5 spirituele uitgaven die dit jaar op je verlanglijstje staan

Houd jij van een beetje spiritualiteit in je leven? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer is tussen hemel en aarde en naar de kracht van je eigen brein? Zoek je handvatten en achtergrondinformatie? Met de volgende 5 boeken kun je je verdiepen in interessante spirituele onderwerpen, dus zet ze zeker op je verlanglijstje!

spirituele boekentips

Welke spirituele boeken geven je op een toegankelijke manier een introductie van een bepaald onderwerp? De boeken in dit lijstje zijn luchtig, niet te zweverig en praktisch. Lekker leesvoer voor je verlanglijstje dus en heerlijk om mee weg te kruipen onder een dekentje op de bank.

Liever een filmpje met tips? 

 

@marstyle78 #spiritueel #boekentips ♬ origineel geluid – Marguerita Bisschop

 

 

Ik heb deze tiktok gemaakt met spirituele boekentips.

De Akasha kronieken made easy

akasha kronieken boek

Uitgever Altamira introduceert dit jaar de Made-Easy serie met populaire esoterische onderwerpen. Mijn eerste kennismaking met deze serie door een expert geschreven boeken in een toegankelijke stijl is ‘De Akasha Kronieken‘. Ik kende het begrip nog helemaal niet maar de Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel genoemd. Hierin is alles opgeslagen: je verleden, heden en toekomst van nu en van vorige levens.

Spiritueel leraar Sandra Anne Taylor vertelt in het boek hoe je jouw archief kunt ontsluiten. Ze rijkt hiervoor allerlei methodes aan, zodat je desgewenst die kronieken kunt herschrijven. Als tijd niet lineair is, kun je ontdekken hoe je uitdagingen in je huidige leven kunt plaatsen door ervaringen uit het – soms wel heel verre – verleden. Zo kun je er anders mee om gaan en ook antwoorden vinden voor situaties nu en je toekomst.

Master your mindset

master your mindset

Ken je Michael Pilarczyk? Vroeger was hij autojournalist maar daarna ging hij de spirituele kant op en heeft hij Meditation Moments en de Mastermind Academy opgezet. Hij verkocht meer dan 300.000 boeken over zelfontwikkeling, bewustzijn en persoonlijk succes. Honderdduizenden mensen volgen zijn programma’s en luisteren naar de Leef Je Mooiste Leven podcast en zijn meditaties. Onlangs lanceerde hij een nieuw boek Master Your Mindset. Leef je mooiste leven op persoonlijk èn zakelijk gebied. Het recept: doe wat je ècht leuk vindt en word daar goed in.

Veel mensen nemen juist nu – met alles wat er gaande is in de wereld – de stap om hun leven te evalueren en opnieuw in te richten. Maar hoe creëer je nu je mooiste leven? Zeker wanneer er onzekere vooruitzichten zijn. Belangrijke vragen die gesteld worden zijn, wat je nu echt wilt in het leven, in de relatie, met het werk en met je gezondheid? Doen waarvan je hebt gedroomd is waarin Master Your Mindset de lezer praktische inzichten geeft.

Chakra made easy

chakra made easy

Ook uit de Made-Easy serie is dit boek over Chakra’s van Anodea Judith, een chakra expert die al 7 boeken over dit onderwerp op haar naam heeft staan. Dit boek vertelt over de basisbeginselen van de zeven energiecentra in je lichaam en welke positieve uitwerking het heeft op lichaam en geest wanneer de chakra’s in balans zijn en goed kunnen stromen. Dit boek staat vol met oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

 

 

 

Manifesteren, 7 stappen om je mooiste leven te leven

manifesteren 7 stappen

Manifesteren is niet meer weg te denken. Dát bewijst Roxie Nafousie te meer met haar The Sunday Timesbestseller Manifesteren. Of het nu gaat om je soulmate aantrekken, de perfecte baan vinden, het huis van je dromen realiseren, op wereldreis durven gaan of meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren: met ál deze doelen kun je desgewenst aan de slag. Roxie legt in 7 eenvoudige stappen uit hoe jij manifesteren kunt inzetten.

Met haar duidelijke stappenplan en praktische oefeningen heeft iedereen de kunst van het manifesteren
snel onder de knie, zeggen ze. Manifesteren is echter niet mogelijk zonder zelfliefde, zelfvertrouwen en een ijzersterke intuïtie, dus neemt de auteur je bij de hand om je te helpen jezelf te ontwikkelen om zo het leven te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd. Natuurlijk ben je echt niet in één keer miljonair, maar het is wel fijn mindset leesvoer waardoor je in ieder geval meer potentie ervaart in de dingen die je graag zou willen realiseren.

Ninja Power kaartenset

ninja power

Gericht op het vergroten van de weerbaarheid is de speelse doch serieuze kaartenset Ninja Power van uitgever Altamira. Het is een set van 30 geïllustreerde kaarten, elke kaart bevat een ‘geheime’ ninjaoefening met verschillende moeilijkheidsgraden, gericht op het trainen van lichaam en geest om zo meer plezier en focus te krijgen en weerbaarder te worden.  In het begeleidende instructieboekje vind je handige startadviezen van je Ninja-Sensei.

Fijn voor kwetsbare kinderen om dezelfde skills te ontwikkelen als die waarop de ninja’s in het verleden vertrouwden: concentratie, bewustzijn, lichaamsbeheersing, probleemoplossend vermogen, creativiteit en zelfvertrouwen. Je kunt de oefeningen in je eentje doen, of samen met vrienden en familie. Je kunt veel van deze ninjaoefeningen op school, bij het sporten, of waar je ook maar een uitdaging tegenkomt doen. De kaartenset is ontwikkeld door experts in oosterse vechtkunst en mindfulness. Een prachtig cadeautje waarmee de jonge ninja’s hun innerlijke vijanden leren te overwinnen.

Lees ook:

Welk spiritueel boek lees jij nu?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.