Healing via een down-to-earth skype gesprek

De drang naar persoonlijke ontwikkeling brengt mij op het spirituele pad. Omdat ik voel dat dit nodig is. Om te kunnen veranderen of ’transformeren’ zoals het in spirituele kringen wordt genoemd, doe ik andere dingen dan voorheen. Als je doet wat je deed, krijg je namelijk wat je kreeg. En dat wil ik nu juist veranderen. Vandaag kreeg ik een Master Reading via Skype van cosmic healer Miranda van der Beek. Nieuwsgierig naar wat dat is?

healing
Fotocredits: Shutterstock

Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Religie is dat voor mij persoonlijk niet. Spiritualiteit is iets anders. Het is uit je hoofd komen en meer vanuit je hart handelen. Vanuit je intuïtie. En daarop durven vertrouwen omdat je weet dat het goed is. 

Zo komen er vanzelf mensen op je pad die jou bepaalde lessen te leren hebben en andersom. Nu ik een rotgang achter mijn persoonlijke transformatieproces heb gezet, raakt dat soms bij andere mensen een gevoelige snaar. Het doel is natuurlijk om zelf verder te komen en daardoor ook beter in staat zijn om anderen ‘te brengen wat ik hier op aarde kom delen‘. Ik ga zelf ook steeds meer van dit soort vage ’termen’ gebruiken, simpelweg omdat het eigenlijk niet te omschrijven valt wat ik ermee wil zeggen. Omdat sommige dingen niet te snappen zijn. En dat hoeft ook niet. Als het maar goed voelt.

Healings

Zo kwam via het coachingstraject Spiritueel Leiderschap dus cosmic healer Miranda van der Beek op mijn pad. In mijn weekoverzichten schrijf ik regelmatig over de healings die ze met ons groepje deelt en dat ik zo af en toe deze healings nog eens dunnetjes over doe. Kan gewoon, want ze staan op film. Een healing vindt plaats op verschillende frequenties van jouw ‘zijn’. Het verbindt stukken informatie en heft blokkades op. Hierdoor kun je als het ware verder.

Psychisch of lichamelijk?

Hoewel dit allemaal vooral klinkt als iets psychologisch, is Miranda zelf de belichaming van de helende effecten op je lichaam. Ze had jaren geleden een heftige rugoperatie nodig en er is tegen haar gezegd dat ze bepaalde dingen nooit meer zou kunnen. Zoals op haar hurken in haar tuintje werken. Iets ‘gewoons’ dat voor haar lijf heel lang niet mogelijk was. Toch kan ze het nu weer… En dat zónder de aanbevolen operatie. Het spirituele ‘lichtwerk‘ dat ze nu doet, kwam op haar pad. Ze heeft dit gevolgd en daardoor kwam er ook genezing van haar lichaam op gang. Een bijzonder verhaal van een bijzondere vrouw. Ik raad je aan om haar facebookpagina te volgen als je het interessant vindt om haar cosmische ontdekkingen te volgen. Doe ik ook, heel verrassend en inspirerend!

Master Reading

Vandaag kreeg ik dus een Master Reading van Miranda, om jullie er over te kunnen vertellen op mijn blog. Dubbel bijzonder, niet alleen voor mijzelf maar ook voor haar. Het werk dat zij doet is ongrijpbaar en onbekend, daardoor lastig om onder de aandacht te brengen. Ben heel dankbaar dat ik het dus mag doen, want het is zo ontzettend mooi en betekenisvol. Zij leest informatie die ze over jou doorkrijgt vanuit ‘de cosmos’ om het zo maar even te noemen, dat is dus een ‘reading’. Informatie lezen over iemand. Tijdens de Master Reading deelt ze die met je in een coachingsgesprek. Dat kan in haar praktijk in Zuidland, maar dus ook via Skype.

Mijn ervaring met deze reading

Miranda kent mij een beetje omdat we in het zelfde coachingsgroepje zitten, maar tijdens de reading vertelde ze dingen over mij die ze niet had kunnen weten. Dingen die waar zijn. En dingen die eerder al tijdens de Scan Coaching naar voren kwamen en ik niet had gedeeld. Zaken die ik nu een plekje moet gaan geven en personal battles die me verder gaan helpen.

Heb al vaker geschreven dat ik meer vanuit mijn hoofd dan mijn hart leef en dat moet meer in balans komen, zodat ik zelf meer balans in mijn leven ga ervaren. Hooggevoeligheid, mindset en tempo zijn voor mij thema’s om mee aan de slag te gaan om mijn ‘persoonlijke plaatje’ weer kloppend te maken. 

Tijdens het gesprek werden er verschillende tips gegeven om hiermee verder te kunnen. Lekker praktisch, daar houd ik van. Wellicht kan ik iets doen met familieopstellingen (krijg een nieuwsbrief van iemand die dit doet, maar verder geen ervaring mee), een bepaalde EFT methode (werd mij heel praktisch uitgelegd wat dit is) of een brief schrijven aan mijzelf als klein meisje.

Ik ben weg van het fenomeen orakelkaarten en ook in dit gesprek werden ze gebruikt. Miranda heeft voor de reading eerst op mij ‘afgestemd’ om door te krijgen wat ze mij moest vertellen én om de juiste kaarten te kunnen trekken. De kaarten die ze voor mij trok waren Roots en Herinneren. Toepasselijk voor alles dat in het gesprek ook naar voren is gekomen en na het gesprek werd de uitleg nog naar mij doorgestuurd. 

Kortom: het was een zeer waardevol gesprek. Er kwamen dingen uit die ik niet eerder had gehoord, maar waarvan ik weet dat ik daarmee aan de slag moet om tot persoonlijke groei te komen. En dat ga ik dus ook doen, want mijn vorige ‘level up‘ smaakt naar meer. Voor de DnD-spelers onder ons: zo’n Master Reading geeft je een behoorlijke hoeveelheid XP om dit weer een flink stuk dichterbij te kunnen brengen. 

Wat kost dat?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat zo’n healing of master reading voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website over Cosmic Healing van Miranda van der Beek. Het kan je écht verder helpen om de beste versie van jezelf te worden. Een Cosmic Healing, waarbij je zelf niets hoeft te doen behalve luisteren en er dan op allerlei niveaus ‘als vanzelf’ van alles gebeurd, gefaciliteerd door Miranda.

Ik ontving de Master Reading die nog een stapje verder gaat, dit is een healing in de vorm van een coachingsgesprek met concrete tips . Wil je nog een stap verder gaan? Is een persoonlijke verandering echt keihard nodig en wil je grote stappen zetten, dan kun je een coachingstraject aangaan waarbij je wekelijks een Master Reading ontvangt om snel verder te komen.

Mijn nieuwsgierigheid is dusdanig getriggerd dat het me heel interessant lijkt om meer te leren over hoe je zelf een healer wordt. En hoe je dus zelf met deze energie kunt werken en dit soort ‘ongrijpbare’ informatie kunt lezen en delen. Ook dit kan via Miranda die in het najaar start met haar eigen Cosmic Healer school. Je hoeft hiervoor geen enkele ervaring te hebben, je hoeft je persoonlijke ‘gidsen’ niet te kennen. Wel is het belangrijk dat je nieuwsgierig bent, een bepaalde mate van spirituele groei hebt bereikt én de commitment hebt die nodig is. Daarvoor heb ik zelf eerst wat andere zaken af te ronden, maar hoe gaaf is dat! Dat het binnen je bereik ligt om dit ook te leren! Wauw!

Dankjewel Miranda voor alle inzichten die je me hebt gegeven. Dingen die je niet kunt verklaren zijn toch het mooist om te leren, want die wakkeren je nieuwsgierigheid aan.

Heb jij weleens een healing of een reading gekregen? Hoe was dat?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. ingrid olde Klieverik zegt:

    WOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.