Verwennerij voor mij!

In mijn Winspiratie blogje schreef ik dat ik deze maand niets gewonnen had. Kort daarna ontving ik een mailtje dat ik de winnaar was van een Frozen boek (via Made by Malou). In december won ik echter wel iets. Via Jan Magazine kreeg ik bericht dat ik voor 100 euro mocht shoppen bij Essenza Home. Dat is nog eens een bedrag!

Dit vrolijke Pip badpak gaat voor zwemplezier zorgen!
Dit vrolijke Pip badpak gaat voor zwemplezier zorgen!

Wat shopte ik?

In eerste instantie wilde ik een nieuw dekbedovertrek uitzoeken voor onze slaapkamer die momenteel een makeover krijgt. Toen bedacht ik me dat ik eigenlijk zelf weleens iets leuks verdien! Ze hebben er namelijk ook pyjama’s en laat ik nu net een nieuwe kunnen gebruiken. Ik verlekkerde mij dus aan de homewear… en vond… geen pyjama. Ik spotte een heel gaaf badpak! Nu zwem ik niet heel vaak, maar met 1 dochter op zwemles en dochter 2 aan wie ik heb beloofd te gaan puppyzwemmen (voorbereidende lessen op het zwem ABC voor 3+)  als haar zus op school zit, gaat het er in 2016 wel meer van komen. Aangezien ik zelf alleen maar bikini’s had en de glijbaantoestanden ook wel zullen volgen, leek het me verstandig om direct dit Pip Studio badpak in mijn winkelmandje te gooien. Als ik het nu niet zou doen, kan ik straks als ik besluit er 1 nodig te hebben vast geen leuke vinden of vind ik ze te duur. Gewonnen = een goed excuus!

strandlaken essenza1Met deze aanwinst was mijn cadeaubon nog niet op. Het badpak was in de sale. Ik zocht er een vrolijk badlaken bij, ook afgeprijsd. Lekker kleurrijk om mezelf op te peppen. Die kleurtjes zijn ook makkelijk terug te vinden als je op een strandje ligt. Hij kleurt dan weer niet bij het badpak, maar that’s ok. Tot slot zag ik leuke gastendoekjes voor in het toilet. Fleurt het daar ook weer een beetje op, dankzij de Pip Studio vogeltjes.

pipgastendoek1

Goed geslaagd toch? Ik hoop dat de bestelling snel binnenkomt, dan ga ik er even goed van genieten!

De foto’s komen van de website van Essenza Home, waar ik mocht shoppen.

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Wauw je hebt echt wat moois uitgezocht. Ik moet ook eens voor mezelf gaan shoppen 😉

 2. Evelien zegt:

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! En ik vind je winervaringen altijd leuk om te lezen, blijven doen hoor 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel 🙂

 3. Dhini zegt:

  wat te gek dat je shoptegoed heb gewonnen. Veel plezier en ik ben benieuwd naar je aankopen

 4. Tamara TS zegt:

  Leuk gekocht!!! Ik ben zelf ook gek op prijsvragen. Altijd leuk als je een prijs hebt, toch! Ik heb bij Jan ooit een mooie clutch gewonnen.

 5. Gera zegt:

  Wow geniet ervan!
  Ik blijf gewoon proberen ;).

 6. Esmée zegt:

  Huh? Je had een maand niets gewonnen? Volgens mij doe ik iets verkeerd haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, ik moet veel mee blijven doen natuurlijk. Ben ooit mijn blog begonnen om te vertellen over welke gekke dingen ik met mijn prijsvragenhobby gewonnen heb. Wil daar weer vaker iets over gaan schrijven. Regelmatig iets winnen is vooral een kwestie van heel erg veel meedoen. En dan niet bij acties waar duizenden deelnemers zijn 😉 Op mijn blog is de winkans best groot!

 7. Marian zegt:

  Wat leuk, dat lijkt me nu echt heerlijk shoppen! Goed geslaagd zeg. Bij mij is het jaar ook goed begonnen, ik kreeg een mailtje van Mepal dat ik voor mn jongste zoon een beker en brooddoos had gewonnen. Een prachtig ontwerp gemaakt op hun site! Altijd leuk iets winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.