“Hebben jullie je pyjama nog aan?”

Je kan maar hip willen zijn als Poldermama. Ik plaatste een tijdje terug een shoplog van mijn sale-aankopen bij Bambooz. Niet gesponsord, gewoon zelf geshopt. En ik was zo weg van het Smafolk appeltjes jurkje, dat ik hem in tweevoud kocht. Ik vind het namelijk erg schattig als mijn dochters zo af en toe hetzelfde dragen.


Eigenlijk bleken de jurkjes wat lang te vallen, iets aan de grote kant dus nog voor beide dames. Maar de drang om ze aan te doen was zowel bij de meiden als mama vandaag onweerstaanbaar. Toch voor het eerst uit de kast gehaald dus. Zóóó schattig! Ze waren zelf ook erg in hun nopjes.


Ook nog dezelfde invlecht in hun haren. Tijdens de wandeling naar de supermarkt beiden een roze vestje aan… Ik genoot enorm. Helemaal toen een tweeling van ongeveer dezelfde leeftijd riep, hee is dat ook een tweeling? In de speeltuin was het ook wel makkelijk, ik hoefde alleen de appeltjes in de gaten te houden. ’s Middags maakten de meiden een nieuw vriendinnetje, een buurmeisje dat even bij ons kwam spelen. Was heel gezellig, tot ze aan mij vroeg… “Waarom hebben ze hun pyjama nog aan?”

Ach ja, hip zijn in de polder 🙂 Het biokatoen is trouwens uitermate zacht en comfortabel, ik wil meer van dit merk!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Claudia Diependaal zegt:

    Haha ik heb het ook meegemaakt. Maar met een fleece joggingpak van BOB de Bouwer. Mijn zoon moest en zou het hebben 17 jaar geleden haha. De compromis was, ok het mag maar dan als pyama. En ja hoor de volgende dag in zijn klas uiteraard een jochie met het joggingpak. Jeremy zei mama hij heeft zijn pyjama nog aan haha. Tja……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.