Voordeelgoeroe scoort goodiebag

Ik kon het niet laten! In de aanloop naar kerst, ik heb de J/M goodiebag besteld. Natuurlijk zitten er altijd nutteloze dingen in, waar je helemaal niets mee kunt. Maar dit keer toch ook wat leuke items die ik graag wil hebben. Zoals de set van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, een perfect kerstcadeau voor mijn ongeboren nichtje of neefje. Toch?

De inhoud van de goodiebag.
De inhoud van de goodiebag.

Wat zit er allemaal in deze goodiebag?

 1. ‘Help, Help, Hoera’.  (€14,95) – over kinderpartijtjes, ik had al meegedaan aan een winactie voor dit boek. Lijkt me erg leuk voor inspiratie! Cadeau voor mijzelf onder de kerstboom 🙂
 2. ‘Ik leer knippen’ van SES Creative (€6,99) – Ideaal voor mijn jongste muppet die graag wil knippen.
 3. Raad eens hoeveel ik van je hou set kartonboekje + knuffeltje (€16,95) – Kerstcadeautje dat ik toch al wilde aanschaffen.
 4. Squla Rekenen Kaartspel van Identity Games (€5,99) – Zijn mijn kindjes nog iets te jong voor, gaat dus op zolder in de cadeauvoorraad.
 5. MyMepal Lunchbox Midi to go (€15,95) – Handig! Nu komen we toch vaak net een trommeltje te kort omdat zowel mijn kleuter als ik een lunchbox meenemen en de vaatwasser niet elke dag aangaat.
 6. That’s Life Puzzel Kerst van Goliath Games (€7,99) – Puzzelen is altijd leuk, moet nog even denken of ik hem cadeau doe of zelf houd.
 7. Gratis entree voor één persoon, Libema Attractieparken* (€32,00) – Hmmm… vrij nutteloos voor ons, want we zijn met 4 en deze kaart geldt alleen als er iemand betaald.
 8. Speel- & doeboek van Veltman Uitgevers (€12,50) – De kinderen zijn gek op doeboeken, vooral mijn kleuter kan geen genoeg krijgen van opdrachtjes.
 9. Lindt Excellence: Lindorbox Assorti, 200 gram (€6,95) – Zei iemand chocola?
 10. Set van 30 ronde watervaste naamstickers van Goedgemerkt (€13,20) – Ideaal, ik mocht eerder al een setje reviewen en de stickers bevallen erg goed.
 11. Tijdschriftenpakket: Rompompom, Maan roos vis en Dolfje Weerwolfje (€9,55) – Helemaal leuk voor mijn beginnende lezertje. Dolfje Weerwolfje is denk ik nog te moeilijk, die kan onder de kerstboom voor oudere nichtjes.
 12. Dagentree Thermae 2OOO* (€32,50) – No way. Sauna’s zijn zooooo niet mijn ding. Ga ik op de ruilsite zetten.
 13. Me&miniMe arbandjesset (€12,00) – Ben ik erg benieuwd naar, handig voor in de cadeaubox op zolder voor een partijtje of iets.

Afgeprijsd

De goodiebag was flink afgeprijsd en kost slechts 25 euro plus verzendkosten. Dan heb ik dus voor 28 euro het kerstcadeautje dat mij het einde leek voor een baby en nog een heleboel bonuscadeautjes. Hebben jullie deze box ook besteld? Of ga je het nu doen voor die 25 euro? (Zo ja, klik hier.) Als voordeeltjesgoeroe kon ik hem niet weerstaan. Wat vinden jullie? Zonde van het geld of leuke deal zo?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.