Spiritueel Leiderschap geldspel

Achter de schermen ben ik veel bezig met alle opdrachten van het coachingstraject van Spiritueel Leiderschap. Een paar dagen geleden begon ik aan het geldspel dat coach Kelly Smit voor ons bedacht en het leek me wel leuk om dit met jullie te delen. Bij dit geldspel krijg je in je hoofd elke dag een bedrag, dat steeds oploopt en schrijf je op waaraan je dit geld uitgeeft. Je doet dit 30 dagen.

geld

Voor het hoe en waarom ervan moet je bij de coach zijn. Is niet aan mij om dat met jullie te delen, maar het is wel een ontzettend leuk spelletje. Wil je meer weten dan kun je je altijd opgeven voor haar Wonder Woman programma of het event dat ze binnenkort organiseert.

Ik ga in dit artikel in ieder geval 30 dagen lang bijhouden waaraan ik mijn dagelijkse bedrag uit zou geven. Misschien vind jij het ook wel leuk om mee te doen? Pak er dan een schriftje bij en schrijf het voor jezelf op.

Ben heel benieuwd of er voor mij een omslagpunt komt dat ik eigenlijk even niets meer weet te wensen. Bij de start is mijn wensenlijst in ieder geval nog torenhoog en voelt het ontzettend lekker om zoveel geld (ook al is het dan in gedachten) uit te kunnen geven.

 • Dag 1, € 1.000,-
  Nieuwe schoenen voor de kinderen en mijzelf, kleding voor de kinderen en mijzelf. En een set orakelkaarten.
 • Dag 2, € 2.000,-
  Nieuwe bank en uit eten gaan.

 • Dag 3, € 3.000,-
  Uitbesteden van de techniek achter mijn website, webbeheer, inrichten WooCommerce shop en een beautybehandeling.
 • Dag 4, € 4.000,-
  Samsung QLED 4K televisie en een  nieuwe afstandsbediening voor de Apple TV want die is kapot (barsten).
 • Dag 5, € 5.000,-
  Ik reserveer geld voor mijn huur en boodschappen en gun mezelf een weekje vrij. Boek een lekkere relaxvakantie en koop een mooi boek om tijdens die vakantie te lezen, een nieuwe zonnebril en goede zonnebrandcrème. Sluit een abonnement af bij WebinarGeek en Zoom en huur iemand in om mijn social media bij te houden en uit te bouwen, te beginnen met Pinterest. Ook spendeer ik advertentiebudget aan facebook.
 • Dag 6, € 6.000,-
  Horren! Ik laat horren op maat maken voor de ramen boven die nog geen vaste hor hebben. Koop een nieuwe fiets voor mijn oudste dochter en voor mezelf ook maar meteen. Met terugtraprem voor ons beiden. Verder trakteer ik mezelf op een mooie nieuwe planner die ik niet handmatig van data hoef te voorzien. Een klusjesman mag de overkapping in mijn tuin fiksen, want ik wil de schommel voor de kinderen eindelijk eens veilig kunnen ophangen. Ook de poortdeur wordt gerepareerd en mijn kapotte parasol afgevoerd. Er komt een nieuwe. En dit is zoveel geld dat ik ook meteen een zonnescherm bestel. Dan is het wel meteen op verwacht ik. Misschien zelfs nog wat geld nodig van de volgende dag?
 • Dag 7, € 7.000,-
  Een nieuw bed, een goed bed en dus prijzig… van Hästens of Auping ofzo want die liggen heerlijk. En dan ook meteen nieuwe kussens en mooi beddengoed erbij. En als ik geld over heb nog een fijne opbergkast voor op de slaapkamer van de meisjes.
 • Dag 8, € 8.000,-
  Ik stort een mooi bedrag op de spaarrekeningen van de meisjes voor hun studie later. Stort ook iets op mijn eigen spaarrekening om te sparen voor een huis. Huur een vormgever in om mijn huisstijl verder uit te werken en sjablonen te maken die ik kan gebruiken voor mijn content en mijn programma. En ik ga met de meisjes ergens pannenkoeken eten of iets, waar ze lekker kunnen spelen en ik daarvan kan genieten.
 • Dag 9, € 9.000,-
  De auto wordt afbetaald. Verder ga ik deelnemen aan het Cosmic Healer programma van Miranda, een scancoaching traject doen bij Marieke en naar het Wonder Woman event van Kelly, waar ik met dit geld een kaartje voor koop. Ik trakteer mezelf op 2 mooie sets orakelkaarten en ga met de kinderen naar een stad om lekker te winkelen. We puffen uit op een terrasje, gaan lekker lunchen en letten niet op de centen. Gewoon genieten. Verder laat ik bloemen bezorgen bij een aantal mensen die veel voor me betekenen met een persoonlijk kaartje erbij. Als random act of kindness. En ik zoek een high end restaurant uit waar ze het eten mooi presenteren met bloemetjes en de hele rambam en neem een paar vriendinnen mee om daar gezellig samen te tafelen. Regel ook meteen een taxi terug, zodat we aan de wijn kunnen. Het geld dat overblijft gaat op mijn spaarrekening voor de aankoop van een eigen huis.
 • Dag 10, € 10.000,-
  Wat een bedrag! En morgen natuurlijk nog meer! Ik steun nu een paar lokale goede doelen en stort wat op mijn spaarrekening. Heb nu ook de financiële middelen om op mijn blog een paar berichten van mooie initiatieven te delen en een beetje de diepte in te gaan wat betreft onderwerpen die mij aan het hart gaan. Ik laat mijn voortuin en achtertuin opnieuw bestraten en sowieso krijgt de achtertuin ‘gewoon’ even een metamorfose door een hovenier zodat het wat fleuriger en netter wordt.
 • Dag 11, € 11.000,-
  Deze dag ga ik flink los in de supermarkt. Alle voorraden aanvullen en wat fijne dingen halen voor een goede maaltijd. De rest gaat op mijn spaarrekening om kapitaal te vergaren voor een koopwoning. Als zzp-er moet je daarvoor nogal een flinke zak eigen geld meenemen.
 • Dag 12, € 12.000,-
  Op dag 12 reserveer ik het geld om aan een boek te werken. Ik ga schrijven en voor de rest laat ik de boel de boel. Het wordt een erotische roman, dat lijkt me nou gewoon eens een fijn project om aan te werken. Niemand zit er op te wachten, maar iedereen is nieuwsgierig. Deels fictie deels eigen ervaringen, het wordt een geweldig spannend boek. Op de dagen dat ik geen kinderen heb, huur ik een relaxt vakantiehuisje met wifi om in alle rust te kunnen schrijven en van het uitzicht te genieten. Een mini-schrijfvakantie. Als het boek af is, laat ik het mooi opmaken door een vormgever en slinger ik het de wereld in.
 • Dag 13, € 13.000,-
  Wat een enorm relaxt gevoel geeft de wetenschap dat je een dag later nog meer geld zult hebben dan vandaag. Wat een rust in je hoofd! Op dag 13 ga ik (naast een paar uur schrijven aan dat boek dat ik noemde) eindelijk de lezersdag organiseren die ik in mijn hoofd heb. Allemaal leuke dingen doen, interessante lezingen door mensen die op mijn pad zijn gekomen, gezellige creatieve en smakelijke workshops en natuurlijk zal ik zelf ook een praatje houden én tussendoor met iedereen proberen kort even bij te kletsen. Het wordt een heerlijke dag vol inspiratie en positiviteit waarbij mijn lezers het ook met elkaar gezellig hebben. Zie het helemaal voor me en met dit bedrag is het geen enkel probleem om een mooie locatie aan te betalen, de sprekers een nette vergoeding te bieden en de materialen voor de workshops in te laten kopen. Met dit bedrag maakt het ook geen flaus aus of er nu maar 10 of wel 50 mensen komen, omdat ik niet afhankelijk zal zijn van de inkomsten. Kan gewoon volledig focussen op ervoor zorgen dat iedereen een topdag beleefd! Sterker nog, ik ga zo’n eventstylist inhuren om ervoor te zorgen dat het er mega gelikt uitziet. Vind ik zelf ook altijd zo tof en dan is de lezersdag helemaal fotoworthy. Kan ik direct nog een fotograaf en videograaf inhuren ook om alles vast te leggen. Die lezersdag gaat kickass awesome worden!
 • Dag 14, dag 15 en dag 16, € 14.000,- + € 15.000,- + € 16.000,-
  Deze dagen bij elkaar zijn € 45.000,- en dat besteed ik aan een stoere nieuwe auto. Iets dat een beetje sexy is, maar ook ruim genoeg om met de kinderen in te rijden. Cabrio trekt, maar dat is qua bagageruimte minder praktisch. Dus ik ga lekker wat proefritjes maken in verschillende modellen en kies uit wat het beste bij me past. Voel me in ieder geval hot as hell in mijn grotere sexy auto, dat weet ik zeker!
 • Dag 17, € 17.000,-
  Op dag 17 ga ik eens even lekker ergens de stad in om te winkelen. Even los voor Sinterklaas. Niet alleen voor mijn eigen 3-koppige gezinnetje maar ook voor mijn nichtje, neefjes en de rest van de familie. Ik ben gek op cadeautjes kopen. Leg mezelf ook in de watten, lekker ergens lunchen en aan het einde van de dag boek ik een ontspanningsmassage. Het overgebleven geld gaat op de spaarrekening voor het kopen van een huis.
 • Dag 18, € 18.000,-
  Met dit bedrag op dag 18 zou ik me nooit meer zo intens verdrietig hoeven voelen bij elke binnenkomende rekening. Zou ze allemaal betalen zonder kopzorgen. Ik zou geld uitgeven aan andere ondernemers die toffe dingen doen. En ik zou nog even de tijd nemen om lekker een dag te relaxen. Geen zorgen. Lekker terugtrekken in mijn eigen cocon. En verder sparen voor mijn eigen huis.
 • Dag 19, € 19.000,-
  Ik neem mijn moeder mee op moeder-dochter weekend naar een luxe relaxbestemming inclusief een fijne beauty behandeling en lekker shoppen en eten samen. Ergens aan een strand lijkt me fijn, kunnen we vanaf een terras naar de golven kijken. Er gaat geld naar de spaarpot voor een koopwoning, ik update mijn laptop en zorg ervoor dat ik er een werkende microfoon bij heb (heb er een maar krijg hem niet goed aangesloten) en nieuwe printerinkt komt er ook. Ik bestel nog even snel de schoolfoto’s van mijn dochters en boek ergens een toffe fotoshoot in de natuur met mijn meiden. Een leuke foto met zijn drietjes om uitvergroot aan de wand te hangen, lijkt me gaaf.
 • Dag 20, € 20.000,-
  Ik ga wat bestemmingen aftikken die ik graag wil zien. Het Noorderlicht bijvoorbeeld en dat wil ik bewonderen vanaf IJsland. Wie er met me meegaat zie ik dan wel weer. Naast IJsland staan de tempels in Zuid-Amerika op het programma en het regenwoud. Nu het er nog is… Daarna door naar Paaseiland om foto’s te maken bij die bijzondere beelden. Gewoon even genieten, me-time nemen, schrijven en bedenken hoe ik de wereld op mijn manier nog een beetje mooier maak.
 • Dag 21, € 21.000,-
  Social Media beheer besteed ik uit, bovendien pomp ik even wat geld in Facebook advertenties en SEA. De informatie op mijn site is tenslotte relevant voor heel veel mensen die hem nog niet kennen. Ik neem één of twee stagiaires die ik ga coachen in het schrijven van teksten, SEO en ondernemen. Met alle foto’s die ik op mijn reizen heb gemaakt, gaan er interessante reistips online verschijnen. Verder huur ik iemand in die me kan helpen bij het maken van film, ga ik aan de slag met een contentplan om de inspiratie te laten voortvloeien en neem ik een virtual assistent die me ook helpt bij het opzetten van een academy voor het coachingstraject waarbij ik ondernemers help aan de nodige inspiratie en marketingcommunicatie howto’s. Ook ga ik nadenken hoe ik met een partyplanner een supertof onvergetelijk verjaardagsfeestje kan organiseren. Gewoon. Omdat het kan.  
 • Dag 22, € 22.000,-
  Ik schakel hulp in bij het bouwen van een webshop en ga toffe dingen verkopen via mijn website. Met dit bedrag kan ik investeren in inkoop en prototypes en de technische hulp die ik nodig heb om te starten. Verder gebruik ik het bedrag voor adverteren en laten maken van toffe filmpjes en artwork voor mijn producten. Deel van het bedrag reserveer ik voor (de studie van) mijn dochters en een deel investeer ik in het bijwonen van een cool seminar.
 • Dag 23, € 23.000,-
  Een nieuwe bank staat op mijn lijstje. Een hippe fotoshoot om gave foto’s van mij en de meisjes te laten maken. Ik laat er eentje uitvergroten en die hang ik op in huis. Nu ik genoeg geld heb om me even niet zo druk te maken om werken, ga ik sowieso aan de slag met foto albums in elkaar draaien zodat ze die later door kunnen bladeren. Verder gebruik ik het geld om tijd te kunnen investeren in de dingen die ik graag zou willen doen: boek schrijven, herinneringen maken met de kinderen (ze willen heel graag naar het vakantiepark bij Beekse Bergen) en ze mogen een sportclubje uitkiezen dat ze graag willen. De rest van het geld gaat op de spaarrekening voor de koopwoning.
 •  

Lees ook: Ik ben level up.

Waar zou jij het geld aan uitgeven als je het had?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.