Mega shoplog: Action, LiefsFabriek en Trekpleister

Woohooo geld moet rollen! Nou ja, dat excuus gebruik ik dan maar even. Net verhuisd en dan kom je er achter dat je allerlei huishoudelijke benodigdheden mist. Sommige dingen liggen nog in mijn oude huis en weet ik nog niet precies van of ik dat mee kan nemen of niet, maar andere dingen heb ik sowieso allemaal wel nodig. Ondanks de werkachterstanden besloot ik daarom een ritje naar de Action op de Rijneke Boulevard te maken, die vind ik fijner dan de Action in Gouda en het is net zo lang qua reistijd. Ook de plankjes van de Trekpleister kon ik niet uit mijn hoofd krijgen en op de perspreview van de LiefsFabriek in Hazerswoude-dorp zag ik diverse wannahaves voor mijn interieur…

Tijd voor een shoplog dus. Een mega shoplog. Allemaal kleine dittemedatjes en frutsels. Zeker bij de Action zie je altijd van alles liggen wat te handig en budgetfriendly is om te laten liggen. Omdat het niet naast de deur is, bezoek ik deze winkel hooguit eens per 3 maanden en dan moet er ook direct van alles mee.

Tuinspullen Action

Spullen voor de tuin bijvoorbeeld. Ik wil wat zaadjes planten en kocht daarom knalroze plantenbakjes om aan de schutting te hangen. Potgrond zag ik helaas niet liggen. De roze vlinders vond ik ook wel vrolijk en ze kosten bijna niks. Trekker om ramen te zemen, een elektrische vliegenmepper, een ijzeren stoffer en blik voor de tuin… Verder leek het me praktisch om een wasrekje te hebben dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De parasol in handige draagtas brengt ons wat schaduw en de deurstopper moet voorkomen dat de buitendeur dichtwaait. Merk alleen wel dat er een verhoging voor nodig is, anders heeft het geen effect. De fiets van mijn dochter heeft geen standaard en een kapotte bel, mijn eigen fietsbel was ook kapot dus dat nam ik mee. Hopelijk heeft opa binnenkort een keertje zin om die te monteren.

Spullen voor in huis

Ik kocht verder een aantal snijplanken, dingen om onder je stoelen te plakken tegen het krassen op de vloer, een aansteker, een trekker voor de douche, handzeep, haakjes om handdoeken op te kunnen hangen en wat keukengerei. Kon het niet laten om voor de meisjes waterschieters mee te nemen en extra pijltjes voor het Nerf pistool dat ze afgelopen winter bij Hasbro hebben gekregen op een persevent. De zwarte mandjes waren een tip van mijn schoonzus, om het tvv-meubel wat netter te maken. Kunnen ook losse troepjes van de meisjes in.

Handigheidjes

Op internet had ik een roze wasmand besteld die heel erg klein bleek te zijn. Action had helaas geen roze exemplaren staan, dus ging ik voor grijs op een groter formaat. Waterdicht, dus kan ik in de zomer ook voor waterpret in te tuin gebruiken. Kinderschaartjes misten de meisjes hier in huis, dus die nam ik mee. Een mandje voor wasknijpers, deurhaken, tissues, een jeansbroekje en voor beide meisjes nieuwe sokken: Paw Patrol en My Little Pony.

Cadeautjes

Ik shopte wat cadeautjes voor de aardigheid, een roze mandje waar ik nu de snoepjes in bewaar, sla dressing, een speciale pleister voor je weet maar nooit en magnetronmaaltijden voor mezelf. Geen idee of het wat is, maar dan heb ik wat in huis in geval van nood. Niet op de foto staan de ‘gefeliciteerd met je nieuwe huis’ koffiecups voor mijn ex en chocolade stokjes voor de kids.

Trekpleister shopsels

Nu ik iedere ochtend de complete stofzuiger tevoorschijn trek voor de hagelslag die op de grond ligt, merk ik pas hoe zeer ik een kruimeldief mis. Deze lag voor 15 euro bij Trekpleister. Daar kocht ik ook 2 wandrekjes, zie volgende foto.

Van de sociale werkplaats

Deze cactus en flamingo heb ik gekocht bij de LiefsFabriek in Hazerswoude-dorp. Ze komen van een sociale werkplaats en ik vind het leuke eyecatchers.

Goed geshopt toch? Hoe vaak bezoek jij de Action?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Goed geshopt!
  Ik kom werkelijk wel bij de Action, maar die zit dan ook op het winkelcentrum. Meestal gewoon voor schoonmaakmiddelen ofzo.

 2. Natasja zegt:

  Super goed geshopt! ?

 3. MarjonS zegt:

  Goed geshopt, maar ook zeker bruikbaar!

 4. Wendy v V zegt:

  Super goed geshopt.
  Ik kom er ongeveer maandelijks, maar soms ook vaker. En ga er eigenlijk ook nooit vandaan zonder iets.
  Nog een tip voor potgrond, bij de aldi.

 5. Kool Family zegt:

  Ik woon quasi naast een Action en de kids gaan er graag voor speelgoed, maar zelf koop ik er niet zo danig veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.