10x de leukste ondermode voor kinderen

Ondergoed voor je kinderen, waar koop jij dat? En ga je dan voor merken of merkloos? Zelf heb ik een zwak voor de kwaliteit van Sanetta, het merkje van Lief! en de gave prints van Vingino. Een hele kast vol merkondergoed vind ik dan weer zonde van het geld, dus ik vul het aan met leuke dingen van de Zeeman en de HEMA. Wat pyjama’s betreft deed ik dat ook, maar de budgetpyjama’s gaan echt maar 1 kind mee dus dan kun je beter direct voor een merkje gaan.

Tenminste, als de kleding meer dan 1 kind mee moet kunnen zoals bij ons het geval is. Aangezien de dames slechts 1 kledingmaat schelen, koop ik zou af en toe wat budget items bij wanneer ze beiden dezelfde ‘dubbele maat’ dragen. Het shoppen ‘door mama’ wordt overigens wel lastiger voor de oudste die nu bijna 7 jaar is. Ik vind zelf van die boxers erg lekker zitten en stoer staan, maar die blijkt zij dus niet fijn te vinden. Had echt superleuke gekocht, maar helaas dus.

Van pyjama tot onderbroek

Deze 10 toffe items heb zou ik zo willen aanschaffen. Superleuk voor jongens en meisjes.

aqua hipster

Deze set van 2 aqua kleurige hipsters van Ten Cate, een oer-Hollands ondergoedmerk van topkwaliteit. Leuk kleurtje, geen poespas en heel comfortabel. Kost 14,95 euro.

dinosaurus hemd ten cateStoer, hip en draagbaar is dit hemd van Ten Cate voor jongens. De print van de origami dinosaurs vind ik zelf heel erg gaaf. Het hemd kost 8,95 euro en er zijn natuurlijk bijpassende onderbroeken en boxers verkrijgbaar.

zwembroek lief

Schattig zwembroekje van lief! voor 9,95 euro. Echt iets voor de allerkleinsten en volgens mij kun je hem ook als zwemluier gebruiken als ik het goed begrijp? Heeft 2 drukknoopjes aan elke zijkant. De ruches zijn een schattig detail.

zwembroek vinginoIs je zoon druk met zwemlessen en alweer toe aan de volgende maat? Dan kun je nu in de winter natuurlijk perfect een gave zwembroek aanschaffen. Dit model van Vingino laat zich in ze zomer straks op het strand ook prima combineren met een leuk t-shirt erop. Nu is ie 19,99 euro.

vingino boxers

Stoer en hip zijn deze boxers met een lekker brede tailleband van Vingino. Helemaal Hawaii achtig. Ze zijn gemaakt van 95% katoen wat prettig draagt én afgeprijsd naar 8,95 euro.

vingino onderbroekRoze, I love it! Vingino vind ik een heerlijk merk en de meisjes dragen dit ondergoed graag. Deze set van 2 leuke onderbroeken in roze tintent brengen je meteen in een zomerse stemming. Nu afgeprijsd naar 8,99 euro.

pyjama vinginoAls je dan toch in de sale aan het shoppen bent, kijk deze zomer pyjama dan! Helemaal leuk en ik denk dat mijn dochters hem met plezier zouden dragen. Merk is Vingino en omdat het de vorige collectie is, kost ie nu slechts 17,50 euro!

bjorn borg pyjamaOok voor jongens zijn er toffe pyjama’s, deze van het bekende merk Björn Borg kan nu in de winter ook prima. Hij heeft een gave all over print met blauw, zeegroen, wit en zwart en schijnt van topkwaliteit te zijn. De prijs bedraagt 25 euro.

rebelle ochtendjasEen warme ochtendjas kan niet ontbreken wanneer ze ’s ochtends vroeg naar beneden sluipen om televisie te kijken. Deze van Rebelle is van fleece en hoe schattig zijn die oogjes op de muts? De prijs is 29,99 euro.

thermo shirt beerenGaan jullie op skivakantie? Vergeet dan de thermo kleding niet. Dit stoere hemd van Beeren kost 10,95 euro en heeft lange mouwen zonder zijnaden. Het is antistatisch, isoleert en absorbeert eventueel zweet.

Je kunt ze shoppen bij Kinderondergoed.com, een webshop die zich specialiseert in ondergoed, zwemkleding en pyjama’s voor kinderen.

Heb jij een favoriet merk voor ondergoed en nachtmode?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mijn kids hebben veel van Ten Cate. Fijn ondergoed is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.