Zwem ster op het strand met Sanetta beach wear

Het is nog geen strandweer, maar de zwemlessen gaan natuurlijk gewoon door! Daarom laat ik jullie vandaag een badpak zien uit de Sanetta Beach collectie van 2017. Het thema van deze collectie voor jongens en meisjes is ‘West Palm Beach’ met bijzondere kleuren, allover prints en een variëteit aan verschillende stijlen. Mijn oog viel op het donkerblauw met witte badpak dat slechts 1 jaar in de collectie zit. Precies de smaak van mijn jongste!

Ik twijfelde nog even of ik wel een badpakken outfit op mijn blog wilde plaatsen, maar ik heb al eerder badpakjes laten zien en ik vind de foto’s persoonlijk heel netjes geworden. Niet anders dan in webshops of mode catalogi, toch?

Twee prints

Het leuke van dit blauwwitte badpak vind ik de wisselende print: aan de voorkant mooie sterren, aan de achterzijde witte strepen. Je hebt er ook 2 bikini’s van: eentje met een tanktop en eentje met triangel bikini. Zelf vond ik gezien de zwemlessen het badpak praktischer. Zeker vanwege de brede bandjes aan de bovenzijde: die breken niet zo snel (een vervelende ervaring die ik met een ander badpak wel had). Ook als je naar een subtropisch zwembad gaat met allemaal glijbanen is een degelijk badpak wel zo fijn.

Wat vindt dochterlief ervan?

Ze vraagt steeds weer of ze hem al aan mag naar de zwemles, maar daar heb ik nog even mee gewacht. Het badpak dat wij hebben ontvangen is maat 122/128 en zit zoals jullie zien erg ruim omdat ze maat 122 heeft. Sanetta is een kwaliteitsmerk, dus ik ga er van uit dat net als alle andere kleding van dit merk de stof zich lang goed zal houden.
Deze week gaat het badpak voor het eerst ‘echt’ aan, want ik had beloofd dat ze haar nieuwe badpak aan mag wanneer ze in het volgende badje zit. Vorige week was die mijlpaal daar ineens, dus nu kan ie in de tas. Ik hoop dat ze tijdens het zwemmen geen last heeft van de extra ruimte in het badpak en dat de bandjes goed blijven zitten. Tijdens het passen zaten die overigens prima en sloten ze netjes aan, maar omdat het badpak iets aan de grote kant nog is ben ik benieuwd hoe dit tijdens de les gaat.
Ik vind zelf in ieder geval dat het sterrenbadpak haar ontzettend leuk staat! Je shopt hem bijvoorbeeld hier voor 27,95 euro. Kijk ook eens op de website van Sanetta, het merk geeft 2 jaar garantie op al haar producten.
Andere reviews over Sanetta:
Wat vinden jullie van dit badpak?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Roelina zegt:

  Wat een super leuk zwempak!? Ik heb zelf geen meisjes, nu zijn zwembroekjes natuurlijk ook wel leuk… maar zo’n klein badpakje blijft toch wel erg cute.

 2. Oh, dat is echt wel een super cute badpak.

  En coole fotoshoot!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks! Ik ben zelf ook erg blij met hoe de foto’s geworden zijn <3

 3. Gerdi zegt:

  Wat een tof zwempak zeg, hoe lang is je dochter? Dan kan ik de maat ongeveer inschatten..

  1. Marguerita78 zegt:

   oeh dat weet ik niet precies, ergens tussen de 116 en 122 centimeter is ze

 4. Ik vind het leuk! Vooral de voorkant, omdat die zo lekker fris oogt. Maar het is leuk dat het badpak zo twee kanten heeft. En het sluit ook goed aan zo te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.