Een Marstyle Lezersdag, wat vind jij daar van?

Het zit al even in mijn hoofd en binnenkort wil ik er echt mee aan de slag gaan: een lezersdag organiseren. Ik dacht eigenlijk … “Ja, mijn blog is daar helemaal niet groot genoeg voor. Wie komt daar nou? Zitten mensen er wel op te wachten?” Maar toen ik die gedachten uitsprak werd ik tegengesproken. Door… een lezeres.

Dat veel mensen ‘marketingmoe‘ zijn en juist graag dingen ‘echt willen beleven‘. Weg van online. Gewoon een dagje leuke dingen doen met vriend(inn)en. Dat vind ik zelf ook leuk tenslotte. In het weekend wil ik vaker die laptop uit laten. En voor mijn blog mag ik vaak de allerleukste dingen proberen. Hoe tof zou het zijn om dat samen met een groepje lezeressen/lezers te doen?

Maar dan ken ik niemand?

Dat vind ik altijd zo’n slappe smoes, als mensen dat zeggen. “Ik durf geen leuke dingen te doen, want ik ken daar niemand.” Kom dan ook alsjeblieft niet. Iets organiseren doe ik liever voor de mensen die er wel zin in hebben. Zelf ken ik misschien ook niemand. Ik ga regelmatig naar events of feestjes waar ik niemand ken: voor mijn blog, via NMLK, omdat ik iets interessant vind…

Weet je wat het fijne daarvan is? Je hebt elkaar altijd wat te vertellen en je kunt nieuwe mensen leren kennen. En je hebt er zelf geen uitgebreide vriendenkring voor nodig. Geeft ook niet als je door een scheiding of verhuizing je vrienden bent kwijtgeraakt.

Zelf ben ik een redelijk gesloten persoonlijkheid en heb ik niet altijd een babbeltje klaar. Maar ik vind het wel superleuk om nieuwe mensen te leren kennen! Je kunt natuurlijk ook samen met een vriendin komen, of misschien ken je mij al? 

Maar goed, niemand kennen maakt in dit geval geen flaus aus. Het lijkt mij juist leuk om wat lezers te ontmoeten én vooral om samen leuke dingen te doen. Alleen zijn is soms best lekker, maar af en toe iets samen doen ook! En als je bezig bent, dan raak je vanzelf aan de klets. Toch? De groep zal ook niet te groot worden, met maximaal 40 mensen zou het een gezellige club moeten zijn.

marstyle lezersdag

Wat gaan we doen op de lezersdag?

Dat is het mooie. Ik heb bedacht dat ik een lezersdag ga organiseren, maar ik weet nog niet precies wat we gaan doen. Gewoon iets gezelligs, zoals ik ook doe op de blogevents waarvoor ik word uitgenodigd. En ik ga er natuurlijk over schrijven.

Toevallig werd ik benaderd door verschillende ondernemers die leuke workshops of diensten aanbieden in de regio Bodegraven en met mij willen samenwerken voor zo’n lezersdag. Dát is natuurlijk 1 + 1 =  2! En volgens mij heb ik verschillende ondernemende lezeressen die misschien ook een leuk idee of een locatie hebben?

Mail mij als je een leuk idee hebt voor de Marstyle lezersdag: blog@marstyle.nl

Wat ik tot nu toe voor ogen heb, is een gezellige dag met:

En misschien nog wat leuke presentaties, creativiteit of dingetjes onder het genot van een lekker kopje thee of iets. Heb veel leuke ideeën, maar dacht ga eerst even polsen hoe jullie erop reageren, haha. Kleinschalig, lokaal en gezellig moet het worden. Oh, en blogbaar cq instagrammable!

Ik heb nog nooit zoiets opgezet, maar in principe is het natuurlijk hetzelfde als een vriendinnendag organiseren, alleen dan voor mensen die ik misschien niet persoonlijk ken maar die mijn blog lezen. Een lekker verwendagje vol leuke dingen!

Wat het gaat kosten, weet ik nog niet. Al probeer ik natuurlijk om er een aantrekkelijke aanbieding van te maken. Wanneer deze lezersdag is, weet ik ook nog niet. Wel dat het me ontzettend leuk lijkt om zo’n dag te organiseren en beleven!

Dus… tromgeroffel…

Wat vinden jullie daarvan? Zou je het leuk vinden? Heb je juist al een druk leven? Ga je vaak iets doen met je vriendinnen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Merel (Lotus Writings) zegt:

  Heel tof idee Mar! Stoer 🙂 En je hebt gelijk ook, denk dat het heel gezellig wordt!

 2. Diana zegt:

  Jaaaa lijkt me leuk…!!!!

 3. Wendy v V zegt:

  Lijkt me leuk. De ideetjes die je noemt spreken me aan. En hoe leuk in mijn eigen dorpje.

 4. Wendy van Velzen zegt:

  Leuk, ik hou het in de gaten. In mijn eigen dorpje is dat alleen maar leuk. En de ideetjes die je benoemd lijken mij interessant.

 5. Eke zegt:

  Lijkt me ontzettend leuk, Marguerita!

 6. feliceveenman zegt:

  lijkt me helemaal leuk!

 7. Heleen zegt:

  Ja leuk, doen! Ik vind het spannend om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook leuk. En ik zou graag meer mama’s van ongeveer dezelfde leeftijd in Bodegraven en omgeving leren kennen. En leuke dingen mee doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.