Grappig uitje: Madness Minigolf in Warmond

Zoek je een grappige hotspot voor je volgende familieuitje of kinderfeestje? In Warmond, vlakbij Leiden, is Madness Minigolf geopend: een combinatie van een selfie museum en midgetgolf banen. Wij waren uitgenodigd voor het openingsfeestje en hebben dus een klein rondje minigolf gedaan. Leuk voor het hele gezin!

madness minigolf warmond leiden

Het idee van de Madness Minigolf Experience? Een indoor midgetgolf parcours maar dan volledig over de top. Het zag er ontzettend leuk deze midgetgolf annex selfie museum, met een overweldigend en fotogeniek interieur en je kunt er ook lekker eten. Denk: heftige prints, knalroze flamingo’s, gouden details en velours.

madness minigolf warmond leiden
Naast een grote gratis parkeerplaats vind je de toegang naar de minigolf experience.

Superleuk concept dus de kinderen wilden graag mee, maar tijdens de opening was het wel heel erg druk. Wij konden door andere mensen op de baan daardoor maar lastig foto’s maken en hebben ons golfrondje helaas niet af kunnen maken. Ik vermoed dat het bij een normale dag een stuk rustiger is, zodat je geen last hebt van fotobommers en baantjepikkers. Wel waren er heerlijke hapjes en drankjes om ons ‘leed’ te verzachten en druk of niet, het personeel hielp met een grote glimlach bij zoekgeraakte balletjes en minigolfclubs.

madness minigolf warmond leiden
Ja, flamingo’s! Wat een geweldige kostuums hadden deze dames.

Dit overdekte familie uitje was voor ons een half uurtje rijden (om Leiden heen vanaf de N11), dus goed te doen. Bovendien kun je hier gratis parkeren. Voorheen was dit een zwembad en daarna een feestlocatie, met de opening was er dan ook een optreden van een fantastische zangeres, maar wij zijn niet echt van die feestliefhebbers dus vanwege de harde muziek even buiten op het heerlijke terras gaan zitten. Normaal gesproken is dit een meer prikkelarm uitje en zal zowel oma als je TikTokkende puber zich vermaken.

madness minigolf warmond leiden
Jaja, bij de pauwenbaan met ronddraaiend element sloeg ik zowaar een hole in one! Woohooo!

Hoe tof ook als BeReal net vraagt om een foto wanneer je hier een hole in one slaat? Ik had het geluk om 2x een hole in one voor elkaar te krijgen, maar heb ook diverse keren het maximum van 6 slagen nodig gehad. Maar… het was ‘impressive genoeg’ om indruk op mijn kinderen te maken en daar doe je het toch voor, nietwaar?

madness minigolf warmond leiden
De Margarita-baan waarbij de bal de lucht in schiet en (meestal) in het glas terechtkomt.

madness minigolf warmond leiden

Eigenaresse Caroline Dekker vertelt: “Wij willen leisure concepten bieden met een echte “wow” factor. Het was juist de uitdaging om het oubollige minigolf in een chic, fancy en fotowaardig jasje te steken. Er is alles aan gedaan zodat bezoekers opvallende content kunnen maken. Natuurlijk wil je je ervaring met je vrienden delen op Insta of TikTok. Waarbij wij natuurlijk hopen dat zij ook komen!”

Ook wij hebben een TikTok gemaakt, want het was te leuk en hysterisch aangekleed:

@marstyle78 #minigolf #midgetgolf #warmond #leiden ♬ Jedag Jedug Ela Ela

Roze gorilla op je kinderfeestje

Het design is door de eigenaresse samen met haar vaste concept designer gedaan en erg grappig. Je zag al het enorme Margarita cocktail glas, maar er is ook een Haribo snoepjesbar, een minivliegtuig setting, een bowlingbaan, een skigondel, gekke roze telefooncel en een mega roze gorilla. Een leuke setting dus voor een kinderfeestje of familiedag. Wanneer je boven op de vide aan een tafeltje wilt zitten, kun je uitkijken op de holes maar er zijn ook een DJ booth en karaoke aanwezig op de verdieping.

madness minigolf warmond leiden

Naast de ingang zijn juist heerlijke booths waar je rustig met z’n allen een hapje kunt eten en limonade drinken. Ze hebben allerlei lekkere streetfoodgerechten op de kaart zoals mini soft tortilla’s, noodles ‘op een stokkie’, mini hotdogs met roze uitjes (vonden wij erg lekker), bestel ze samen met een cocktail of mocktail dan heb je ook weer een foto momentje. 

madness minigolf warmond leiden

De Madness Minigolf is onderdeel van Leisure Centre Dekker Warmond. Je vindt hier ook indoor en outdoor padelbanen, tennisbanen, Lucky’s bowling, een golf drivingrange. Volwassenen betalen 17,50 per uur, een kinderkaartje is 12,50 per uur.

Kortom, het is een grappige plek waar je het hele jaar door terecht kunt. Wij hebben een leuke middag gehad in ieder geval en de hapjes waren heerlijk.

Lees ook:

Wat is jouw favoriete minigolf baan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.