Het geld dekentje

Soms heb je een droom die zo leuk is, dat je wakker wordt omdat je hardop in de lach schiet. Zo had ik er deze week één over ‘het geld dekentje’. Ze zeggen dat je qua spirituele groei zou moeten mediteren. Ik ben er achter dat ik daar niet zoveel mee heb, je hoofd leegmaken. Dagdromen daarentegen, vind ik geweldig! En eigenlijk komt het op hetzelfde neer…

geld deken
Foto: Shutterstock

Bij meditatie maak je je hoofd helemaal leeg van gedachten, om zo je vibe rustiger te krijgen. Leeg van negatieve gedachten. Bij dagdromen gebeuren er juist de leukste dingen die je in de dagdroom verder ziet groeien, waardoor je emotionele frequentie ook verhoogt.

Achtergrond voor ik de droom beschrijf

Ik luister veel Abraham Hicks over het concept dat je emoties eigenlijk bepalen welke kant je leven op gaat en kreeg daar afgelopen week de tip bij om ook naar Joe Dispenza te luisteren. De eerste is wat meer vanuit de spirituele kant, vanuit de kosmos. De tweede redeneert juist vanuit het biologische of meer wetenschappelijke perspectief. Ze zeggen hetzelfde: hoe hoger je emotionele trilling (dus hoe beter je je voelt) hoe meer positieve dingen je in het leven zult ervaren. Bij Abraham Hicks gaat dat over het aantrekken van een liefde, geld, een droombaan. Bij Joe Dispenza gaat het over gezondheid, je brein recalibreren, je eigen grootsheid activeren. Leef in het nu zeggen ze, en praat en denk over positieve kanten. Niet over de contrasten die je liever niet meer in je leven zou zien, maar die wel helpen om je wensen duidelijker te krijgen.

De droom

Omdat ik er zelf zo ontzettend blij van werd. Deel ik daarom mijn droom met jou. Ik droomde deze droom niet alleen, ik kon ‘m voelen! Zo ontzettend krachtig, ik hoop dat als je hem leest er iets van de positieve vibe op jou afstraalt. Ga lekker liggen en kopieer deze droom. Ook als je het gevoel van de ondersteuning misschien niet hebt, zal het iets goeds voor je doen. Voor mij was het een ‘boodschap from beyond’ waar de meesten van jullie verder niets mee hebben. En dat is prima.

Afijn, ik lag ’s ochtends na het boodschappen doen uitgeput op bed. Sloot mijn ogen. En was zo moe dat ik nergens aan kon denken.

Plotseling voelde ik een soort net om mijn benen gewikkeld worden. Kippevel van mijn tenen naar boven. Alsof je een healing ontvangt. Een bijzonder gevoel en ik besloot mezelf er op mee te laten veren. Dat werd opgemerkt en een wezen tukte me in met een dekentje gemaakt van geld. Alsof ik één van mijn kinderen intukte, maar nu werd ik ingetukt. Rust maar lekker uit en geniet van dit fijne dekentje.

Dat vond ik hilarisch. Een geld dekentje… Hoe verzin je het? Omdat ik nu een flinke grijns op mijn gezicht had, besloten ‘ze’ er voor te gaan. Van verschillende kanten werd er geld toegestopt. In mijn kussen, zodat mijn hoofd zachter zou liggen. Onder mijn rug om me te ondersteunen. Tussen de rand van mijn onderbroek, omdat het grappig is wanneer je dat in films zit. Tussen mijn sokken, omdat ze vonden dat ik koude voeten had. Van alle kanten kwam er briefgeld naar me toe. Het was super grappig om te ervaren.

Daarna besloot er één dat het grappig was om ook wat geluksmuntjes bij mijn hoofd neer te leggen. Ik dacht aan torentjes van munten en er werden ‘zandkastelen’ van muntgeld naast me opgetrokken. Van andere kanten kwamen er nog meer zakken gevuld met geld aan en deze werden op een rijtje neergezet. Als reserve. Mocht ik niet comfortabel genoeg liggen.

Ik werd half wakker omdat ik hardop aan het schaterlachen was. Het visioen was echter nog niet voorbij. Ergens was ineens een waterval van geld te zien. Dat zag er ook grappig uit. En toen was het tijd om snel de dagdroom af te kappen, want ik voelde dat iemand had bedacht dat een muntjes douche een goed idee zou zijn… Dat leek mij te pijnlijk, haha. 

En zo werd ik dus ingetukt onder een geld dekentje. 

Gaf me een fijn gevoel om zo ondersteund te worden. Bovendien moest ik er verschrikkelijk hard van lachen. 

Heb jij weleens zulke lucide dromen? Werd je blij van het lezen over de mijne?

Mocht je moeite hebben met inslapen, kopieer hem dan gerust. Het gaf mij zo’n enorm goed gevoel dat ik het graag met je wilde delen. Met dank aan mijn eigen kosmische team voor de ervaring, ik krijg weer tranen in mijn ogen van het lachen als ik er aan terug denk. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.