Mamachallenge 8: uitstapje naar de speeltuin

Een uitstapje maken met je kinderen hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn gelukkig. Deze mama wandelde met haar kinderen naar de supermarkt en op de terugweg maakten we een uitgebreide stop in de speeltuin. Voor de #Mamachallenge2015 nam ik mijn fototoestel mee.

speeltuin

Fotograferen met zo’n megagrote camera in de Jumbo vond ik een beetje overdreven. Maar ze mochten diverse dingen proeven en hebben zich vermaakt in het speelhoekje. Ze zijn groot genoeg om daar zelf even te spelen terwijl mama boodschappen doet, deze winkel is gelukkig niet heel groot.

speeltuin
Schommelen, shirt van LoFff, broek van Hema, sandalen van Teva.

Met de belofte van de speeltuin in het vooruitzicht, liepen de dames goed door. Er werd zelf niet veel gemokt dat ze niet in de kinderwagen mochten zitten. Poldermama had daar het zware fototoestel aan gehangen en de boodschappen moesten er in op de terugweg. Tja, toen ik zei dat alleen echt vermoeide kinderen erin mochten en die dus niet konden spelen in de speeltuin was het gezeur verbazend snel over.

>> Lees bij Een Goed Verhaal over de leukste buitenspeeltuinen in Noord-Holland

speeltuin
Aan de rekstok in haar lievelingsjurk van Mees.

Eigenlijk zouden we een keer een speeltuinenwandeltocht moeten doen, langs de verschillende speeltuinen in de buurt. Maar goed, dit konden we fijn combineren met iets nuttigs. Vanmiddag deden we een andere speeltuin aan. Genoeg afwisseling dus en met dit uitstapje ben je ook geen hele dag kwijt, maar kunnen ze wel even uitrazen 🙂

speeltuin

Nieuwsgierig naar de andere blogmama’s die meedoen aan de mamachallenge? Moonoloog maakte ijsjes van yoghurt. Cassandra deed een challenge die ik ook nog graag wil doen: elke dag een moment voor jezelf. En Mama’s Eigenwijsjes lieten samen de hond van de buren uit.

Heb jij een favoriete speeltuin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.