Win 5x een schattige unisex Sanetta sterren romper

Op Facebook heb ik ze een paar maanden geleden al aan jullie laten zien. Nu is het dan tijd voor de winactie! Wie mij volgt weet dat ik fan ben van de zachte ondergoedsetjes van het Duitse merk Sanetta. Alles van organic cotton en in Europa gemaakt. Hoe vaker je ondergoed van Sanetta in de droger stopt, hoe zachter het wordt. En dat wil jij natuurlijk ook graag voor het lijfje van je baby, toch?sanetta romper ster

Sanetta stuurde mij 5 lieve unisex rompertjes om te verloten onder mijn lezers. Schattig wit met kleine grijze sterretjes erop gedrukt. De rompers hebben drukkers aan de onderzijde en aan één kant van de hals. Ze voelen nu al heerlijk zacht, dus kun je nagaan als je ze straks uit de droger haalt.

sanetta romper stersanetta romper ster sanetta romper ster sanetta romper ster

Ik weet nog niet of ik er 2 of 3 prijzen van ga maken, dus als je mee wilt doen laat dan even weten op welke maten je kans wilt maken. De rompers hebben maat 62, maat 68, maat 74, maat 80 en maat 86. Reageer met een geldig e-mailadres en ik vind het ook wel leuk om te horen of je zelf zwanger bent, hoe oud je kleintje is of voor wie je zou willen winnen. Voor de newbie mama’s je kleintje past maat 62 meestal vanaf ongeveer 2 maanden en maat 86 zo rond de eerste verjaardag. Als je een ‘gemiddeld’ kind hebt tenminste.

En de winnaars zijn geworden: Brenda, Liesbeth en Rosemarie. Van harte gefeliciteerd! Ik neem contact op voor de afhandeling.

Meer lezen over mijn ervaringen met Sanetta?

Wie doet er mee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Amy zegt:

  Super schattig! Leuk voor mijn vriendin, ze is zwanger van haar eerste zoon, dus ze kan deze leuke prijs wel gebruiken.

 2. Lynn zegt:

  Ik ben zwanger dus doe graag mee voor mijn toekomstig babytje! 😀 De kleinste maatjes zouden leuk zijn, zo hoef ik niet te lang te wachten om die schattige rompertjes te testen! 😀

 3. Roxanne Gummels zegt:

  O wat een gaaf rompertje! En die drukknoopjes op de schouder zijn echt ideaal! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die nu in maat 80 zit. Maat 86 zou ideaal zijn.

 4. Iris zegt:

  Ik zou ze na jouw enthousiaste reviews over Sanetta graag zelf ook proberen. Voor mijn dochter van een half jaar oud begin ik nu de maat 74 collectie aan te schaffen. En waar ik tijdens mijn zwangerschap nog riep dat ze gemakkelijk de oude rompers van haar broer wel aankon, blijk ik dat in de praktijk dus niet te doen. Of ik vind ze smoezelig, maar vaker nog vind ik schattige babymeisjes rompers veel leuker dan de effen witte die ik altijd voor haar broer kocht.

 5. Tamar zegt:

  Wat een leuk rompertje. Ik zou deze graag voor mijn zoon van 14 maanden willen winnen in maat 86.

 6. Annemieke zegt:

  Ik zou graag maatje 62 of 68 willen winnen voor onze kleine meid van 5 weken♡

 7. Celina zegt:

  Wauw! Ik heb de andere ervaringen over dit merk ook gelezen.. en het klinkt erg goed en het ziet er ook nog eens leuk uit allemaal!
  Vooral dat biologische katoen en de zachtheid spreekt me aan. Mijn meisje heeft nu maat 62, welke maat/maten maakt niet uit maar ik doe meer voor de maten vanaf maat 68.

 8. Merel zegt:

  Hi, ik doe graaaag mee! Zelf pril 6 weekjes zwanger van de eerste, enorm moooi en ongelofelijk spannend. Maar stiekem wil ik ook een beetje mee doen voor een vriendinnetje. Zij is ook zwanger, we zijn deze samen zwanger hoe mooi is dat :). Zij is inmiddels 23 weken. Lijkt me heel gaaf als onze babies de romper samen aan kunnen haha.

  Liefs!

 9. Marijke zegt:

  Leuk kraamcadeautje! Ik zou graag maat 62 winnen!

 10. Wat zijn ze leuk! Lenn is 9 maanden, dus ik doe graag mee voor maat 80 en 86 🙂

 11. Jolein koolske zegt:

  Oh wat super leuk zijn ze !!! Ik waag dolgraag een kansje voor maatje 68 voor mijn net bevallen zus 🙂 Mijn dochtertjes zijn zelf 4 jaar en 3 jaar dus dragen ondertussen geen rompertjes meer. Anders hadden ze deze echt wel mogen dragen want ze zien er comfortabel en mooi uit 🙂 Daar maak ik mijn lieve kleine nichtje heel graag blij mee !!!

 12. Janneke zegt:

  Op fb al gereageerd maar hier nogmaals! Super gaaf voor mijn jongste zoon! De oudste 2 zijn 7 en 8 en alle spullen weg gedaan! Nu alles nieuw aangeschaft en Rompers kom je altijd tekort! We zouden graag maat 80 uitproberen ??? kijken of het werkelijk zo zacht is ?

 13. Rosemarie zegt:

  Mijn dochter houdt van zacht…. maat 86 is wat zij past. Ze is nu 1,5 jaar.

 14. Henrieke zegt:

  Ik doe graag mee voor de kleinste rompertjes, ben nu zeven weken zwanger. Best wel pril nog maar het is al heel leuk om de spulletjes bij elkaar te zoeken! Lief ook met die kleine sterretjes. 🙂

 15. maris zegt:

  ik doe graag mee voor mn nichtje Chemene die net geboren is… ik ga dan ook voor maat 62

 16. Ik zou heel graag meedoen, maar mijn kinderen zitten niet meer in de rompers. Je andere blogpost over sanetta heeft me wel op het spoor gezet van het merk. Mijn ene dochter krijgt vaak uitslag van nieuwe kleding, omdat er altijd sporen van chemicaliën in kleding zitten. Laatst nog ondergoed van Hema en ze krijgt overal jeuk. Dus ik ga sanetta een keer proberen.

 17. Claudia Diependaal zegt:

  Echt supergaaf. Ik doe mee we worden weer opa en oma! Leuk in maat 62 ik dacht dat dat de kleinste was.

 18. Claudia Diependaal zegt:

  Echt supergaaf. Ik doe mee we worden weer opa en oma!

 19. saartje Ndangi zegt:

  Voor mijn goede vriendin waar ik meter ben van de oudste maar er is net een nieuw kleintje van een week dus zou graag voor haar kindje een maatje 62 winnen ?

 20. Jo zegt:

  Ow ja leuk voor de buikbaby ! Kleinste maatje alsjeblieft !

 21. AnnaB zegt:

  Maat 86 voor mijn zoontje,fijn zo’n mooie zachte romper

 22. Heidie zegt:

  Maat 68 graag voor mijn schoonzusje die over een paar maanden haar eerste kindje verwacht.

 23. Eline zegt:

  Graag maatje 74 voor mijn meisje!

 24. Manon Toemen zegt:

  Klinkt als een hele fijne romper! Ken het merk niet dus wil hem graag winnen! Inmiddels 34 weken zwanger (iets met de laatste loodjes) van de volgende zoon. Maatje 62 of 68.

 25. Liesbeth zegt:

  Natuurlijk doe ik mee voor ons kleintje! Heel graag in maat 68!

 26. Willeke zegt:

  Zo schattig en zo leuk voor mijn dochter of mijn zoon- ik heb er twee en zeg tegen maat 86 voor een van beiden echt geen nee!Dank je wel

 27. Brenda Walraven zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zus Sabine! Het duurt helaas nog een hele tijd voor maat 62 past, maar verdienen doet ze het zeker!

 28. Marian B zegt:

  Wij hebben wel wat met sterretjes! Onze lieve ster is alweer 5,5 maand oud. Ze is echt een schat en houdt van mooie zachte kleertjes. Ik ga voor een maat groter dan dat ze nu draagt, met maat 74 zullen we erg blij zijn want daar hebben we nog bijna niets van.

 29. Simone zegt:

  Ik doe graag mee voor een vriendin die net bevallen is van een lieve kleine meid. Ik denk dat ik dan wel voor de grootste maatjes ga, want ik weet niet precies hoeveel ze nu al heeft en dan kan ze deze altijd nog gebruiken! Super leuke actie! 🙂

 30. Karin zegt:

  Klinkt als een fijn merk, ben wel benieuwd. Nu doe ik graag mee voor een lieve vriendin van me. Denk dat ik haar hier erg blij mee zal maken. Ze krijgt over 2 maanden haar tweede kindje. Dus maatje 62 of 68 is prima.

 31. Monica zegt:

  Hier doe ik graag aan mee. Voor mijn tweede kleine die in oktober geboren gaat worden. Maat 62, je wilt toch de meest zachte kleertjes voor zo’n kleintje

 32. Leuke actie! Ik doe mee voor mijn metekindje die nu 6 maand is. (maatje 74)
  Ze wordt 7 mei gedoopt en ik kijk er super hard naar uit.

 33. Helma Keijzer zegt:

  Wat een lieve romper(s) ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze is 21 maanden, en draagt mat 80 nog ruim! Ik ben erg benieuwd hoe zacht ze zijn. ik doe graag mee, groet Helma

 34. Marieke zegt:

  Oh wat lief! Ik ben heel pril zwanger van ons eerste kindje (ik reageer dan ook onder een schuilnaam haha), dus voorzichtig waag ik me een beetje op baby pad 😉 maat 62 zou dan ook welkom zijn!

 35. Eline zegt:

  Ik ga voor maat 74 voor mijn kleine meisje!

 36. Anna zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve dochter maat 86 ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.