Toychamp aan de Rijneke Boulevard

Goed nieuws voor alle speelgoedliefhebbers: er zit sinds kort een Toychamp aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Een leuk uitstapje met je bijna jarige kind of om iets voor de zomervakantie uit te zoeken, toch? Toychamp is namelijk heel, heel erg groot! Elke winkel heeft minimaal 1500 vierkante meter oppervlak. Je bent er dus wel even zoet…

toychamp zoeterwoude

Mijn bijna 8-jarige had als grootste wens om voor haar verjaardag centjes te krijgen, zodat ze zelf iets uit zou kunnen zoeken in de speelgoedwinkel. Nu vinden haar vader en ik het niet zo leuk om geld te geven, dus deden we het anders. En kreeg ze toch haar wens. Ik was eigenlijk van plan om naar Rotterdam Alexandrium te rijden voor een bezoek aan de Toychamp, maar even googlen leerde mij dat er sinds enkele weken dus ook eentje veel dichterbij zit aan de Rijneke Boulevard (afslag bij de Heineken aan de N11). Voor ons een kwartiertje met de auto én je kunt er gratis parkeren.

toychamp zoeterwoude

Voor de kenners: Toychamp zit achter de snackbar. Parkeren doe je iets voorbij het speeltuintje en dan vind je de speelgoedwinkel in de hoek. Kwantum en Bristol zitten er vlakbij. Voor de Action zou ik op een andere plek parkeren als je uitgeshopt bent, want daar koop je ook altijd veel (het is een grote winkel).

Indruk van de speelgoedwinkel

Groot! Wat ontzettend veel speelgoed heb je hier. Rijen vol om te bewonderen. Een gangpad vol Sylvanian Families, een gangpad met babyspeelgoed, Barbies, een groot schap LOL Surprise, buitenspeelgoed… Er is genoeg te kiezen! Verder zijn er verschillende ‘shop in shops’ zoals een groot display met allemaal Schleigh dieren, een Playmobil kamer, een Lego kamer… En wat me op viel: ook qua ontdek-speelgoed is er een groot aanbod. Niet alleen de Gravitrax, maar ook experimenteer sets en iets wat ik nog niet kende: BoomTrix (waarbij je een bal volgens trampolines een parcours laat stuiteren).

Wat zocht ze uit?

De bijna jarige Jet had een shopbudget gekregen van mama, van papa, van opa uit Engeland en van opa en oma. Daarbij mochten beide dames van hun papa iets uitzoeken voor de zomervakantie en van mij mochten ze een nieuwe broodtrommel en schoolbeker in de winkelwagen stoppen. Grote zus wilde graag een goede pen en zag een mooie schoolagenda. De verjaarscadeautjes hebben we na afloop zelf ingepakt en krijgt ze pas als ze echt jarig is.

Van mij krijgt ze een Top Model schooltas en een leesboek uit de Fantasia serie van De Wakkere Muis (oftewel Geronimo Stilton). Verder een pluizebol pen, omdat die zo schattig en fluffy is. Dé hype op de Nintendo Switch momenteel is Animal Crossing dus die wilde ze heel graag hebben. Een experimenteerset om stuiterballen mee te maken, vond ze ook erg gaaf. En… samen met haar zus kappertje spelen met een knutselset om je haren in vrolijke kleuren te verven met gave patroontjes. Met blonde haren zal dat vast heel leuk staan. Altijd goed en duurzaam als cadeau is uiteraard Lego. Mevrouw zag een leuke set Harry Potter Lego die ze graag wilde hebben.

De centjes van hun vader werden eveneens aan Lego besteed. Grote zus ging voor een Harry Potter set met dementors en de jongste koos een mooie pennenbak van Lego Dots uit voor op haar bureau.

Kortom: we zijn zeer goed geslaagd en ze krijgt geen centjes voor haar verjaardag maar geweldige cadeaus die ze zelf heeft uitgezocht. Het was een mooi uitje. Daarna zijn we nog even de speeltuin ingegaan, hebben we een ijsje gegeten en zochten de meisjes een zomerjurkje en ballerina’s uit bij de naastgelegen Bristol.

Mocht je nog een vakantie uitstapje zoeken: mijn tip is dus een shopdagje aan de Rijneke Boulevard. Haha. Wel even sparen!

Ben jij al bij deze Toychamp geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.