Keek op mijn leven: ik boekte een ET healing sessie

Ik heb een beetje hoofdpijn. En voel me ook ietwat misselijk. Toch ben ik een rijk mens. Deze klachten gaan wel weer over, ze zijn het gevolg van de ET healing die ik vanmorgen ontving. Geloven in godsdiensten doe ik namelijk niet, maar wel dat alles met elkaar in verbinding staat. Mijn spirituele reis heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit dan vroeger. Ik ‘vibe’ op een hogere frequentie, waardoor mensen die me niet kennen het fijn vinden om bij me in de buurt te zijn. Alles is energie en die energie die stopt niet op deze planeet, ik geloof ook niet dat tijd lineair is. Wat je nu kunt doen om gelukkig te zijn, zal doorwerken op jouw energie in andere tijdlijnen. Goed, even heel in het kort hoe ik erover denk en daarom boekte ik dus een ET healing.

et healing ervaring

Mensen snappen me toch al niet en vinden dat ik moeilijke woorden gebruik en dat is dan maar zo. Dan kan ik ook best onderwerpen bespreken die me interesseren, maar die wat verder van ‘de massa’ af staan, haha. Dus vertel ik je in deze ‘keek op mijn leven‘ heel graag over het ontvangen van een ET healing, oftewel een extra terrestrial healing – ja, ja buitenaards je leest het goed – door Miranda van Wandelkunst. Deze maand heeft ze een speciale aanbieding, waar ik gebruik van heb gemaakt. 

Miranda is ’the real thing’, ik ken haar van de cursus spiritueel leiderschap die we samen volgden. Als gastdocent gaf ze daar cosmische healings. Dit waren voor mij ervaringen die ik nooit eerder had meegemaakt en die diepe indruk hebben gemaakt. Zelf heb ik een soort blokkade op het contact maken met ‘gidsen’ en dergelijke, zelfs het boek de Akasha Kronieken Made Easy dat ik nu aan het lezen ben, heeft daar geen verandering in gebracht.

Ik zit veel in mijn hoofd. Vind het heerlijk om over dingen na te denken en informatie uit te pluizen zodat ik een onderwerp van nieuwe kanten kan bestuderen. Maar ik wil graag meer naar mijn hart. Ben sinds de longcovid (en het overwinnen daarvan) bewust bezig om meer te genieten van het leven en mijn work-life balans daadwerkelijk in balans te krijgen. Toch… schiet de weegschaal vooral vaak door naar ‘work’. 

Verbeteren van gezondheid en jezelf

En af en toe heb ik het gevoel dat ik een beetje ‘vastloop’ op gebied van werk en liefde met name. Want wie mijn blog volgt, weet hoeveel mooie dingen er naar me toestromen. In haar verslag van deze ET healing benoemt Miranda dit ook: “je bent ‘onbewust bekwaam’ op gebied van manifesteren”. Een fantastische boodschap, want ik ben dus op de goede weg en hoop er over een tijdje bewust bekwaam van te maken. Zeg maar ‘hallo droomhuis, hallo droomman, hallo goedgevulde bankrekening en cocktail in de zon’ ja toch? Afijn even terug naar wat ik wilde zeggen: daarom boekte ik dus meteen als cadeautje voor mezelf een ET healing bij Miranda toen ik haar aanbieding zag.

Ik weet al dat ze goed is in wat ze doet. En ik weet ook dat ik dat kan gebruiken. Lees hier over een eerdere healing die ik van haar ontving, enkele jaren terug.

Wat voelde ik?

Bovendien kost zo’n healing mij verder geen enkele moeite: op het afgesproken tijdstip ben ik lekker op mijn bed gaan liggen. In het zonnetje onder mijn raam. Ogen dicht. Hoofd leeg. 

Ondertussen maakt Miranda vanuit haar eigen huis contact met haar gidsen van buiten deze planeet. Samen onderzochten ze mijn energie. Het duurde even voordat ik iets voelde, maar het begon met een flinke druk op mijn hoofd, prikjes in verschillende lichaamsdelen en hard druk op mijn arm en schouder. Later flitsten er wat bijzondere kleuren, gezichten, ogen en vreemde landschappen en figuren voorbij aan mijn gesloten ogen. Af en toe had ik het gevoel naar lucht te moeten happen. 

Je voelt tijdens een ET healing dus ook daadwerkelijk iets gebeuren. Ik in ieder geval wel. Terwijl ik het tegelijk ook best moeilijk vind om me goed open te stellen voor de ervaring. Wat Miranda ook benoemde in haar verslag. overigens. In mijn hoofd vroeg ik een paar keer ‘wat is mijn pad?’ tijdens de healing, en prompt flitste er een beeld van voeten lopend door een soort nat zand voorbij.

En toen?

Eerst doezelde ik nog een beetje door op de healing, tot ik voelde dat ik mijn tenen en vingertoppen moest bewegen. Ook hoorde ik niet lang daarna ‘klaar’ in mijn hoofd en opende ‘floep’ mijn ogen. Bizar hè? Daarna moest ik eigenlijk een glas water drinken, maar ik koos voor een warm kopje thee en ruimde de boodschappen op die bezorgd werden.

Ik nam mijn thee mee naar de laptop om aan de slag te gaan, maar zag al een e-mail van Miranda in de mailbox zitten met het verslag! Heel snel. Nu kon ik lezen wat er nu eigenlijk gebeurd was en of er nog een boodschap voor me zou zijn. Zoals ik al verwachtte was het verslag ‘spot on’ met informatie die ze eigenlijk niet kon weten.

De enorme druk op mijn hoofd werd als eerste benoemd. Specifiek de problemen met mijn holtes (die overigens – net als andere info uit het healing verslag – ook in de medische thermografie die ik ontving werden benoemd. Op energieniveau is er aan gewerkt om dit te verbeteren.

Daarbij benoemde ze meerdere dingen die ik herken: snel overprikkeld zijn en zoveel ruis hebben dat ik zelf moeite heb om informatie van mijn eigen gidsen binnen te laten komen. En dat ik mijn waarheid niet durf te delen. Wat overigens – hoeveel ik hier op de blog ook deel – voor mij wel herkenbaar is, verwacht dat dit artikel wat ik nu schrijf ook weer veel mensen afschrikt. Mensen snappen me niet en ik voel me niet goed in staat om precies dat te zeggen wat ik van binnen weet en voel. Het is veiliger om alledaagse ditjes, datjes en tips te delen.

Dan de verkrampte nek en schouders en mijn longen… Dat herkende ik ook. De belangrijkste boodschap hier is ‘durf te leven’ en ‘durf het leven helemaal in te ademen’. Woei. Ik ben al zo’n gezegend mens. Toch heb ik wel bepaalde angsten (*kuch* bindingsangst) en die moet ik gaan loslaten. Ik moet mijn levensenergie gaan toelaten. En niet stilstaan bij wat er mis kan gaan. Mijn grootste angsten op dit moment zijn ‘een man en een baby’, want ik geniet zo van mijn vrijheid. Zeker met zelfstandige tieners. Zullen vast niet jouw angsten zijn, maar goed. Het zijn de mijne. En ik hoef er klaarblijkelijk niet zo bang voor te zijn. De kans dat vrouwen na hun 45e (ik ben nu 44) überhaupt nog een baby krijgen is ontzettend klein. En een man in huis… tja, dat kan natuurlijk ook best heel fijn zijn, ook voor mijn kinderen. 

Volgende punt is de bloedsomloop. Miranda snapte niet zo goed wat er bedoeld werd met ‘er blijft iets plakken’ en het stagneert een beetje. Haar energetische team geeft aan dat dit schoongemaakt moet worden, zodat het dunner wordt en vloeiender stroomt. Nou, ik snap het dus wel: daarom slik ik sinds kort levertraan. Op advies van de medisch thermografe die dit ook gemeten had. Zij adviseerde me enkele maanden terug al om volbloed donor te worden bij de bloedbank (en dus geen plasma meer), omdat ik erg veel ijzer in mijn bloed heb.

Ontzettend bijzonder hoe treffend dit allemaal doorkomt! En natuurlijk fijn dat er ook vanuit energie van buiten de aarde een helende bijdrage aan mijn gezondheid wordt geleverd. 

Ze sluit haar verslag nog af met andere mooie boodschappen die speciaal voor mij bestemd zijn. Over de balans opmaken in mijn leven en de invulling van activiteiten die ik doe. Soms voel ik mezelf daarin wat zoekend inderdaad. En – wat ik bovenaan al benoemde – dat ik best al goed ben in het manifesteren van de dingen die ik graag wil, alleen dat ik mezelf daar niet zo bewust van ben. Al helemaal niet op gebied van mijn eigen levensenergie. Dat ik dit nog mag leren en dat ik daar ook voor open sta. Meer dan tijdens een vorige healing enkele jaren terug. Ik mag gaan loslaten en dan komt alles goed eigenlijk, zo kreeg ik mee. 

Mooi en treffend. Nu ik het hele artikel uit de pen heb, zijn de hoofdpijn en misselijkheid meteen ook verdwenen. Als jij het hele verhaal hebt uitgelezen, vind je het hele spirituele gebeuren vast net zo interessant als ik dus ik hoop dat het je op ideeën brengt.

Na mijn terugkoppeling aan Miranda over hoe raak haar bericht is, stuurde ze me nog deze prachtige boodschap: “Ik verwacht best wat verbetering de komende tijd op fysiek en geestelijk gebied. Naast dat je meer mag genieten, lag de nadruk vooral op de levensvreugde, controle loslaten en go with the flow. Puur voor jezelf, niet werktechnisch moeten, maar zelfbewust groeien en genieten. Dus wie weet dat die spirituele weg je daar dichterbij zal brengen.” Heel mooi, ik ben er dankbaar voor om dit zo te ontvangen. Ik was al een beetje op deze weg, het van mezelf mogen en niet werktechnisch moeten. Ook dit artikel is hier een voorbeeld van, terwijl ik het nu toch op de blog deel maar niet omdat het moet, maar omdat ik het fijn vind om erover te schrijven. Het helpt mij reflecteren. 

Lees ook:

Heb jij al eens een healing ervaren op deze manier?

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.