Shapewear van NOMI voor een plattere buik + kortingscode

Een artikel over shapewear! Ik heb dus een buikje. En geen zin en puf om een fitgirl te worden met dagelijkse buikspieroefeningen etcetera. Bovendien gaat dat met mijn buik niet heel veel effect hebben, ik had het buikje al toen ik ondergewicht had. Met de handige sleek smoothing short van NOMI werk ik niet alleen mijn buikje weg, ik los er meteen ook nog wat andere ‘problemen’ mee op. 

nomi shapewear broekje

Shapewear is de hippe Engelse term voor figuurcorrigerende kleding. Ik vertaal het maar even voor wie ‘praat Nederlands met me’ als devies heeft. (Dat liedje zit in mijn hoofd, haha.) In een ver verleden had ik al eens figuurcorrigerende onderbroeken geprobeerd, maar die zitten meestal extreem strak en niet echt comfortabel. Toen het merk NOMI me iets wilde opsturen, vond ik het dan ook best even spannend. Zou het lekker zitten?

nomi shapewear broekje
Fijn, zit meteen ook een waszakje bij want het is hele dunne stof.

Kort shapewear broekje perfect onder een rok

NOMI heeft allerlei soorten figuurcorrigerende kleding in het assortiment, van panty en onderjurk tot body en slip. Ik kreeg – voelt toch een beetje als een geschenk uit de hemel – 2 korte broekjes opgestuurd. De ‘sleek smoothing short’ oftewel een gladde gladstrijkende korte broek. Een wielrenbroekje maar dan net even anders, zeg maar.

nomi shapewear broekje

Voordelen corrigerend broekje

Gemaakt van een heel dun stofje dus je voelt nauwelijks dat je ze draagt. Niet heel sterk corrigerend, maar precies genoeg zeg maar en daardoor zit het broekje erg lekker. Als je veel bukt krult ie wel wat af, maar ik draag het graag vanwege meer redenen dan alleen het afplatten van mijn mamabuikje. Je bovenbenen schuren met dit broekje niet tegen elkaar! Met warm zweterig weer kan dat nog wel eens vervelend zijn, maar dankzij de gladde microvezel stof heb je hier geen last meer van. 

Nog een voordeel van deze smoothing short onder een jurkje of rokje: wanneer het hard waait, of wanneer je een stuk wilt fietsen, hoef je niet de hele tijd je rok vast te houden tegen de inkijk. Niemand ziet je onderbroek, want ze zien dit broekje. Oh, en ook met fietsen geen last van tegen elkaar schurende bovenbenen. 

nomi shapewear broekje

Conclusie

Wanneer je op de foto moet, of gewoon over straat loopt of op een terrasje zit… ziet ook niemand dat je een corrigerend broekje draagt. Voelt alleen voor jezelf fijner. Geen inkijk onder je rok gegarandeerd, je voelt het broekje niet zitten, geen rode bovenbenen meer én ook nog een slanker silhouet. Ze zijn ideaal!

Oh, en in de wasmachine op 30 graden blijven deze dunne broekjes erg mooi. Je houdt ze het langst mooi door ze aan de lijn te drogen en in een waszakje te wassen.

nomi shapewear broekje

Kortingscode NOMI Shapewear

Oh en bovendien niet duur ook. Een NOMI Sleek Smoothing Short koop je voor 27,50 euro. Of voor minder wanneer je snel shopt met de kortingscode Mars15 die tot eind deze maand geldig is. Deze code geeft jou 15% korting op je aankoop in de Nomi Shapewear webshop. Dus een nieuwe figuurcorrigerende panty, capri, slip of top kun je jezelf ook meteen cadeau doen voor een summerproof garderobe. Ik voel mezelf in ieder geval een stuk lekkerder tijdens het het dragen van mijn mooie zomerjurkjes met een zwart of huidkleurig broekje van NOMI er onder.

nomi shapewear
Nog even een fotootje met de shapewear van Nomi die ik mag reviewen voor de blog. Lekker gladde dunne broekjes! Jurkje is van Protest Womenwear.

Lees ook: 8x shoppen ter voorbereiding op de zomer! + kortingscode

Draag jij corrigerende shorts onder je zomerjurkjes?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.