Shoes of the day voor mama: TOMS

Pas deed ik mee op instagram aan de #withoutshoes actie van schoenenmerk TOMS. Voor elke geposte foto van blote voeten met die hashtag, doneerde dit merk een paar schoenen aan kinderen in arme landen. Overigens doneren ze ook voor elk verkocht paar schoenen. Tijd om meer van dit merk te zien, toch? Ik mocht instappers uitzoeken uit de nieuwe collectie en koos voor de Blue Tiles Suede Alpargata. Gaaf zijn ze hè?

Even showen! Matching met het blauwe jurkje van Desigual.
Even showen! Matching met het blauwe jurkje van Desigual.

Ik vind ze er in het echt nog mooier uit zien dan op het plaatje in de webshop. Een vriendin van mij heeft al langer TOMS en is laaiend enthousiast over dit merk: “Zitten heerlijk!” Dat geloof ik graag, want het inlegzooltje voelt heel zacht. Helaas heb ik zelf een vrij hoge wreef en zit er maar een klein stukje elastiek dat uit kan rekken bovenop de schoenen. Qua maat zijn ze verder prima, maar het is lastig om ze lang aan te houden. Ze moeten eigenlijk even professioneel opgerekt worden (tip van mijn vriendin) en ik heb nog geen tijd gehad om langs de schoenmaker te gaan. Moet ik wel snel doen, want ik heb geen andere zomerse schoenen om lange wandelingen mee te maken die er toch gekleed uitzien. Alternatief is nog om wat ruimte te winnen door het zooltje eruit te halen, maar dat is nu juist zo comfortabel.

DSC_0024
Mijn wreef is eigenlijk net iets te hoog voor dit model, ik kreeg de tip om ze te laten oprekken bij een schoenmaker.

Deze TOMS kunnen zowel netjes als casual en daarom leken ze me ook ideaal. Hakjes zit vaak net niet lekker en in deze schoenen hoef je ook niet persé sokken aan vanwege het linnen stofje. Ze hebben ontzettend veel leuke printjes in de webshop, maar ook een groot aanbod in effen schoenen. Ook voor mannen en kinderen  :mrgreen:  Daarnaast verkoopt TOMS ook tassen en zonnebrillen.

toms schoenen
Het zooltje is ultrazacht en ik vind zelf de blauw-op-blauw print op de schoenen zo mooi.

Chic detail

Op de achterkant zit het logo in zilver verwerkt, net even een leuk en chic detail. Je ziet het misschien op de foto niet heel goed, maar er lijkt in deze schoenen een klein glimmertje verwerkt wat ze ook wat extra cachet geeft. De afwerking is heel mooi, net als het verloop van de banden. Als jullie dit lezen ben ik vrij, en je raadt vast al wat ik ga doen: even langs de schoenmaker want ik wil ze aan!

De blue tiles suede alpargata's kwamen in een handig opbergzakje. Handig voor in je vakantiekoffer!
De blue tiles suede alpargata’s kwamen in een handig opbergzakje. Handig voor in je vakantiekoffer!

Voor meer informatie over TOMS en de goede doelen die het merk steunt, kijk je in de webshop en op hun blog. Feelgood-gevoel gegarandeerd 🙂 Bij de damesafdeling zag ik slippertjes vanaf zo’n 35 euro, deze blauwe suede Alpargata’s komen uit de nieuwste collectie en zullen een prijs hebben rond de 55 euro.

Update

Ik heb er nu hele dunne zooltjes in en dat bleek voor mij de oplossing! Met een bijna vlakke zool heeft mijn voet precies genoeg ruimte en kan ik ze dus dragen. Yes! Dankjewel mama voor de zooltjestip!

Hoe vinden jullie mijn nieuwe schoenen? Kende je TOMS al? En heb je nog tips voor het oprekken bij een hoge wreef?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Ze zijn gaaf! Een collega heeft nu de zomerhakken. En ze loopt ook op wolkjes!

  2. Nathalie zegt:

    Wat een mooie zomerschoenen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.