Fantasy, Freestylers en Star Wars.

Lees ook: Gastblogger Rons beste tips voor LEGO World 2017

Uiteraard zijn ook volwassen fans van harte welkom op dit event. Naast het bouwen met diverse LEGO thema’s, kun je inspiratie opdoen bij de fantastische bouwwerken van tachtig AFOL’s (Adult Fans Of LEGO), en je creativiteit de vrije loop laten in een van de bouwwedstrijden. Ook kunnen bezoekers zich voor het eerst dit jaar onderdompelen in diverse Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Hologram experiences. Naast grote activiteiten voor LEGO Ninjago, LEGO City en LEGO Friends, krijgen fansde kans om zich in de prachtige droomwereld van het nieuwe LEGO DREAMZzz thema te begeven.

Lees ook: Onze tips voor Lego World 2016!

Over de tickets

  • De ‘Early Bird’ tickets zijn € 22,50 per persoon. (vanaf 1-8 10 uur te koop)
  • Een gewoon entreeticket kost €24,95 p.p.
  • Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.
  • Een ticket geeft de hele dag toegang tot het evenement (10:00-17:00 uur), inclusief alle attracties en activiteiten.
  • Tickets zijn verkrijgbaar via LEGOWorld.nl en Ticketmaster.
  • Let op: er kunnen geen kaarten aan de kassa van de Jaarbeurs worden gekocht.
  • Elke hal van LEGO World heeft één of meerdere horecaterrassen.
  • Je mag ook je eigen eten en drinken daar nuttigen.
  • Alle hallen van LEGO World zijn toegankelijk voor grote en kleine bezoekers met een rolstoel.
  • LEGO fans die prikkelgevoelig zijn, kunnen even bijkomen in een stilteruimte.

Lees ook: Hoera, bijna 5! Een Lego-partijtje

Zo. Dan ben je weer op de hoogte qua nieuws op bouwblokjes gebied! Zit er een leuk uitje voor je tussen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.