OOTN (Outfit of the Night): Dino pyjama’s!

Op de kleine fabriek sprak Marguerita met het Duitse merk Sanetta, wat onder andere resulteerde in deze OOTN, oftewel Outfit of the Night! Mijn jongens kregen beiden een prachtige dino-pyjama en jawel, we mogen ook nog een set ondergoed weggeven aan een wat grotere jongen (maat 140)! Super leuk dus! 

Gastblog door Esther Noordergraaf

Voor wie Sanetta niet kent: Sanetta is een Duits merk met een ruim aanbod aan ondergoed en nachtkleding voor kinderen. Sanetta vindt, naast goede kwaliteit en hoog draagcomfort, ook het uiterlijk van hun producten zeer belangrijk. Van stoer en kleurrijk tot klassiek en strak, voor elke jongen en elk meisje is er wel wat te vinden waar ze blij van worden.

Basics van Sanetta, altijd goed(Opent in een nieuwe browsertab)

sanetta dinosaurus pyjama

Twinnen

En blij werden mijn jongens van hun pyjama’s! Zoals jullie inmiddels wel weten zijn mijn binkies gek van dinosaurussen, en blauw is, hoe cliché ook, hun favoriete kleur. Dus een blauwe dino pyjama is dan een schot in de roos. Erg fijn dus dat dat beide mannen een pyjama ontvingen, scheelde een hoop herrie in huis 😉 . En daarbij hou ik wel van dat ‘twinnen’! Twee van die kereltjes, verschillende groottes en dan hetzelfde aan, prachtig!

Wat vonden we van de pyjama’s?

Bij het uitpakken blijken de pyjama’s heerlijk zacht en ze zijn erg netjes afgewerkt. De shirts hebben effen mouwen en een mooi geribbeld boordje aan de bovenkant. Hierdoor zijn ze lekker speels. Onderaan de broekspijpen zit een flinke brede boord, waardoor de pijpen mooi aansluiten en ze prima boven de voetjes blijven zitten. De broeken en shirts zijn in perfecte verhouding met elkaar, wat lang niet altijd het geval is. Ik merk vaak dat de broeken in verhouding veel langer zijn dan de shirts. Dat is nu zeker niet het geval. En mocht de pyjama nog aan de ruime kant zijn, vanwege die brede boord aan de broekspijpen zullen ze in ieder geval niet struikelen met deze broeken! De pyjama’s vallen overigens prima op maat.

“Hebben jullie je pyjama nog aan?”(Opent in een nieuwe browsertab)

Waar is Sanetta te koop?

Sanetta ondergoed en nachtkleding is onder andere te koop bij Bol.com, helaas verkopen zij deze dino pyjama niet. Je vindt hem wel bij Zalando voor € 27,95. Er zijn ook super gave bijpassende badjassen verkrijgbaar!

Wat is onze ervaring met ondergoed van Sanetta?(Opent in een nieuwe browsertab)

Winactie

Houdt jouw zoon ook zo van dino’s? We hebben voor onze vaste lezers een extra setje ondergoed ontvangen om te verloten voor een stoere knul met maat 140!  Laat hieronder een reactie achter als je kans wilt maken. Voor wie wil jij graag winnen?

En de winnaar is geworden: Femke Dekker. Gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling!

En wat vind je van deze pyjama’s?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Tamara zegt:

  Voor Mees, de grootse dino-fan die ik ken!

 2. Mientje Lok zegt:

  Heel leuk voor mijn kleine vriendje!

 3. Thea zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon

 4. Marion Christianen zegt:

  Ik zie dat ik niet de enige ben, maar ook wij hebben een zoon die houdt van mooie, stoere kleding en daar hoort ook zeker het ondergoed bij. Zou hem hier blij mee verrassen!

 5. Femke Dekker zegt:

  Leuk voor mijn dino-fan Gijs!

 6. Anouk Nijmeijer zegt:

  Voor mijn zoon. Dol op dino’s ! En mama dol op deze kleur. Hoe groot ze ook worden met een pyjama in deze kleur zien ze er gelijk weer schattig uit.

 7. Tamara V zegt:

  Superstoer voor onze eigen Dino(saurus)maat 134/140

 8. Mijn neefje is gek van Dino’s en zal dit prachtig vinden en zich natuurlijk super stoer voelen!

 9. Z. Kumru zegt:

  Super leuk set! Ik doe graag mee

 10. elisabeth maria martina zegt:

  geweldig voor kleinzoon tije

 11. Nadine zegt:

  Dat is wel een héél erg stoer setje 🙂 Ik doe graag mee voor mijn zoontje Mauro, een echte dino- en andere dierenfan. Altijd aan het onderzoeken en aan het “rommelen”, liefst buiten. Zijn lievelingskleur is blauw, dus hier zou ik onze kleine grote man enorm mee kunnen verrassen 🙂

 12. Irene Niec zegt:

  Wat leuk ondergoed, heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon

 13. wilmsen anita zegt:

  ik wil graag winnen voor mijn kleinzoon

 14. Manon Uithoven zegt:

  Dit merk is stoer! Dat vindt Robbie ook. Hij zou dit heel graag dragen.

  Groet Manon

 15. Nina Mol zegt:

  Zo stoer!!!!! Voor Oma’s lieveling xxx

 16. Jan zegt:

  Prachtige pyjama, wij doen mee !

 17. Patricia de crom zegt:

  Gaaf voor onze jayden

 18. Femke zegt:

  Leuk! Mijn oudste is net op een reptielenfeestje geweest en weer helemaal into de reptielen en dino’s!

 19. cobi zegt:

  wat een gave set mijn zoon wordt volgende maand 8 en hij is nu net in de overgang naar een maat 140. Ik weet zeker dat hij deze heel erg gaaf vindt!
  Ook ik vind twinnen erg leuk al is dat met 5 jaar leeftijdsverschil soms best lastig!

 20. Laura Kolthof zegt:

  Zo’n mooie ondergoed set zou mijn zoontje graag aantrekken. Waarschijnlijk bij voorkeur op gymdag zodat hij het even kan showen aan de rest haha 🙂
  De pyjama’s zijn ook heel erg leuk!

 21. Greetje Heller zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 6 jarig neefje.Hij zal hier erg blij mee zijn.

 22. A. zegt:

  Leuk ondergoed setje ????

 23. Margot zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje, want hij is echt gek op dino’s!

 24. Annett zegt:

  Ik heb wel een echte dinovanger in huis…die is nergens bang voor….

 25. Paula zegt:

  Ik kende het merk Sanetta nog niet, maar ben nu wel fan! Laat mijn oudste zoontje Lars nu net maat 140 hebben! Graag doe ik dus mee voor hem met deze leuke actie van Marstyle. En wat staan de beide jongens er leuk op in de Dino-pyjama’s, ze hebben er zo te zien veel plezier in gehad!

 26. Tess zegt:

  Een hele stoere pyjama voor mijn stoere neefje en absolute dino-fan Sven!

 27. Loes zegt:

  ik doe graag mee voor mijn zoontje!

 28. Kim zegt:

  Dat is precies de goede maat voor ons kereltje thuis! De boxer waarschijnlijk nog niet maar t hemd zeker. Ik doe dan ook graag mee om voor onze dino fan dit te winnen!

 29. Anita H. zegt:

  Wat leuk. Ik doe graag mee voor het zoontje van een vriendin.

 30. Nadine zegt:

  Wat leuk! Ik ga hier iemand heel blij mee maken! Een echte dinogek!

 31. Gera zegt:

  Leuk! Mijn zoon zit nu in 134 dus wij doen graag mee!
  Weer eens wat anders dan saai grijs of wit!

 32. Iris zegt:

  Haha, al die wintoeristen.
  Ik doe graag mee voor het ondergoedsetje! Ik vind de pyjama’s ook geweldig, al is onze smurf niet uit zijn Cars pyjama’s te slaan. Ondergoed hebben we natuurlijk nooit genoeg, dus ik doe graag mee

 33. julia van Empel-Stamate zegt:

  leuke pyjama! Ik doe graag mee voor mijn zoon

 34. Corinne De graaf zegt:

  Leuk setje ondergoed!
  Mijn zoon van 7 jaar zit net in maat 134/140 dus ik loot graag mee

 35. Heidie van der Steeg zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij is gek op dino’s, in het voorjaar gaan we ook naar Trix kijken bij Naturalis. Erg spannend natuurlijk. Maat 140 zal al wel, of anders binnenkort wel passen. En zo’n tof set ondergoed met dino’s erop en waar T-rex op staat, dat vindt hij natuurlijk superstoer.

 36. Mara zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 8.5 jarige zoon..de slaapt en droomt van dino’s en dit is dan zo ontzettend mooi…

 37. brants zegt:

  doe graag mee voor dit leuke setje voor mijn kleinzoon

 38. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleinzoon, mooi setje

 39. anke zegt:

  Wat een leuke fijne pyama. Ik hou ervan als er idd een boord onderaan zit. Veel fijner om mee te spelen en draagcomfort. Die verhoudingen mis ik soms ook inderdaad bij de pyjama. …heel vreemd.. ondergoed maat 140 duurt nog even dus laat de actie aan ons voorbij gaan! Ga het merk onthouden!

 40. Marian B zegt:

  Leuk ondergoed setje! Mijn zoontje past het nog niet helaas. Wel een fan van dino’s net als het zoontje van mijn vriendin die nu aan deze maat toe is! Zou een leuk cadeautje zijn.

 41. Marian Zw zegt:

  Jammer dat bol deze pyjama’s niet meer heeft, ik had nog een cadeaubon, maar een setje ondergoed is natuurlijk ook al super stoer! Ik loot heel graag mee

 42. Leonie Doorduin zegt:

  Ik wil dit wel graag winnen voor mijn lieve neefje. Hij is gek op dino`s en ik op hem, dus gun ik hem zo`n leuke onderbroek. 🙂

 43. rewana zegt:

  Oh yes die is gaaf!! Miin zoontje gaat hem ook helemaal geweldig vinden;)
  Dus ik waag een gokje voor mijn grote vent….

 44. Erika van Koert zegt:

  Super ! Precies de maat van mijn zoon die nu hard door zijn pyjama’s slijt . Ik doe dus graag mee.

  1. Marguerita78 zegt:

   Uhm… ik verloot geen pyjama he?

 45. Priscilla zegt:

  Ik kende dit nergens helemaal nog niet. Ik houd ook wel van twinnen al gaat dit met een zoon en een dochter wat moeilijker! Ik loot graag mee voor de ondergoedset voor mijn zoon.

 46. Karin zegt:

  Zoon van mijn vriendin zou dit geweldig vinden.
  (Ik loot graag mee voor mijn facebookloze vriendin. Misschien krijg ik haar zelfs zo ver om ook op fb te gaan met deze leuke winactie. ?)

  1. Marguerita78 zegt:

   In de voorwaarden staat niets over Facebook hoor, als ze een geldig emailadres heeft kan ze meedoen 😉

 47. Marian van Trigt zegt:

  Leuke warme pyama’s. Loot graag mee

  1. Marguerita78 zegt:

   Heb je wel gelezen wat je kunt winnen? Ik check het maar even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.