Cashbacks en kortingen: wat heb ik geshopt met welk voordeel?

Ik ben gek op voordeeltjes en korting, dat weten jullie. Ik ben actief als mystery shopper om ‘gratis’ aankopen te kunnen doen én ik doe mee aan cashback acties op boodschappen. Dat zijn uiteraard altijd lage bedragen, omdat je een fles frisdrank of een zak nootjes gratis kunt proberen. Alles bij elkaar opgeteld, tikt het aan het eind van het jaar toch lekker aan! Ik dacht dat ik alle voordeelwebsites wel kende, maar nu heb ik toch iets nieuws ontdekt én uitgeprobeerd. Een website met substantiële cashback acties en exclusieve kortingscodes. Nieuwsgierig?

Het gaat om Actiepagina.nl, ken jij die website al? Hier staan talloze kortingscodes en kun je zelf ook codes invoeren als je ze ontdekt. Wat Actiepagina anders maakt dan andere kortingsbonnen websites, zijn de cashback acties. Je doet een aankoop – zo kocht ik deze week sinterklaascadeaus bij Bol.com – en stuurt je betalingsbewijs naar voucherback@actiepagina.nl. That’s it. En ik krijg 10 euro terug! Dat zijn wel hele fijne bedragen natuurlijk! Ik  moest er wel even op wachten, maar toen ik nog wat extra 5-december-aankopen doen 😎

rokkenhanger
Handig en ruimtebesparend: een rokkenhanger!

Bureau van LeenBakker

Naast Bol.com zijn ook andere grote winkelketens aangesloten waardoor jeer bijvoorbeeld LeenBakker, Zalando, Otto en Webprint kortingscodes kunt vinden (ideaal voor je kerstkaarten). Op de pagina van LeenBakker zag ik zelfs een code staan voor 15 euro cashback. Daar heb ik dus een bestelling geplaatst, een bureautje voor mijn kleuter en handige rokkenhangers voor de meisjes. Die moet ik natuurlijk even showen, met de rokkenhangers (waar 4 rokjes tegelijk aan hangen) winnen we flink wat ruimte in de kledingkasten. En het bureau is de eerste stap van juniorkamer naar grote meisjes bedroom. Nu nog een mooie bureaustoel aanschaffen. Mijn kleutertje is erg blij met het bureau. Hoe vinden jullie hem?

Winterboots van Zalando

Ook bij Zalando heb ik geshopt via Actiepagina, ze hadden hier een code voor gratis bezorging. Ideaal, want ik had nog een shopvoucher van 15 euro via Eurosparen (van de Optimel) die ik met deze code kon stapelen! Voor de zekerheid shopte Sinterklaas er 2 paar warme snowboots voor de meisjes. Ze waren in de sale, dus voor nog geen 40 euro had ik deze leukerds keer 2. Nu maar hopen dat ze ook echt gedragen gaan worden deze winter… Verder shopte ik voor mezelf een lang vest en warm ondergoed van Sanetta, een fijn merk vind ik dat. Het is wel wat duurder, maar na 1 hemdje in de sale wil ik er graag meer van hebben. Beide meiden krijgen dus een leuk setje ondergoed van de goede Sint. Met deze nuttige cadeaus puilt de zak al lekker uit. Stop jij er ook altijd dingen in die ze toch wel nodig hebben?

Punten verdienen in de community

Naast het profiteren van de kortingscodes en cashbacks, kun je ook nog deelnemen aan de community. Daar kun je punten verdienen door reviews te plaatsen, kortingscodes toe te voegen etc. Met al je activiteiten verzamel je punten, die je weer kunt inwisselen voor shoptegoed bij de aangesloten webshops. Daar ben ik zelf nog niet heel actief mee, maar de beloningen zijn wederom erg fijne shoptegoed vouchers.

Zijn jullie al bekend met deze site? Wat zijn je ervaringen?

ms_disclaimer

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Lees ook:

Kindvriendelijke vakantie in Gelderland

Maak met mama een mooie herinnering

Ontbijten bij Scoupy op de Libelle Zomerweek

De 3 beste skigebieden in Oostenrijk + kortingscode

Shapewear van NOMI voor een plattere buik

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Nee ik kende ze nog niet. Maar kunnen aan die hangers ook volwassen rokken of andere dingen. Want dat zou idd een hoop schelen zeg.

  Groetjes.

 2. cindy pater zegt:

  Wat ook een hele leuke is, vakantiespaarshop.nl. Kun je sparen voor vakantiebonnen voor Roompot en Hoogenboomparken. Als je via hun site naar desbetreffende webwinkel gaat, krijg je of een x percentage van je bestede aankoopsbedrag terug of je krijgt bij afsluiten van een abonnement bedragen oplopend tot in de 80 euro. Alles in te ruilen voor vakantiebonnen, die een jaar geldig zijn. Gaat erg snel. Ook is Tooltje een leuke tool, die vind automatisch alle websites waar je cashbak kunt krijgen. Ook een leuk spaarcentje.

 3. marange zegt:

  Oehhh ik was hier nog niet mee bekend! Thanks! Ik hou van een koopje of cashback acties…ik ga me aanmelden! Trouwens even een vraagje, de mysteryshopper, hoe en waar heb je je aangemeld? Daar ben ik ook benieuwd naar. X

 4. marjonS zegt:

  Goed geshopt, die kortingen zijn idd mooi meegenomen. Ik kende de site nog niet, maar toevallig bij een andere blog deze week ook iets over gelezen.
  Ik vind de rokkenhanger trouwens erg handig! Die ga ik ook eens halen voor onze dame en haar rokjes.

 5. Gera zegt:

  Via tns nipo kun je testen invullen en voor bonnen sparen.
  Hoe wordt je mystery shopper :)?

  1. Claudia Diependaal zegt:

   Dat vraag ik me ook wel af….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.