We gaan door voor de vaatwasser

“We gaan door voor de vaatwasser” komt die quote uit Prijsjerijk met Fred Oster of uit het rad van Fortuin met Hans van der Togt? Ik weet het niet meer, hoe dan ook jeugdsentiment. Beide programma’s keken wij vroeger met het hele gezin. Destijds was dit nog een ongekende luxe, tegenwoordig heeft bijna iedereen een vaatwasser. En het is echt balen wanneer dit handige apparaat het begeeft…

Mijn eigen vaatwasser begint af en toe al wat kuren te vertonen. Daarom gebruiken wij hem alleen nog maar op 70 graden. Die van mijn broer heeft het pas begeven en die van mijn schoonvader verkeerde ook in slechte staat. Gelukkig zijn er ook prijsvragen waarbij je er een kunt winnen. Ik deed via Lekker in het Leven mee aan een prijsvraag van Dreft, waarmee ik hoopte op 1 van de 150 pakken met vaatwastabletten die verloot werden. Dreft Platinum zijn wat mij betreft toch de vaatwastabletten die het schoonste resultaat geven. Maar die won ik dus niet… Ik won gewoon de hoofdprijs, een gloednieuwe vaatwasmachine van Whirlpool!

Het was even moeilijk te behapstukken of het echt was, toen ik de mail ontving. Er stond een Belgisch telefoonnummer in deze mail, dat ik direct gebeld heb. Verrast en verbaasd vernam ik dat er toch echt zo’n mooi apparaat bezorgd zou worden. Wauw! Alleen… Wij hebben een inbouwvaatwasser, het gewonnen apparaat bleek vrijstaand te zijn. Wat nu?

  
Thuis hebben we niet veel ruimte en kunnen we hem zoals gezegd niet kwijt. Ik belde dus mijn schoonvader op. “Zou je blij zijn met een nieuwe vaatwasser?” Ook hij had moeite te geloven of het echt was. Checkte nog even of we hem niet liever wilden verkopen, omdat we zelf dan een fijn financieel extraatje zouden hebben. Maar nee, dat vond ik niet kunnen terwijl ik wist dat hij hem goed kon gebruiken. Voor Dreft was het geen probleem om het mooie apparaat op een ander adres te bezorgen, gelukkig. Mijn schoonvader woont aan de andere kant van het land, dus we logeren regelmatig bij hem. Een werkende vaatwasser is daarmee ook een stukje eigenbelang, hoeft er minder te worden afgewassen 🙂

Dit weekend gingen we naar hem toe voor een logeerpartij, zodat de mannen konden kijken of het apparaat zou passen. Vanmorgen na het ontbijt werd de oude vaatwasser – die alleen nog met een bezem ertegen dicht bleef – nog 1 keer aangezet. Plotseling kwam er allemaal water uit de onderkant! Sjemig, helemaal kaduuk dus. We duimden allemaal dat de nieuwe vaatwasser zou passen, omdat de nood nu echt hoog was. Vier man sterk werd er gemeten en geklust. Het overleden apparaat ging eruit, mijn nieuwe Whirlpool erin. Met wat slimmigheden wisten ze hem er in te krijgen en aan te sluiten, jippie! De timing was perfect! 

Nou, jullie kunnen je voorstellen dat mijn schoonvader errug blij is met dit fijne nieuwe apparaat in zijn keuken. Het apparaat had niet beter terecht kunnen komen. Hij doet het perfect. De oude wordt deze week afgevoerd. En ik krijg binnenkort alsnog Dreft Platinum vaatwastabletten als dankjewel en opa wil ook graag op zijn kleindochters passen zodat mijn man en ik een (gewonnen, yay) nachtje weg kunnen. Iedereen happy 🙂 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anneliese zegt:

  Gefeliciteerd, erg leuk.

 2. Tof zeg en daar zal je schoonvader erg blij mee zijn

 3. christa lindhout zegt:

  Is je zeer gegund en wie goed doet…goed ontmoet!!

 4. marjon zegt:

  Dat gaat goed zo met winnen! En ook nog eens iets bruikbaars!

 5. Linda zegt:

  Wow, je bent weer lekker bezig met winacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.