OOTD: Ik glitter op mijn TOMS de wereld in

Het schoenenmerk TOMS ken je waarschijnlijk wel? Zomerse espadrilles waar je zo instapt en die ontzettend lekker zitten. Mits ik er tenminste de supercomfortabele zool uit haal, want ik heb een hoge wreef en pas er anders niet in met mijn verder heel schattige voeten. Ook zonder dat zooltje zitten ze gelukkig heerlijk, vandaar dat ik nu dankzij webshop Omoda mijn tweede paar heb. En leuk dat ze zijn: glanzend goud, als de zon er op schijnt glitter ik letterlijk de wereld door!

gouden toms omoda

Ik houd wel van de nodige glitters in mijn leven. Of zoals iemand pas tegen me zei: “Een frikadel is gewoon ook best lekker, maar je kunt hem ook zelf speciaal maken.” Speciaal voel ik me zeker met deze glanzende stappers. Word blij als ik ernaar kijk.

omoda toms
Op de foto met mijn glanzend gouden Toms van Omoda en in Spanje geshopte outfit.

Op dit moment is het nog steeds stralend mooi weer, maar toch net alweer te koud voor sandalen. Dan zijn de instappers van TOMS dus ideaal. Kan prima met blote voeten, maar die blijven wel warm en er komen geen vuiltjes tussen je tenen. Mijn vorige blauwe paar heb ik compleet opgelopen en ik vond het toch een gemis toen ik ze niet meer in de schoenenkast had staan. (Lees hier het artikel van toen ik ze kreeg, baal dat ik ook dat leuke jurkje weg moest doen.)

Wat is er zo bijzonder aan TOMS?

Naast dat ze dus heerlijk zitten, steun je er een goed doel mee. Voor elke 3 euro winst die het merk maakt, wordt er 1 euro aan mensen in nood geschonken. Ze doneren schoenen, veilig drinkwater, dragen financieel bij aan hersteloperaties van het gezichtsvermogen én geven impactsubsidies. Dat voelt dus extra goed.

Mijn oranje outfit of the day

 De gouden schoentjes matchen heel mooi bij verschillende outfits in mijn kast. Zomers zwart jurkje met bloemen, lange blauwe zomerjurk met bloempjes die ik in Spanje kocht en mijn roze handtasje, onder een broek… Maar als outfit of the day zien jullie vandaag mijn oranje outfit! Ik shopte deze in Valencia, in een leuk boetiekje in het oude stadscentrum dat bij gebrek aan toeristen opheffingsuitverkoop hield… Ze verkochten hier leuke merkjes en eigen handgemaakte ontwerpen. De lange oranje rok is van Maggie Sweet. Het t-shirt met de grappige poes en de uitspraak “Look for your Luck” komt van Lolina. En de TOMS – die je in allerlei printjes hebt – komen uit de webshop van Omoda, waar ik dames schoenen mocht uitkiezen. Een happy outfit dus en mijn kinderen vinden dat ik er leuk uitzie wanneer ik deze combinatie draag. Vind ik zelf ook. In de winter kan er prima een spijkerjack op en een panty onder met hoge laarsjes.

De foto’s zijn door mijn dochter gemaakt.

Draag jij eigenlijk weleens oranje? En heb je een paar TOMS in huis?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Liesbeth zegt:

  Hahaha! Nog steeds een van mijn favoriete merk en! Heb nu volgens mij 5 paar! Ook de slippers en espadrilles zijn heerlijk! Ik heb gehoord dat de zomersleehak ook echt een aanrader is!

 2. Claudia Diependaal zegt:

  Hi waarom moest het jurkje weg? Staat zo leuk!

  1. Marguerita zegt:

   Ja, de glitters waren er af gegaan en er was een scheur in gekomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.