Protest swimwear en zomercollectie 2023 + kortingscode

De lente is nog maar net begonnen en we kijken nu alweer uit naar de zomer. De hogere temperaturen, lekker op vakantie en nieuwe zomerkleding. Nieuwe dames zwemkleding kan natuurlijk niet ontbreken, maar in dit artikel showen we ook de nieuwste heren zwemkleding. Je wilt er allemaal goed uitzien als je lekker aan het genieten bent. Hier is ie dan: de gave Protest swimwear en zomercollectie voor 2023!

protest zomercollectie 2023
Trendy zomerjurkjes in roestbruine tinten, mooi bij zowel brunettes als blondines.

Protest swimwear en zomercollectie collectie 2023

protest zomercollectie 2023
Ook aan sportieve tienermeisjes is gedacht.

Naast jurkjes heeft Protest weer een hele toffe swimwear collectie voor 2023. Zoals je kan zien op de foto hieronder ziet het er kleurrijk uit, maar zijn er geen felle kleuren gebruikt. Als je van veel kleur houdt dan zit je zeker goed. Wil je liever een rustiger setje? Ook dan is er genoeg keuze. Kijk naar de mooie blauwgroene kleur hieronder óf gewoon safe in zwart. Zelf heb ik eenlichtblauw met wit gestreepte bikini geshopt uit de nieuwe collectie, erg mooi!

protest zomercollectie 2023

Het kan zijn dat je je helemaal niet comfortabel voelt in een bikini. In dat geval is er ook een goede én ruime keuze uit prachtige badpakken. Deze bedekken net wat meer en zijn er ook in mooie zomerse kleuren. Goed om te weten is dat de maten tot en met 44 gaan. Er is ook een optie ‘one size’.

protest zomercollectie 2023

Zomermode voor de heren

protest zomercollectie 2023

Als je gezin ook uit mannen bestaat, is het natuurlijk ideaal om de kleding een beetje met elkaar te kunnen matchen. De verwassen groene, bruine en blauwe kleurtinten, zien we ook in de mannencollectie terug. Qua voorpret voor de vakantie is het ook leuk als hij zich net als jij in een nieuwe zwemoutfit hijst. Daar hebben ze bij Protest ook aan gedacht. De sportieve look doet het bij mannen altijd goed. 

protest zomercollectie 2023
Als je man durf heeft, kan hij voor een opvallende print gaan.

Goed om te weten is een aantal items ook duurzaam geproduceerd zijn, dat staat per product ook vermeld. Dat wordt lekker shoppen voor de zomer.

Protest kortingscode!

Zoals je gewend bent, heb ik ook een kortingscode beschikbaar die jou 10% korting geeft op jouw bestelling in de Protest webshop. Met de code Marstyle10 krijg jij deze fijne korting. Let op: deze code is geldig t/m 31-10-2023.

Je kunt de code meerdere keren gebruiken en ook bewaren voor een later moment dus om bijvoorbeeld warme vesten of winter- en herfstkleding te shoppen. Kan nu ook trouwens, want die items zijn in de sale en ook op uitverkoop is de code geldig.

protest zomercollectie 2023

Zelf ging ik voor een bikini, een mooie overslagsweater, een korte broek en een singlet. Bij mooier weer of tijdens het reviewen van accommodaties met zwembad hoop ik je foto’s te kunnen laten zien waarop ik deze kleding draag. Protest is echt één van mijn favo merken inmiddels!

Heb jij al iets nieuws voor de zomer aangeschaft?

 

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.