Een Luister Afstemming voor mij als volwassene

“Mama, kom je hier voor een knuffel? Ik wil je graag bedanken voor de fijne dag…” Mijn lieve oudste puber geeft me een dikke knuffel. Terwijl ze me vast heeft, zegt ze: “Ik was zo bang dat ik je kwijt zou raken toen je ziek was…” Ik was ook wel bang om dood te gaan, zeg ik terwijl ik haar knuffel beantwoord, maar ik ben er nog en we hebben een heerlijke dag gehad in de dierentuin. Samen maken we mooie momenten en ik hou heel veel van jou. Een feestje maken van het leven, hoe moeilijk dat soms ook is, lijkt mijn levensmissie als ik de Luister Afstemming die ik deze week ontving van Praktijk Puur Sense nog eens na lees.

Ken jij Praktijk Puur Sense al? Ilse Wijnen heeft de gave om naar jouw innerlijk te luisteren en die vertaling mooi op te schrijven. Ze deed dit al eens voor mijn jongste dochter in een Luisterkind afstemming. De tranen liepen over mijn wangen toen ik die las, want vooral haar geboorte had mijn dochter erg dwars gezeten. Vandaag exact 10 jaar geleden was die eerste kennismaking met het mooie meisje uit mijn buik. Ilse omschreef haar ‘spot on’ zoals dat heet. Afwachtend, humor, gevoelig, nieuwsgierig en heel dapper.

Luister afstemmingen voor volwassenen

Nu was het mijn beurt, tot mijn vreugde mocht het wederom als samenwerking voor mijn blog zodat ik jou erover kan vertellen. We hebben erg veel aan de vorige reading gehad, er zaten veel boodschappen in die we hebben opgepakt. Ik voelde dat ik nu voor mezelf contact op mocht nemen met Ilse, die inmiddels ook weer een stap verder is met deze afstemmingen en ook de kant van businessreadingen aan het onderzoeken is. Aangezien bij mij werk en privé door elkaar lopen, was dat een perfecte timing. Ik wachtte nog even tot ik genoeg rust in mijn lijf had om de vragen te kunnen opschrijven die ik aan mezelf zou willen stellen. Dat vond ik best heel moeilijk trouwens, hoe concreet of vaag zou ik het opschrijven? Wat wil ik nou eigenlijk echt van mezelf weten?

Lees ook: Ervaringen met een spijkermat, wat zijn de voordelen?

Hoe gaat dat?

Luister afstemmingen voor volwassenen zijn heel laagdrempelig. Ik moest een foto van mezelf toesturen – ik koos er eentje waarop ik op de Blogboot presenteer voor zakelijke inzichten – mijn geboortedatum, mijn naam, gezinssamenstelling en natuurlijk alle vragen die ik had. Dat was het. Verder hoefde ik niets te doen. Ilse legt op afstand contact met jouw innerlijke zelf, ze stemt als het ware af op de frequentie van jouw radiozender in het web van energie en kan deze uitlezen. Verder heeft ze de gave om wat ze leest op te schrijven in een mooi verhaal, waar je iets mee kunt. Dat krijg je gewoon via de e-mail toegestuurd en kun je zo vaak teruglezen als je wilt. Steeds haal je hier weer iets anders uit.

Mijn vragen waren gericht op werk, privé en de work-life balance. Welke kant zou ik op moeten met mijn bedrijf? Waar zit de groei? Welk stuk persoonlijke ontwikkeling zou ik moeten omarmen? Hoe kan ik in mijn lijf verankerde teleurstellingen uit mijn jeugd uit mijn ‘zijn’ krijgen? Hoe kom ik meer in balans? Waar ligt mijn levensgeluk? Dat soort dingen.

Lees ook: Rustgevend én het brengt je hersenhelften meer in balans: luisteren naar Synctuition

Reflectie op de Luister afstemming

Al vrij snel ontving ik van Ilse een document met de Luisterafstemming voor mij als volwassene, gericht op privé en bedrijf. Vier pagina’s vol boodschappen van mij aan mij… vertaald door Ilse. Omdat de stem van mijn eigen intuïtie door mijzelf niet altijd gehoord wordt of omdat ik niet goed weet hoe dit te vertalen of interpreteren. Dat lees ik ook terug in de afstemming: hoe belangrijk het is voor mij om naar mijn gevoel, onderbuikgevoel, intuïtie te luisteren en hoeveel moeite ik daar soms mee heb omdat ik niet in de gaten heb, niet goed aanvoel, wanneer ik over mijn eigen grenzen heen ga en iets teveel voor me was. Ik maak er gelukkig wel stappen in en dat lees ik ook terug. Het is een mooi document en veel minder emotioneel om te lezen dan de afstemming voor mijn dochter.

Dat komt natuurlijk omdat ik iets ouder ben en al de nodige stappen heb gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toch voel ik wel een ‘pijn’: Ilse omschrijft mij als een ontzettend zorgzaam, gezellig persoon waar mensen heel graag over de vloer komen… En dat zou ik heel graag zijn, maar ik heb zelf niet de indruk dat mensen graag bij mij over de vloer komen en ook niet dat ik zorgzaam ben. Ik heb geen grote vriendenkring. Maar goed, is een grote vriendenkring een afspiegeling van wie je van binnen bent? Nee, natuurlijk niet. Daar ligt voor mij nog een les om te leren. 

Ik lees dit ook terug. Voor mij is het heel belangrijk om van alles te regelen om voor anderen te zorgen, maar daarbij vergeet ik mezelf en wat ik nodig heb. Er zit een stuk pijn op in je jeugd ‘niet gehoord en gezien worden’, waardoor ik ontzettend mijn best doe om vooral andere mensen ’te horen’ en dat dit mij juist soms teveel energie kost. Zie ook deze blog: zo wordt er gehoord wat ik te vertellen heb.

Eén van mijn vragen was hoe ik een groter publiek zou kunnen bereiken met mijn artikelen. Het antwoord? Door er meer mijn eigen feestje van te maken. Focus op dingen waar ik blij van wordt. Zoals deze afstemming dus, want ik vind dit soort spirituele zaken razend interessant en het zorgt voor persoonlijke groei. Meer spelen, minder ‘werken’. Grappig, want soms voel ik me een soort schuldig omdat ik mijn werk zo leuk vind. Ik moet alles meer zien als mijn persoonlijke feestje, want mensen worden blij van mijn ‘joy en happiness’ lees ik in de afstemming. Hoe tof is dat? En hoe grappig ook, toen ik Ilse een mail terug stuurde met een artikel dat ik ooit eens geschreven heb over dat het leven een feestje is waarbij je zelf de slingers ophangt. Er staan hele rake dingen in het verslag, dat is duidelijk.

Waar ik nog langer over zal reflecteren zijn mijn dromen. Ik vroeg of ik ze kon waarmaken en daar kwam een doordenker op terug: zijn jouw dromen wel jouw dromen? Of is het wat er van je verwacht wordt? De algehele boodschap is in ieder geval blijven genieten van het leven, doen waar ik blij van wordt, mezelf niet voorbij lopen en vooral nog veel beter naar mijn intuïtie leren luisteren. Dus als je mij zoekt? Ik loop mijn levensvreugde achterna!

Lees ook: Het geld dekentje

Gratis mini Luister afstemming

Lijkt het jou ook wel iets, zo’n afstemming voor jezelf of je kind? Om te zien in welke richting je iets moet zoeken? Om een blokkade te doorbreken? Om inzicht te krijgen in iets dat wat ongrijpbaar is? Twijfel je een beetje omdat je jezelf niet zweverig genoeg vindt? Ilse Wijnen van Praktijk Puur Sense heeft speciaal voor jou een gratis mini afstemming, zodat je kennis kunt maken met dit fenomeen. Als het ook voor jou raak is en je meer antwoorden wilt, kun je dan een vervolgafstemming laten maken. Er is niks zweverigs aan, er wordt niets geks van jou verwacht. Je stuurt net als ik een mailtje met je vragen en een foto en krijgt antwoord terug. Zo simpel is het, en zoveel helderheid krijg je ervoor terug!

Praktijk Puur Sense werkt via de Luisterkind-methode van Diana Hendriks. Deze methode is ook geschikt voor mensen die zelf niet in staat zijn contact te maken, zoals ongeboren kinderen, verlamming, kinderen met een taalstoornis of overledenen. 

Lees ook: Tarotkaarten: dit zijn het en dit betekenen ze

Heb jij al eens een Luisterkind afstemming laten optekenen? Hoe was dat voor je?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.