Shoplog: Action!

Poldermama heeft weer eens flink geshopt! Heerlijk, ik houd zo van shoppen maar de portemonnee werkt nooit zo mee in relatie tot mijn hebberigheid. De Action stond al even op mijn wensenlijstje. Bij ons vandaan is het best een stuk rijden naar dit walhalla van goedkope leukigheidjes, dus toen we dit weekend bij bij schoonvader logeerden vanwege allerlei verjaardagsfeestjes aan de andere kant van het land nam ik mijn kans waar. 

  
Allereerst moest er een cadeautje komen voor de oma van mijn man. Vanwege het lange stuk rijden en het feit dat oma het feestje op locatie gaf, vond ik bloemen geen optie. Gelukkig vond ik bij de Action al snel iets leuks, waxinelichthouders en daarbij kocht ik een nepkaarsje zodat er geen ongelukken mee kunnen gebeuren. Ik wist dat ze een knutsel van de meiden zou waarderen én dat ze gek is op tuinkabouters, laat de Action nu net toevallig een leuk verfprojectje van een tuinkabouter (met ophanglus) hebben! Helemaal leuk. Nog een speeltje voor omaoma haar hondje en klaar was het presentje. De meiden konden dus aan de slag bij opa thuis, ik improviseerde een knutselkleed en knutselschorten van vuilniszakken. Daarna maakten ze voor opa nog een schilderij van hun geliefde Peppa, ook een leuke knutsel van de Action. Ik haalde er nog stiften bij, om de exemplaren die mijn schoonzus al eerder had aangeschaft te vervangen en stickers. De nichtjes knutselen en tekenen allemaal graag als ze bij opa logeren.
  

De hoofdreden om naar de Action te gaan was echter het vervangen van de limonadetap. Ik had zo’n leuke van de Hema, en kwam erachter dat je die dus niet in de vaatwasser kunt doen. Bij Action zijn deze dingen goedkoper. Ze hadden er ook een van glas, erg mooi maar een stuk zwaarder om te sjouwen en deze heeft geen hengsel aan de bovenkant. Ik koos een vrolijk exemplaar van plastic met roze print. Wie door de Action loopt, komt heel veel dingen tegen die handig zijn. Ik was dus niet zomaar uitgeshopt…

  
Zo bleek de zomerpyjama die we voor mijn kleuter meehadden veel te klein. Ik vond voor weinig een leuke die wel paste waardoor mijn meisje die avond wel comfortabel kon slapen. Een knalgeel met wit zomershortje op de groei moest al direct toen ik terugkwam van het shoppen aan. De broek was iets te laat naar beneden gedaan op het toilet, oops. Onze Zeeman ovenwanten zijn aan vervanging toe en ik kwam mooie tegen. Wie mij op instagram volgt weet dat ook mijn mooie regendouchekop onlangs gesneuveld is. We willen graag een nieuwe Grohe, maar surfen op internet leert dat het type dat we willen lastig verkrijgbaar is en …prijzig. De douchekop van het bad die we nu gebruiken is wat aan de kleine kant, vooral als we de meiden willen douchen. Bovendien kunnen we nu niet even snel moddervoeten afspoelen in bad. De grote douchekop op de foto van Action kost slecht 4,50 euro en voor dat geld wilde ik de gok wel wagen om deze tijdelijk te gebruiken tot we een goede aanbieding vinden van de gewenste regendouche.

Je ziet dat mijn tassen goed gevuld waren! Ik ging op traktatie jacht voor de peuter die bijna 3 wordt en dan afscheid neemt op de peuterspeelzaal (vanwege mijn nieuwe baan, niet haar leeftijd). Vandaar de Maja de Bij koekjes en bellenblazen 🙂 Kleding maat 116 kocht ik ook en gave sokken met fotoprint voor de meiden. Voor mezelf zag ik een kobaltblauwe jumpsuit en ik wil graag eens proberen hoe dat zit. Voor Sinterklaas zaten er kralen en een poppenbadjas in mijn winkelwagen. Leuke cadeautjes 🙂

Slaan jullie ook altijd groots in bij de Action? Ik kom er eens per half jaar denk ik.  Of kom je er vaker? Ze hebben er altijd zulke leuke dingen voor weinig, vooral voor knutselspul vind ik deze winkel ideaal!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Henny zegt:

    Wat een leuke spullen. Ik kom er vrij regelmatig en het is erg moeilijk om me dan in te houden. Ik kom altijd met meer terug dan dat de bedoeling was.

  2. patricia zegt:

    Oeps ik kom er bijna elke week hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.