Wat is onze ervaring met ondergoed van Sanetta?

Tot voor kort kocht ik vooral budget ondergoed voor mijn dochters. Leuke setjes van de drogist, Hema, C&A, H&M of Zeeman. Behalve die van Zeeman, viel de kwaliteit en pasvorm me vaak tegen. Zeker hemdjes van Hema of van de drogist vervormen snel en worden lelijk. Daarom ben ik naar merken gaan kijken. Hoe kwam ik uit op Sanetta?

In Bataviastad kocht ik Vingino onderbroekjes en hemden, die heel mooi zitten en langer mooi blijven. Hiervan zijn echter de patronen nogal uitgesproken en kon ik in de sale niet echt bijpassende setjes verzamelen. Via Bol.com ontdekte ik het Duitse ondermode merk Sanetta, gemaakt van biologisch katoen. Enkele setjes waren flink afgeprijsd, dus ik besloot het merk te proberen.

Wat valt op aan Sanetta?

Dat de kleding van het merk van biologisch katoen is gemaakt, valt direct op als je het uit de verpakking haalt. Voelt superzacht! In alle labels kun je bovendien lezen dat hoe vaker je het in de droger stopt, hoe zachter het wordt. En Sanetta geeft 2 jaar garantie op elk product.

Het ondergoed van Sanetta is wat duurder dan de mij bekende budgetmerken, maar de kwaliteit merk je echt aan alles. Dankzij de zachte stof dragen mijn dochters het graag. De hemdjes zijn wat langer, waardoor je geen last hebt van blote buiken of ruggetjes. Zoals beloofd op de labels, blijft zowel de pasvorm, de print als de stof erg mooi na veelvuldig wassen en in de droger stoppen.

Duitse mode

Het merk is Duits en voldoet daarom aan de wensen van onze oosterburen. Neutrale kleuren, niets geks, degelijk. Wel met leuke patroontjes, maar al met al ingetogen qua uitstraling. En tijdloos, juist omdat het niet heel uitgesproken is. Items van dit merk kunnen dan ook zeker meerdere generaties kinderen mee.

Ik wil meer!

Afijn, de eerste Sanetta items die ik zelf aanschafte bevielen ontzettend goed. Bij Zalando in de uitverkoop shopte ik er nog wat bij, nu ook voor mijn andere dochter. Leuk cadeau voor Sinterklaas, beiden hetzelfde donkerblauw met roze gestreepte ondergoed. Aangezien het ontzettend lekker zit, dragen mijn dochters het vaak. En kocht ik nog wat bij…

Toen ik op kindermodebeurs Kleine Fabriek de Sanetta stand ontdekte, moest ik daar even langs. Niet vanwege opvallende kleurtjes, maar omdat ik echt fan ben van het merk. Nog voor ik foto’s kon schieten, wisten de Duitse dames op de stand mij af te leiden met een ontzettend amusant gesprek. Echt heel aardige mensen en we hebben erg gelachen. Ze werken momenteel nog niet met andere Nederlandse bloggers, dus ik vind het heel gaaf dat ik jullie de komende tijd meer van dit merk kan laten zien. Ook mijn gastblogger Esther is om, want de dino pyjama’s waarin haar zoontjes twinnen bevallen goed en zij was nog niet bekend met dit merk.

Kersjes en bloempjes

Voor mijn dochters koos ik ter review 2 verschillende setjes Sanetta ondergoed uit. Kersjes voor de oudste en een setje met blauwe bloempjes voor de jongste. Eigenlijk is het kersjes setje gericht op de wat jongere meisjes, in het blauwe printje kun je namelijk ook bijpassende behaatjes aanschaffen. Maar ja, de jongste is gek op alles dat blauw is. Hoewel ook mijn oudste dochter erg gecharmeerd is van het lieve setje van haar zusje. Voor een onderbroekje betaal je 9,95 euro en voor een hemd ligt de prijs meestal rond de 13,95 euro. In de uitverkoop scoor je dit merk voor de helft van deze prijs. Mijn tip is om dat te proberen, want daarna ben je net als ik om. De kwaliteit en zachtheid van de stof is echt ontzettend goed. Zeker als kinderen langer in dezelfde maat blijven of je hebt meer kinderen van het zelfde geslacht, is dit de investering waard.

Waar te koop?

Ik hoop oprecht dat ik je enthousiast heb gemaakt voor dit fijne, maar in Nederland nog onbekende merk. Ben zelf in ieder geval heel blij met deze fashion find én het feit dat ze met me willen samenwerken. In de sale bij bovenstaande webshops zag ik al hemdjes staan vanaf 2,99 euro dus dat is zeker het proberen waard!

Lees ook:

Hebben jullie al iets van Sanetta in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Natasja zegt:

    Het ziet er op de foto’s al enorm goed uit, je kunt zien dat het kwaliteit is. En ik vind de motiefjes erg leuk, ik snap dat jij en je dochters helemaal om zijn!

  2. Volgmama zegt:

    Wij hebben er ook een paar stukken ondergoed van. Fijn merk is dat. In Duitsland is de markt iets groter qua biologisch katoen. Je hebt er ook fijne rompers van.

  3. Dank je voor deze review! Dit is iets waar ik wat aan heb. Veel pluspunten voor mij: biologisch, neutrale prints, lange hemden. Tot nu toe past het ondergoed van de Hema en H&M mijn dochters het beste. Zeeman was voor mij juist weer een miskoop. Maar Hema heeft nooit de goeie maat in de winkel liggen. Steeds uitverkocht. Ik koop liever niet online, dat is dan het enige nadeel van dit merk. Dan maar een dagje naar Duitsland 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.