Mijn ervaring met een kinderfluisteraar op afstand

Soms zijn er wonderlijke dingen mogelijk. Ook om te achterhalen waar je kind mee zit, of het nu al wel of nog niet kan praten. De televisie show van kinderfluisteraar Derek Ogilvie vond ik altijd wonderlijk om te kijken. Maar je hoeft niet altijd naar iemand toe te gaan voor een reading. In tijden van thuisblijven is een kinderfluisteraar op afstand een mooie manier om te achterhalen wat jouw kind nodig heeft. In dit artikel mijn ervaring met de Luisterkind methode van Praktijk Puur Sense.

kinderfluisteraar
Afbeelding gemaakt met Shutterstock.

Ik houd van spirituele zaken en ben heel nieuwsgierig naar het voor mij ongrijpbare op energie gebied. De vraag van medium Ilse Wijnen of ik haar Luisterkind methode eens wilde ervaren om erover te schrijven op mijn blog, vond ik dan ook zeer toepasselijk.

Het inzetten van een kindertolk of kinderfluisteraar is nog redelijk onbekend. Zelf had ik er nog niet eerder iemand over horen vertellen, maar bij navraag op Facebook zijn er wel lezeressen die deze bijzondere contactmethode inzetten als extra hulpje in de omgang met hun kinderen.

Over Praktijk Puur Sense

Ilse doet verschillende dingen in haar praktijk. Ze geeft reiki behandelingen (ook op afstand), maakt zieltekeningen en werkt met de Luisterkind methode om dingen kenbaar te maken van mensen die dit zelf nog niet of niet meer kunnen. Deze methode (opgezet door Diana Hendriks – voorheen van Beaumont) gaat uit van het afstemmen met de intuïtie zodat de innerlijke stem van jou of je kind kan vertellen wat er op dat moment nodig is. Je kunt dit inzetten bij een huilbaby, een kind met dyslexie, bedplassen, angsten of andere blokkades waarbij je voelt dat er hulp nodig is.

Wanneer je een aanvraag doet voor een kind, dan moet het gaan om een kind dat bij jou thuis woont. Je kunt het niet als oma voor een kleinkind aanvragen. En ook niet als ex om inzichten te krijgen over hoe het bij jouw ex-partner thuis eraan toe gaat. Een inzicht moet puur en zonder wrijving tot stand kunnen komen, Ilse leest hierbij wat jouw kind nodig heeft van jou of van zichzelf.

De Luisterkindmethode vraag die ik stelde: vrolijker wakker worden

Voor de inzichten die deze methode biedt, mocht ik kiezen uit een reading van mijzelf of één van mijn dochters. Bij kinderen ouder dan 10 jaar moet je vooraf ook toestemming aan je kind vragen. Verder stuur je een foto in van het kind (maakt niet uit hoe oud), geef je de naam en geboortedatum door en een ‘probleem‘ waar je aan zou willen werken met het kind. Ook vertel je kort iets over de gezinssituatie.

Wij worstelen met boze buien in de ochtend als de kinderen naar school moeten. Eén van de dames heeft erg veel moeite om uit bed te komen. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, meestal extreem blij en vrolijk “hop, hop” proberen om een gezellige ochtend te starten waarbij we op tijd aan tafel zitten. Een happy de peppie enthousiaste mama schiet meestal echter in het verkeerde keelgat. En werkt niet zoals gehoopt op de lachspieren. Waarna ze boos wordt. En ik op mijn beurt haar boosheid spiegel.

Ik heb bij mijn dochter vooraf aangekondigd dat Ilse ‘via hekserij‘ (want dat snapt ze, dat is magisch en hoef je niet te begrijpen het gebeurt gewoon) haar zou helpen en we een vraag konden stellen. Mijn vraag aan Ilse was dan ook in overleg met mijn dochter: “Hoe kan ze wat vrolijker wakker worden? En hoe kan mama daarbij helpen?”

De inzichten die we kregen na de fluistering

De lezing verliep bijzonder snel, mijn dochter stond voor de hulp van Ilse open. ’s Ochtends vroeg ontving ik nog een mailtje dat ze deze week contact zou leggen en een paar uur later had ik de uitgebreide afstemming in verslagvorm in mijn mailbox! Wow!

Reactie van mijn dochter op de afstemming

Het was een heel uitgebreid verhaal over wat er tijdens het fluisteren met mijn dochter was voorgevallen. Het kind in kwestie zat ondertussen gewoon op school. Ik legde in haar lunchpauze even contact met haar via videobellen, want ze was bij haar vader. Of ze het had gemerkt en wat ze ervan vond? Ze had geen zin om het er uitgebreid over te hebben, maar ze gaf aan dat ze het fijn vond en dat Ilse heel lief was. Ze glunderde toen ze hoorde dat Ilse in het verslag complimenten had gegeven. En ze gaf aan dat de entiteiten in haar slaapkamer vooral bij mij thuis zitten. Ze kan ze niet zien, maar wel voelen en dat is erg druk. Vertel daar zo hieronder wat meer over. Wat ze vooral kwijt wilde, is dat ze zich iets beter voelde. Fijner. En dat is natuurlijk wat je met een dergelijke afstemming wilt bereiken!

Wat ‘leest’ de Luisterkind therapeut precies?

Kinderfluisteraar Ilse legde via haar intuïtie energetisch contact met de energie en intuïtie van mijn dochter. De eerste regels van het verslag schetsen een heel typerend beeld van mijn kind. Gevoelig en een grappenmaker. Het verslag telt 5 kantjes en zet je echt aan het denken. Wat mijn dochter vooral dwars blijkt te zitten, zijn ‘entiteiten‘ die ze vanwege haar gevoeligheid aantrekt. (Dit hadden we tijdens een eerdere digitale healing ook al eens gehoord.)

Er blijken ‘allemaal mensen’ op haar kamer te zitten. Dat is heel onrustig en ze vindt dat vervelend en eng. Ilse heeft tijdens het contact mijn dochter geleerd om deze mensen weg te sturen. Daarbij gaf ze haar een veilige basis en liet ze het initiatief aan haar. Mooi om te lezen dat Ilse mijn dochter heel dapper vindt, dat vind ik zelf ook op de momenten dat het er op aan komt. Ik zie door het verslag alles precies zo gebeuren als Ilse omschrijft. Daar herken ik de daadkracht en dapperheid van mijn meisje zeker in terug. 

Ook lees ik terug hoe gefrustreerd ze kan zijn wanneer iets niet in 1 keer lukt. Ilse laat haar dan tot rust komen en rustig zelf een andere oplossing bedenken. Eentje die wel werkt, waardoor haar zelfvertrouwen groeit. Verder merkt ze op hoeveel wijsheid er in dit meisje zit. Ook dat is iets dat ik herken, ben ontzettend trots haar moeder te mogen zijn.

Het opstaan komt ook aan de orde. Ze heeft gewoon iets meer tijd nodig. Ik moet de wekker eerder zetten en een afstreeplijstje maken (of een visuele methode als de checkpad gebruiken), zodat de stappen overzichtelijk zijn. Mijn dochter wil graag dat ik nadenk over een beloning als het ochtendritueel wel vlotjes verloopt én ze geeft aan dat ik haar best een keer zonder ontbijt naar school mag laten gaan, zodat ze het leert… Zo dan…

Verder adviseert mijn dochter me om meer te aarden. We kunnen samen op internet naar een ‘boom visualisatie’ zoeken, zegt ze.

Tot slot kwam ook haar geboorte aan de orde. Haar vader en ik zijn ons ervan bewust dat dit heel traumatisch voor haar was: geboren met de navelstreng om de nek. Uit de ‘lezing’ komt naar voren dat hier de faalangst geboren is. Ze denkt in haar onderbewustzijn dat ze tijdens de geboorte niet de juiste stappen heeft genomen, of niet in de juiste volgorde. Daarom is ze ook nu nog bang om dingen verkeerd te doen.

Ilse heeft tijdens het contact het trauma deels laten verwerken door te benadrukken dat je als baby niets verkeerd kunt doen bij de geboorte, dat het gewoon gaat zoals het gaat. Dat er dus niets ‘haar schuld is’. Daarnaast liet ze haar nadenken over welk deel er mooi aan was. “Het eerste moment dat mama me vast had. Dat was zo fijn en zo warm. Ik voelde me zo geliefd en welkom. Dat was zo fijn. Dat ga ik me herinneren. Niet meer het vervelende moment in de buik. Maar het moment erna.”

Nou, je kunt je voorstellen dat ik flink heb zitten janken bij het lezen van dit hele verhaal. Vooral bij het stuk over de bevalling liepen de tranen over mijn wangen. Als extra boodschap bedankt ze haar vader en mij en zegt ze dat we het goed doen… 

Het gaat zoveel lagen dieper dan wat ik zelf op dit gebied kan in de communicatie met mijn meiden. Heel erg mooi om te lezen. Fijne inzichten. Het kwam binnen. Een paar concrete handvatten ook om mee aan de slag te gaan. Wat ik vooral heel erg prettig vind, is dat ik teruglees met hoeveel liefde Ilse mijn dochter tot inzichten brengt en processen laat doorlopen waarbij ik zelf niet bij machte ben om haar te helpen. Ik merk dat deze kinderfluisteraar zich er met hart en ziel instort waardoor mijn dochter dit ook teruggeeft en de luisterkind reading haar (en mij) ontzettend waardevolle informatie heeft gebracht.

Klik door naar de website van Praktijk Puur Sense om meer te lezen. 

Heb jij al eens zo’n afstemming met je innerlijke stem of die van je kind laten doen? Welke inzichten heeft het je gebracht? Was dit ook via de Luisterkind methode of iets anders?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Door dit artikel heb ik zelf ook een afstemming gedaan, zowel voor één van mijn dochters als mezelf. Het heeft ons heel veel gebracht, meer dan ik vooraf verwachtte. Er zijn daadwerkelijk dingen veranderd en we voelen ons allemaal beter. Heb hier net een blog over geschreven, daarbij zal ik ook naar jou linken. Maar erg interessant in elk geval, dank je wel!

    1. Marguerita zegt:

      Wat mooi om te horen Merel! Ik ga je blog lezen, vind het zelf ook zo ontzettend bijzonder. App je me het linkje?

  2. kiki zegt:

    Nog nooit van gehoord, maar wat fijn dat dit er is lijkt mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.