Outfit of the Day: twinnen met mijn moeder in NED Fashion

Ken je het merk NED Fashion? Een Nederlands damesmodemerk en helemaal afgestemd op de pasvorm van de Hollandse vrouw. Ze hebben ook dit winterseizoen weer geweldige items in de collectie! Ik ging er shoppen samen met mijn moeder die vorig jaar best een beetje jaloers was op de kleding die ik er had uitgezocht. Nu gingen we dus samen en onze smaak komt nog steeds deels overeen: we vonden een blouse in 2 verschillende uitvoeringen maar met hetzelfde dessin en gaan deze kerst twinnen in een moederdochteroutfit!

ned fashion

Echt heel leuk, want matchende kleding hebben we niet meer gedragen sinds ik een jaartje of 3 was en zij zelf kleding van dezelfde stof voor ons naaide. Ben ontzettend blij dat ik haar mee heb gevraagd. Van je moeder weet je ook dat ze altijd eerlijk zegt of iets je staat of niet.

ned dutch fashion vrouwenmode

De kleuren van de wintercollectie van NED Fashion die er voor ons uit sprongen waren mosgroen, aquablauw en paars. Niet de knalvarianten, maar een beetje gedekte kleurentonen. Echt warm winters zeg maar. Zoals je aan onze matchende blouses ziet, hebben ze meerdere varianten modellen met dezelfde stoffen of bedrukkingen. Niet alle items zijn ingekocht door elke kledingwinkel, NED Fashion vind je vooral bij leuke boetiekjes. Pas de kleding om te zien wat jou leuk staat!

ned dutch fashion vrouwenmode
Vegan leather: leer gemaakt van planten dus en het zit ontzettend prettig. Fijner dan een ‘echt’ leren broek.

Mijn moeder combineert haar blouse graag met een mosgroene broek, zelf koos ik voor de vegan leather legging van NED. Deze is ook in zwart of kaki verkrijgbaar en zit heerlijk!

ned dutch fashion vrouwenmode
Paars! Heerlijke modekleur dit seizoen.

Ik mocht nog wat items uitzoeken en ging voor een warm paars, lang vest. Deze is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar: aquablauw, legergroen, oranje… De paarse kleur stond echter het mooist in combinatie met het gekleurde verfspatten patroon waar ik voor viel. Vond het zo vrolijk, maar toch netjes dat ik zowel voor een t-shirt met korte mouwen ben gegaan als voor een truitje met doorzichtige lange mouwen. Zo’n soort truitje had ik vorig jaar ook bij NED geshopt en dit zit heerlijk, staat netjes, blijft mooi in de was (ook na tig keer wassen want ik draag het vaak) en is op iets warmere herfstdagen ook zonder vest goed te dragen.

ned fashion
Me-time: boekje lezen in een nieuwe outfit van NED Fashion.

De laatste zeer fijne basic die ik heb uitgekozen is een zwarte krijtstreep broek. Deze broek heeft een elastieken band en draagt dus als een legging: bij de bovenbenen en billen strak maar met bij de kuit een wat meer broekspijp. Heel netjes en ook gaaf te combineren met hoodies of een net topje met een jasje. Zoals ik van NED gewend ben zit alle kleding heerlijk comfortabel en houdt het zich mooi in de wasmachine.

ned dutch fashion vrouwenmode

Ook mijn moeder is ontzettend blij met haar aankopen en niet alleen omdat we nu kunnen twinnen. Het staat haar mooi en het zit lekker. Zoek even goed wat je staat en je kunt online kijken in welke winkels dit fijne merk te koop is. Passen raad ik wel aan, want of het model je staat hangt af van je figuur. Met mijn wat bollere buikje zijn mijn outfits helemaal perfect en ik ben er dus ontzettend blij mee.

  • Blouse Lecia LS Army Palms Lurex Woven – 59,99 euro
  • Broek Peggy Vegan Leather Caramel Café – 49,99 euro
  • Broek Ronalie Black Stripe Punta – 59,99 euro
  • Vest Machella LS Heavy Flat Knit – 59,99 euro
  • Shirt Barca SS Colored Abstract Tricot – 44,99 euro
  • Blouse Alesias LS Colored Abstract Mesh – 49,99 euro

Dankjewel NED Fashion dat ik weer kleding mocht uitzoeken om mijn lezers mee te inspireren. Vorig jaar kreeg ik er ontzettend veel leuke reacties op: netjes en gekleed, maar toch comfortabel en dus draagbaar voor actieve moeders.

Kijk hier voor verkoopadressen. Online kun je dit merk onder meer vinden bij Sans Online.

Heb jij items van NED Fashion in de kast hangen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.