Basics van Sanetta, altijd goed

Basics zijn altijd goed om in huis te hebben. Van Sanetta kreeg ik eerder dit jaar 2 fijne setjes voor mijn meiden. Een legging en een longsleeve in grijs en wit. Ik kan geen foto vinden dat ze het dragen, maar de foto’s die Marlous van Oenen voor mij maakte heb ik nog wel. En een mening heb ik ook voor je, haha.sanetta basics

Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn: 

  • de stof blijft heerlijk zacht, minder stug dan bijvoorbeeld de basics van de Zeeman.
  • grijs en wit komen altijd van pas. Grijs als ze vies mogen worden, wit matcht overal bij.
  • de longsleeves zijn handig onder een korte mouwen jurkje met opvallende print.

sanetta basics

Comfortabel en het blijft ook mooi. Ik kreeg deze kleding in januari toegestuurd en het oogt nog als nieuw. Ook omdat er geen grasvlekken op zitten hoor, haha. Maar bij gewoon naar school dragen blijft het netjes. Sanetta heeft basics en ondergoed van uitstekende kwaliteit en dat blijkt ook nu wel weer. de kleding wordt op een duurzame manier geproduceerd, in Europa.

Sanetta shop je onder meer bij Zalando en in de webshop van Sanetta.

Fotografie: Marlous van Oenen.

Heb jij items van Sanetta in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.