Glitters uit de mailbox: roze!

Tijd voor glitters! Vaak red ik het niet om alle persberichten die ik ontvang te gebruiken, maar er zitten zoveel leuke blijmakers tussen deze nieuwtjes dat ik het leuk vond om vaker wat glitters uit de mailbox rond te strooien op de blog. Als ik er blij van word, dan is het ook goed voor een glimlach bij jou misschien?

glitters uit de mailbox

Kijk dus lekker mee, het is een beetje een komkommertijd rubriek, ik weet het. In drukke tijden red ik het allemaal niet, maar nu dus even wel! Deze editie gaf ik als zoekterm ‘roze’ in als filter voor de duizenden persberichten en dít kwam er uit. Wat vind jij leuk?

Barbie kledinglijn

barbie primark
Foto: Primark

Ik schreef pas al over de nieuwe Barbie grote mensen film die binnenkort uitkomt, maar daar blijft het niet bij. Barbie kennende weet je dat we meteen ook in merchandise worden ondergedompeld. Bijvoorbeeld van de Primark, die een kledinglijn met Barbie-beeldmerk heeft uitgebracht.Roze stad Toulouse ontvangt WK Rugby

toulouse-pixabay
Toulouse, foto doorSophie ML viaPixabay

Tja als je roze intikt als zoekterm, verwacht je het niet, maar er popte een persbericht op over het WK Rugby. Dit WK zal in september losbarsten en 52 dagen lang de fans in spanning zal houden. Tien Franse steden vormen het decor voor dit WK, waaronder de ‘roze stad’ Toulouse waar de Basilique Saint-Sernin met zijn bijzondere achthoekige klokkentoren al vele pelgrims onderweg naar Santiago de Compostel la heeft mogen verwelkomen.

Regenboog zonneklep

zonneklep esprit
Foto: ESPRIT

Kijk nou hoe cute? Helemaal back to the 80s toch, deze zonneklep van ESPRIT? Deze vrolijke raffia regenboog zonneklep kost 29,99 euro en is onderdeel van de Summer Accessories ’23 collectie. Bedoeld om van iedere outfit een statement look te maken. De collectie gaat van tassen en hoeden tot aan riemen en sjaals. Maar deze kleurrijke eyecatcher sprong er voor mij uit. Roze gorilla van Madness Minigolf

Madness-Minigolf-roze-gorilla
Foto: Madness Minigolf

Ik schreef er al een verhaal over omdat wij uitgenodigd waren voor de opening van Madness Minigolf, maar deze PR-foto van de roze gorilla minigolfbaan is té leuk om niet in deze roze rubriek te zetten. Fotogeniek uitstapje in Warmond in ieder geval. Wie is er al geweest?

Supercute baby badpakje

supercute-kinder-badpak-uv-werend-lichtroze-giraffes
Foto: Supercute

Supercute is een merk voor de modebewuste baby, met zwemluiers, badpakjes en zwembroekjes. De badpakjes zijn UV-werend én sommige zijn zelfs van gerecycled materiaal, waardoor ze goed zijn voor de huid én voor het milieu. De kleine maatjes zijn voorzien van handige drukknopjes, zodat het aan- en uitkleden of verschonen van je kind een fluitje van een cent is. De ruffels aan de onderkant maken het pakje helemaal af en zorgen ervoor dat jouw kleine fashionista zal stralen. Deze met giraffes kost 38,50 euro.

Macramé plantenhangers

roze macrame
Foto: IKEA

Wil je meer groen in huis maar heb je te weinig plek? Dan zijn de roze plantenhangers de ideale manier om nog meer planten kwijt te kunnen. Ze zijn gemaakt door vrouwen uit plattelandsgebieden in India die werken voor een organisatie die hen opleidt om te kunnen handwerken met natuurlijke materialen zoals bananenvezels en restmaterialen uit voedselproductie zoals notendoppen. Onderdeel van de IKEA MÄVINN collectie, handgemaakte accessoires in samenwerking met zeven sociale ondernemingen in Azië. 

Kruidige Plantenbox

rozeThePlantBox
Foto: ThePlantBox

Een kruidentuintje op je balkon met onder andere rozemarijn, munt, oregano en chili’s is niet alleen mooi, maar ook erg lekker. Zeker als het geheel in een roze plantenbak is gecombineerd natuurlijk. Deze foto komt van The Plant Box: het geheel, kruidencreatie, aarde en voeding, wordt kant-en-klaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt de Chill & Thrill creatie van The Plant Box los bestellen voor € 89. Een jaarabonnement op The Plant Box met vijf keer per jaar verse bloemen op balkon, is verkrijgbaar vanaf € 299.

Watermeloenschaal

watermeloenschaal
Foto: TK Maxx

Deze cutesie voor al je zomerse borrels is 12,99 euro en verkrijgbaar bij TKMaxx. Je kunt er natuurlijk watermeloen in doen, maar snackgroentes, chips of stokbrood zijn natuurlijk ook prima. Feestje op tafel toch?

Al met al hele leuke roze items al zeg ik het zelf. Verzoekjes voor een volgend thema? 

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.