Gratis uitjes en ander kindergeluk

Kinderen in Nederland en België behoren tot de gelukkigste ter wereld. Als je het geluk van je kind kunt uitdrukken in een rapportcijfer, dan geven ouders in deze landen het een gulle 8.1. Uit het onderzoek Familiebarometer, in opdracht van Kinder Chocolate uitgevoerd bij 1.000 gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar in deze landen, zeggen ouders dat er op het gebied van quality time nog wat te wensen over blijft. Het chocolademerk heeft daarom codes toegevoegd aan hun Kinder verpakkingen, waarmee kinderen gratis iets leuks kunnen ondernemen: van dierenpark tot muziekles.

kinder chocolade

Ik houd wel van dit soort onderzoekjes, dus ik wil deze graag met jullie delen. Bovendien zijn de codes voor gratis kinderactiviteiten erg sympathiek. Dit werkt hetzelfde als bijvoorbeeld optimel eurosparen of de jumbo dagje uit zegels: je koopt een verpakking chocola (zoals die wij tonen op de foto), leest de instructies op het kartonnetje in de verpakking en voert de unieke code in op de website. Dit nadat je daar een activiteit hebt uitgekozen. Bij ons in de regio zijn dat bijvoorbeeld danslessen, judo, zwemlessen, DJ workshops of een bezoek aan Vlinders aan de Vliet (hier krijg je 1 kaartje gratis, de rest van het gezin betaalt dus wel). Heel divers!

Voorwaarden voor kindergeluk

De gelukschaal voor kinderen wordt beïnvloed door verschillende dingen. Leeftijd bijvoorbeeld: hoe jonger het kind, hoe gelukkiger. Meisjes worden door hun ouders gelukkiger ingeschat dan jongens. Het valt ook op dat moeders een gullere score geven dan vaders. En werkende ouders geven ook hogere cijfers dan niet-werkende ouders.

Buitenspelen is het belangrijkst

In de enquête (via online onderzoek uitgevoerd door Markteffekt in opdracht van Kinder Chocolate)konden ouders aangeven hoe hun kind of kinderen het liefst hun vrije tijd besteden, doordeweeks en in het weekend. Buitenspelen staat nog altijd op de eerste plek. Goed nieuws want gamen en televisie kijken komen op de tweede en derde plaats. Sport en creatieve bezigheden zoals knutselen en tekenen haalden ook de top vijf. In het weekend staat er een extra bezigheid op de lijst. Op nummer vier verschijnt dan het gezinsuitje en delen sport en creativiteit de vijfde plaats.

In een reactie op deze resultaten zegt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve: “Wat goed om te zien dat kinderen nog steeds veel en graag buitenspelen! Ze leren er namelijk ontzettend veel van. Ook door gamen en computeren leren ze veel nieuwe vaardigheden, maar zorg er altijd voor dat ze het voldoende afwisselen met veel bewegen en (buiten)spelen.”

Mijn dochters spelen ook graag buiten, maar binnenspelen en knutselen vinden ze toch het allerleukst. Ligt ook aan het weer natuurlijk. En sportief bezig zijn met zwemles vinden ze gelukkig ontzettend leuk!

Tip: probeer deze leuke gratis uitstapjes!

Activiteiten versus familiemomenten

Kinderen brengen vooral tijd door met ouders, broers en/of zussen. Familie is het allerbelangrijkste contact in hun leven. Vrienden en vriendinnen komen op de derde plaats. Toch geeft bijna twee derde van de ouders aan doordeweeks vaker een activiteit buitenshuis te willen ondernemen met hun kind(eren). Voor het weekend ligt dit percentage zelfs nog hoger met 75%. Vier op de vijf ouders geeft aan dat het er niet toe doet wát je precies doet met je kind(eren), maar om hoe je het doet. Samen dingen doen en interesses delen vinden zij een goede invulling van quality time.

Tischa Neve: “Ouders zijn druk en laten zich veelal leiden door de hectiek van de dag. Een gezinsuitje buitenshuis en quality time schieten er dan snel bij in. Het is goed om te beseffen dat quality time niet altijd in de grote activiteiten zit of in veel tijd samen. Samen buitenspelen, meedoen met wat de kinderen doen, van voetbal, muziek maken tot aan touwtje springen, is voor iedereen ontzettend leerzaam en waardevol.”

Ook bij ons schiet quality time er weleens bij in, ik ben veel aan het werk en dan is er nog het huishouden. Wel probeer ik elke dag even een paar minuutjes vrij te maken voor bijvoorbeeld voorlezen, een spelletje of even kletsen of iets anders samen doen. Mijn man stoeit altijd met ze en komende week gaat hij (als het weer niet tegen zit) de Avondvierdaagse wandelen met de oudste. Spannend is dat, maar wel écht quality time.

Bezigheden en uitgaven

Geld is voor 33% van de ouders een beperkende factor in de keuze voor gezinsuitjes. Inspiratie en tips voor niet al te dure activiteiten zijn gewild. Voor zowel ouders als kinderen zijn bezoeken aan een pretpark, de bioscoop, een speeltuin, de dierentuin of een sportieve activiteit het meest favoriet. Hier in huis vragen ze ook geregeld om een wandeling naar een andere speeltuin of een fietstochtje. Vandaar dus dat de nieuwe winkelactie van Kinder Chocolate voor veel gezinnen een mooie meevaller is. De actieverpakkingen zijn te koop tot 15 augustus 2017 en de codes kun je inwisselen tot 30 november.  In totaal kun je kiezen uit 500 activiteiten! En de chocolade is erg lekker, tenminste dat vinden mijn dochters en ik want wij kregen 2 verpakkingen om te proeven. Nu nog een leuke activiteit uitkiezen om te gaan doen…

Lees ook: samen naar de ijssalon

Winactie: picknicken met Kinder

Kinder Chocolate heeft voor de lezers van Marstyle nóg een leuk gratis uitstapje beschikbaar gesteld. Uit toe voeren zo vaak als je wilt  😉 , je kunt namelijk deze leuke picknick rugzak winnen! Daar zul je de hele zomer plezier van hebben, je moet hem alleen wel steeds zelf vullen met lekkernijen natuurlijk. Waar zou jij willen picknicken met deze rugzak en met wie? Laat het mij hieronder weten, dan maak je kans op deze fijne prijs.

De winnaar is weer door Naamloten bepaald: Wendy Goverde! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen.

Welke activiteiten verzin jij om meer quality time met je kinderen te kunnen doorbrengen? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lies zegt:

  Leuk!!! Ik zou gaan picknicken met mijn beste vriendin en haar kleine!

 2. Laura Hoogendijk zegt:

  Ik vindt het altijd leuk om cakejes of taarten te maken met de kinderen, maar het is ook heel leuk om samen spelletjes te doen.

 3. Naar het park dat is op loopafstand.
  Samen erheen hand in hand.
  Genieten van zon, gras en ganzen.
  Smikkelen, smullen en lekker schransen 😉
  Kinder chocolate is onweerstaanbaar goed.
  Intens genieten van je picknick, oh zo zoet !!

 4. maaike beld zegt:

  Ik zou graag met ons gezinnetje picknicken, en dan wel na een leuke geocache tocht. De plek maakt dan niet zoveel uit, in de natuur is alles fijn!

 5. Hester zegt:

  Gezellig picknicken met mijn gezin

 6. Anneliese de Waal zegt:

  Met de kinderen, ze houden erg van picknicken, vol stoppen met lekkere dingen.
  Lekkere broodjes en drinken, en iets om te snoepen !!.

 7. Anneliese de Waal zegt:

  Met de kinderen, ze houden erg van picknicken, vol stoppen met lekkere dingen.
  Lekkere broodjes en drinken, en iets om te snoepen !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 8. Isa Eijbergen zegt:

  Ik zou met mijn dochters in het park gaan picknicken

 9. Paula zegt:

  Hey… Handig voor Irrland!

 10. Marjan zegt:

  Ik zou met Duuk en Opa gaan picknicken in het Plaswijckpark Rotterdam, waar Duuk de hele dag kan spelen. Opa en Oma vinden dat ook Superleuk.

 11. janneke zegt:

  gezellig in eigen tuin,

 12. Sandra zegt:

  Samen koken en daarvoor boodschapjes doen, vinden ze enig hier!

 13. Marieke zegt:

  Ik zou die graag willen winnen voor mijn vriendin Bets. Zij organiseert een kinderbuitenspeelfeest in de zomervakantie voor kinderen uit minimagezinnen. Hier heeft ze ook een weggeefgroep voor opgestart en ze helpt hier veel mensen mee. Ze krijgt in de zomer ook weer kinderen uit voormalig oost Duitsland in huis, die ze een leuke vakantie bezorgt. Hier kan ze dan mee gaan picknicken. Ik wil zelf die mand wel een (paar) keer voor haar vullen.

 14. Bodil zegt:

  Super leuk! En handig!
  Meestal wordt er bij ons gepicknickt(?) op de keukenvloer :p
  Wel heb ik nog een verlanglijstje (een basketlist?) om te picknicken:

  In het bos, bij de kinderboerderij
  Bij de zwemplas (worden de meiden ook makkelijk schoon na het smullen, haha)
  Bij een natuurgebiedje waar wij vroeger met onze vader wel eens kwamen (nostalgie)
  En voor leuke luie momentjes: in de achtertuin 😀

  Onze meiden zijn dol op verrassingen, en wat is er nu een leukere verrassing dan spontaan op pad gaan en ergens lekker wat eten en drinken en van de omgeving te genieten?
  Heel graag met deze makkelijke, leuke picknick rugzak!

 15. Nancy van Heck zegt:

  Ik zou gaan picknicken met mijn zoontje op het wadden eiland Ameland waar hij heerlijk kan ravotten in de natuur op het strand en in de duinen.

 16. Nelly zegt:

  Tas mee, jas aan, het bos in en lekker ravotten.

 17. Sophia Grootjans zegt:

  Ik zou het heel gezellig vinden om met mijn gezin te gaan picknicken. Daar hoort Kinderchocolade zeker bij!

 18. Wanda Berg zegt:

  Wauw van deze mooie tas en heerlijke verwennerij worden mij dochter en ik heel blij waag graag mijn kans. Wij doen meestal ouderwetse speeltjes zoals ganzenbord, mens erger je niet, mr bibber mijn dochter vind dit zeer leuk en mama stiekem ook 🙂 nu maar hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen en dat wij binnenkort met deze tas mag gaan picknicken dat zou ook echt geweldig zijn fijne avond nog liefs wanda

 19. lottie zegt:

  Met mijn neefje; dol op buitenspelen, buiten zijn en vooral op LEKKER eten/snoepen

 20. Sharon de Ridder zegt:

  Ik zou deze rugzak graag winnen! Laatst nog met mijn gezin gaan picknicken: alle picknickspullen los in een rugzak is toch niet handig…

 21. michael noo zegt:

  Onderaan de Eiffeltoren met mijn gezinnetje!!

 22. Margo Dekkers zegt:

  Oh, wat leuk! Ik loot graag mee. Lekker een boswandeling maken met de kids en dan mag deze rugzak zeker mee.

 23. Paula zegt:

  Als ik zou winnen gaat ie sowieso mee met de kids naar het strand!

 24. Jolanda zegt:

  Wat leuk! Ik neem de kids regelmatig mee naar buiten voor een wandeling of fietstochtje. Dan kan deze picknick tas mooi mee 🙂

 25. Sabine zegt:

  Ik zou graag willen picknicken met mijn gezin. Mijn dochter van 2,5 is gek op picknicken en de baby kan dan lekker rondspartellen op een kleedje.

 26. Jeanne zegt:

  Helemaal top als we naar de natuurplas gaan om te zwemmen met de kinderen.

 27. Bea zegt:

  Ik knutsel graag met mijn kinderen en dan zoeken we in het bos vaak materialen. Leuk om dan ook te gaan picknicken.

 28. Margo zegt:

  Lijkt me leuk wanneer we met z’n allen met de hond naar het bos gaan om hier een lunch aan te koppelen.

 29. Renée Kers zegt:

  Ik rijd paard en dan neem ik mijn kinderen mee, want er is een speeltuintje en dan lunchen we ook daar.

 30. Nina Mol zegt:

  Wat hier (bij oma) altijd een feest is: picknicken midden in de woonkamer op de grond! Helemaal super als het regent!!

 31. Tamara V zegt:

  Wij hebben een heerlijk grasveldje en een parkje aan het water op loopafstand van ons huis.Wat is dan leuker om met hapjes en drankjes en speelgoed gezellig te picknicken.

 32. Tamara zegt:

  heerlijk met de kindjes proefkamperen in de tuin met een gezellige kinder picknick, yummie!

 33. Inge Groenen zegt:

  Als het lekker weer is vul ik graag een picknickmand
  met lekkers tot aan de rand.
  En dan genieten wij met het gezin in het bos of aan het strand
  met allerlei lekkers bij de hand.
  Met deze handige en goedgevulde Kinder-chocolade rugzak worden wij echt in het zonnetje gezet
  en beleven wij veel smulpret!

 34. anja zegt:

  om altijd een leuke tas bij me te hebben als we leuke dingen gaan doen en ons niet zorgen hoeven te maken of we alles mee hebben en lekkers kun je er zelf snel in stoppen.

 35. kelly zegt:

  Wat een handige tas! Deze kunnen we goed gebruiken als we met zijn allen naar het bos gaan! Dit doen we in de zomer vaak met de honden.

 36. Wendy zegt:

  Ik probeer tussen de middag en na schooltijd altijd een gezellig bijklets-momentje in te bouwen met de meiden. Dan gaan telefoon en laptop aan de kant en ben ik 1 en al oor voor ze!

 37. Oma Will zegt:

  Leuke winactie van deze fris blauwe rugzak.
  Met mijn kleindochter van 6 jaar ga ik wel eens picknicken bij een plas hier in de buurt, samen met opa.
  Dan nemen wij broodjes, fruit, toetjes en snoep mee.
  Dit gaat vast ook allemaal wel in deze rugzak.
  Graag waag ik een kansje.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen Facebook.

 38. Ditty Dirks zegt:

  Met mijn dochter Roos, aan het zandstrandje aan de Waal in Nijmegen

 39. Gea Jager zegt:

  Ik zou met de kinderen naar het bos gaan en dan gaan picknicken bij de grote zandbult waar de kids dan ook heerlijk kunnen spelen

 40. Maaike zegt:

  Leuke winactie! Ik zou graag een keer met de kinderen in het Vondelpark willen picknicken. Lijkt me leuk om te combineren met een dagje Amsterdam…

 41. m chen zegt:

  Voor een picknick is deze rugzak al helemaal compleet je hoeft niet na te denken of je iets vergeten ben, het enigste wat er nog in moet zijn eten en drinken. Met dit weer zal ik vaak met mijn neefje en nichtje gaan picknicken!

 42. marieka waalwijk zegt:

  wat een superleuke actie ik doe graag mee ik ga vaak met mijn jongste zoon picknicken bij ons op het nieuwe stadsplein dus dit zou een heel welkom cadeau zijn

 43. Corine N zegt:

  Met onze 2 kindjes natuurlijk, en oma! Ergens in 1 van de leuke parken in de buurt

 44. Nadine Ica-Ey zegt:

  Oh, wat een leuke en lekkere winactie! Wie is er niet dol op “Kinder”en op picknicken. Ik zou met mijn zoontje Mauro (7 jaar) gaan picknicken, samen met al zijn beste vriendjes (een stuk of 6), op de (Brunssumer Heide). Eerst lekker wandelen en rennen, dan spelen en dan genieten van een picknick – lekker in de buitenlucht. Manlief neem ik overigens ook mee, wel zo handig met zo een lading stuiterende kereltjes.

 45. Jose Looijs zegt:

  sinds een paar maanden zijn we helemaal verslingerd aan het zoeken met de metaaldetector, die mijn oudste zoon zelf bij elkaar heeft gespaard. Heerlijk met z’n allen in het bos, wat lekkers mee en je komt de dag wel door!

 46. Sonja Hubregtse zegt:

  Een speurtocht ! Lekker in de buitenlucht en je kan elke keer een andere bestemming kiezen en verschillende opdrachten. Ze kunnen rennen, maar moeten ook nadenken. Het zou trouwens heerlijk zijn om dan tussendoor te kunnen picknicken 😉

 47. L. Hek zegt:

  Ik wil graag picknicken met mijn lieve buurjongetjes!

 48. Marian B zegt:

  Wat leuk! Mijn zoontje wil tegenwoordig elke keer als het mooi weer is gaan picknicken. Dat gaat vast nog wel een keer gebeuren, en met deze tas wordt het helemaal een feestje!

 49. Danielle zegt:

  Met deze tas zou ik (met natuurlijk veel lekkernijen erin) heel graag met mijn gezin willen picknicken. Omdat er niets fijner is dan dat. Samen quality time. En ook niet te vermoeiend voor onze dochter (waarbij haar gezondheid tegen zit). Al met al een geweldig uitje!

 50. Francien Kramer zegt:

  Ik zou met mijn neefje en nichtje naar het Jeukemeer gaan in Friesland. Super leuk voor kinderen daar!

 51. Ingrid Kleijer-Budding zegt:

  Ik probeer in de zomer altijd de vrijdag echt vrij te houden voor de kinderen (huishouden komt wel op een andere dag). Als het mooi weer is lekker samen met dochter Ilse (5 jaar) en zoon Julian (2 jaar) uit school naar de speeltuin. Daar lekker een broodje eten en lekker spelen. De picknicktas zou hier echt super bij zijn. En uiteraard, als ze goed hebben gegeten en gedronken krijgen ze ook nog een Kinder Chocolaatje (als mama ze al niet op heeft, daar is ze gek op).

 52. Cobi Braak zegt:

  Wij geocachen vaak dus daar zou deze picknicktas ozu hier heel fijn bij zijn. Ergens bij een mooie cache picknicken is altijd leuk

 53. Moniek zegt:

  Vrijdagmiddag probeer ik er altijd wat leuks van te maken: iets bakken voor t weekend, een film kijken met chippies erbij of even samen naar de stad.
  Picknicken is meer wat voor de vakantie, als papa vrij is, òf met wat mama’s+kinderen naar de speeltuin om het daar gezellig te maken!

 54. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat een leuke en lekkere actie.
  Altijd leuk samen te gaan picknicken.
  Vorige week was er wel volop quality time, tijdens de avond 4 daagse

 55. Ellen zegt:

  Wat een gave picknickrugzak! Die zou ik erg graag willen winnen voor mijn dochter. Zij wil erg graag picknicken met haar papa, in het park naast het tehuis waar hij woont vanwege ziekte en hersenletsel. Vooral dit soort kleine qualitytime momenten zijn erg belangrijk voor het onderlinge contact. Grote activiteiten lukken hem niet meer, zo’n picknick is al een happening op zich en met deze rugzak een stuk makkelijker. Het zou mij in elk geval een heleboel bij elkaar gezoek van servies etc. schelen. 🙂

 56. Suzanne Hin zegt:

  Bij regen:
  – spelletjes middag, dan maken we lekkere hapjes en dan mogen onze meiden om en om een spelletje kiezen die we dan gezellig samen doen.
  – Familie film kijken met zijn allen op de bank en lekker gezellig onder een dekentje.

  Bij mooie dagen:
  – Picknicken (mijn dochter vraagt vaak midden in de winter al wanneer het weer zou kunnen).
  – Paaltjes wandeltocht, in de duinen en de bossen in de omgeving zijn een aantal wandeltochten die te lopen zijn door een bepaalde kleur paaltjes te volgen. Omdat onze kinderen nog niet zo oud zijn kiezen we dan de routes van maximaal 5 km.
  – Betaalde dagjes uit plan ik vaak ruim van te voren, zodat ik op zoek kan naar kortingskaartjes op bepaalde websites of met spaarprogramma’s.
  Ook houd ik lokale websites en Facebook pagina’s in de gaten voor leuke uitstapje met kinderen, bijvoorbeeld een speciale markt, knutselmiddagen.

 57. barbara zegt:

  met mijn papa, we gaan graag samen op stap

  als we daar een gezellige picknick aan kunnen koppelen, maakt dat de dag alleen maar beter

 58. Tineke zegt:

  Aah superleuk! Wij zijn net terug van de vakantie van dit jaar. De hele zomer moeten wij ons nog ‘vermaken’. De komende maanden gaan we veel fietsen en regelmatig ergens picknicken. Deze prijs is dus meer dan welkom!
  Liefs

 59. Goele H zegt:

  Om het mezelf makkelijk te maken zou ik gewoon picknicken in het park of in de tuin, maar ik denk dat deze handige rugzak ook meegenomen zou worden naar uitstappen zoals naar de zee of een pretpark. Dan nemen we ook altijd ons lunchpakket mee, dus kunnen we er ineens een leuke picknick van maken met het hele gezin.

 60. Evi Huys zegt:

  Een auto hebben we niet, dus heel ver zouden we niet kunnen gaan. Maar ik zou deze rugzak gebruiken om met de kinderen in het park te gaan picknicken. Heel simpel, maar heel erg plezierig voor de kinderen. Lekker buiten uitwaaien en nadien de opgedane energie er weer aan eten 🙂

 61. Willeke zegt:

  Wij -opa en oma (75 plus) en 5 kleinkinderen -maken een tent in de kamer met oude lakens en slepen de matrassen naar beneden en picknicken op een kleed voor de tent.

 62. Johanna zegt:

  Picknicken doe ik het allerliefst met mijn dochtertje Bente van bijna twee en haar vader, maar het lijkt me ook echt heel leuk om deze rugzak in te pakken en aan Bentes tante mee te geven, zodat ze lekker samen kunnen picknicken! En waar dat het beste kan? In Friesland (waar wij wonen) zijn genoeg mooie plekjes, in het bos, aan het water of zelfs simpelweg in de berm!

 63. Suzan zegt:

  Ik wil graag met mijn kinderen picknicken in het park waar veel groene gras is. Zij zijn gek op chocolade en in de zomer moet er altijd gepicknickt worden, dus dit komt mooi uit! Zo kunnen zij lekker in het park spelen.

 64. Saskia van der Heijden zegt:

  Wat superleuk zeg!
  Voor mijn meiden maakt het niet uit waar ze gaan picknicken… ergens anders eten is sowieso leuk!! Maar ik zelf vind dit het allerleukst aan het water! Lekker naar de bootjes kijken, het water horen klotsen en de kinderen spelen op het grasveld terwijl wij van de zon genieten 😉 😉
  Een goede voorbereiding is al het halve werk en daarom zal deze handige picknick rugzak echt super zijn voor ons gezinnetje! Ik waag graag een kans!!
  Bedankt voor je leuke en handige blogs; hopelijk volgen er nog veel meer (inclusief leuke winacties); ik ben FAN hoor! Liefs van Saskia

 65. Ik geloof niet zo in quality time. Ik denk dat het juist je dagelijkse aanwezigheid is die waardevol is. Tenzij je obsessief op je smartphone zit te kijken natuurlijk ; ) Dan heeft je kind er natuurlijk niet veel aan.

 66. Mom zegt:

  Lijkt me leuk voor de kleinkinderen: ik doe mee.

 67. Corinne de Graaf zegt:

  Ik zou graag willen picknicken met mijn man en kinderen in de duinen.
  Een mooie wandeling maken en daarna picknicken.Met deze tas gaat dat vast lukken!

 68. melissa zegt:

  Gewoon in onze tuin. we zijn vorig jaar verhuisd en de tuin is na veel klussen eindelijk klaar. we hebben echt een megagrote tuin, dus nog genoeg plekjes om te ontdekken.

 69. Sanida zegt:

  Wat een handige tas! Ik zou graag met mijn gezinnetje picknicken in het Kralingse bos. Wij hebben zelf geen tuin en zijn zodra de gelegenheid zich voordoet (zonnetje) in het bos te vinden!

 70. Marieke zegt:

  Wat een superleuke prijs! Die wil ik wel winnen. We willen picknicken overal waar we naar toe gaan voor een dagje uit. Maakt niet uit waar, want dit gaan mijn kinderen sowieso al leuk vinden, al zou het in de achtertuin zijn 😉

 71. Alyt van der Heide zegt:

  Oh wat een leuke en vooral praktische “picknickmand”. Doe heel graag mee. In de zomer picknick ik zo af en toe met mijn dochtertjes en manlief.
  En op vakantie is deze super handig!!!

  1. Alyt van der Heide zegt:

   We picknicken het liefst in Drenthe!

 72. Wendy Goverde zegt:

  Waauwie wat een super coole picknick tas!! En van onze favo chocolade. De picknick tas nemen we mee naar strand, bos, vakantie of dagje uit. En leuk dat deze wat stoerder is, vaak is picknick spul toch wat meer roze en op meisjes en vrouwen gericht, deze is voor onze knul wat stoerder!

 73. Marian Zw zegt:

  Picknicken vinden de kids altijd een feest. Al is het maar op het grasveld tegen over ons huis. En wat een leuke rugzak, zo compleet met servies. Ik ga daar lekker mee picknicken met de kids op een fijne woensdagmiddag. En natuurlijk kan dexe rugtas ook mee op onze uitstapjes of ritjes naar oma die 2 uur rijden bij ons vandaan woont!

 74. Anna zegt:

  Ik zou graag in de Brunssumerheide met mijn gezin willen picknicken… heerlijk ??

  Facebook: An Na

 75. Jikke zegt:

  Ik zou gaan picknicken met mijn beste vriendin en onze kinderen. Dat is bijna iedere vakantie traditie. En deze rugtas zou dat een stuk makkelijker maken. Nooit meer iets vergeten!
  Wij picknicken graag in parken. Bijvoorbeeld Sonsbeek of Immerloo in Arnhem.

 76. Stefana zegt:

  In de vakantie heeft nina vakantiespelen maar helaas van 12:00 tot 14:00 is er een pauze.
  Mijn idee waas om in de tussentijd te picknicken samen met een vriendinnetje die er ook heen gaat. De rugzak is hierbij ideaal ?
  Ik hoop trouwens nog steeds dat ze ooit chocola uitvinden die echt gezond voor je is want mmmmnn….. Bij mij zouden de twee pakken al op zijn?

  1. Marguerita zegt:

   Is ook stiekem al bijna op hoor, er zit er nog 1tje in de snoeptrommel. Erg lekker!

 77. Kelly Aarts zegt:

  Leuk artikel, met leuke foto’s!
  Ik zou gewoon met mijn kindjes in onze eigen tuin picknicken, dit blijft elke zomer een succes! Ook handig als je toch vergeten bent iets mee te nemen, hihi!

 78. Iris zegt:

  Ik probeer vaak van huishoudelijke klusjes iets leuks te maken, waardoor ik twee vliegen in één klap sla. Samen koken, was opvouwen of lekker op zolder struinen terwijl ik de was strijk
  Maar picknicken is natuurlijk veel leuker, dus ik doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.