Kinepolis Kidsweekend met Ted

Lekker even uitpuffen in het weekend met je kinderen? Dat doe je natuurlijk in de bioscoop. Even rust en genieten van een mooie film. Bioscoopketen Kinepolis organiseert regelmatig speciale kidsweekenden waarbij je nog meer uit je bioscoopbezoekje haalt. Denk aan springkussens, kleurplaten en ander entertainment. En daarna duik je uiteraard met iets lekkers de filmzaal in. Op 27 en 28 augustus, na de zomervakantie als je kinders moe zijn van de eerste schoolweek, organiseert Kinepolis er eentje rondom de nieuwe Ted film. Je weet wel, de bouwvakker die toevallig archeoloog werd. Vrijkaartjes winnen?

Ted-De-Magische-Smaragd

Over Ted en de Magische Smaragd

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie en alweer de 3e uit de Ted-filmreeks. Dit keer ontdekt hij in Zuid-Amerika een Egyptische piramide en beleeft allerlei spannende avonturen. 

Ted-De-Magische-Smaragd

Na de eerdere films, zoals Ted en het Geheim van Koning Midas smaakt Ted zeker naar meer, dus wij zijn heel blij dat Kinepolis ons heeft uitgenodigd om Ted en de Magische Smaragd te gaan bekijken. Ik heb Kinepolis Leidschendam uitgezocht, in de Westfield Mall. Ken je dat?

Dat is het enorme winkelcentrum waar je ook het Youseum vindt. De Kinepolis vind je boven naast de foodcourt met allemaal restaurantjes. Deze Kinepolis is echt huge en heeft ook allerlei bijzondere zalen en stoelen beschikbaar, de nieuwe Ted-film gaan wij vanuit een Cosy-seat bekijken. Extra comfi, yay! Wist je dat ze hier ook ‘laser ultra’ films en ‘mx4d’ vertoningen hebben? Dat maakt het bioscoop uitje nog nèt even wat specialer. Eerst even lekker shoppen, dan genieten in de bios en afsluiten met lekker eten. We hebben er zin in!

Bekijk hier de trailer:

Winactie: vrijkaarten voor Ted en de Magische Smaragd tijdens het Kidsweekend

Ted-De-Magische-Smaragd

Kinepolis stelt 4 vrijkaarten beschikbaar voor het Kidsweekend bij een Kinepolis bioscoop naar keuze. Jij kunt dan ook Ted en de Magische Smaragd gaan bekijken. Lijkt het je wat zo’n relaxt back to school uitstapje? Laat me dan hieronder weten in welke Kinepolis jij dit Kidsweekend van 27 en 28 augustus wilt beleven, dan maak je kans. Extra leuk als je @marstyle78 @kinepolis volgt op de socials zoals facebook, tiktok en instagram. 

Gefeliciteerd Marloes Kooiman! Jij krijgt 4 vrijkaarten voor een Kinepolis bioscoop naar keuze. Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Doe je mee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Samantha zegt:

  Dit zou echt leuk zijn mijn zoontje is nog nooit naar de bioscoop geweest. Graag zou ik met mijn 3 kids naar Kinepolis in Enschede gaan.

 2. Elise Lankester zegt:

  Superleuk om even uit te puffen met dit mooie weer en de vakantie goed af te sluiten! Ik ga graag naar Kinepolis Hoofddorp of Kinepolis Leidschendam.

 3. Joyce Joshua zegt:

  Wij wonen ook dicht bij Leidschendam dus daar willen we graag heen!

 4. Jolijn kools zegt:

  Oh super leuk !!! Ik zou dolgraag willen gaan met mijn man en dochters ❤️ Heerlijk even genieten met zijn 4tjes ???

 5. antonia zegt:

  ik ben dan wel 50, maar zou er graag heen willen

 6. G.T. zegt:

  Voor ons is de vakantie dan nog niet voorbij;-)
  Wij gaan graag naar Kinepolis Oss voor de film!

 7. Rian zegt:

  Jaaaa wij zijn dan alweer een week hard bezig geweest op school en werk en kunnen wel wat ontspanning gebruiken in de dordste kinepolis, bij ons bovenaan de dijk.

 8. Natasja keuter zegt:

  Jaaaa laatste weekend voordat m’n oudste naar de nieuwe school gaat. 12 jaar al weer. Zou geweldig zijn om dan onze vakantie af te sluiten met haar jonger zusje.. t hele gezin in Kinepolis Almere.. weet niet of de kids weekend/film daar dan ook draait? Hij lijkt me mega gaaf? duim duim duim

 9. Angela zegt:

  Dat zou super tof na de eerste week school gelijk zo een break. Wij gaan dan naar westfield mall leidschendam. Prachtige bios hebben ze daar

 10. Riggie van Lochem zegt:

  Super leuk voor mijn man en 3 kids. (Ik moet helaas werken dat weekend). Ze gaan dan naar kinepolis leidschendam aangezien we daar ook wonen. Een uitwedstrijd zeggen we dan. Leuke winkelcentrum he!!

 11. Marcia Kan zegt:

  Yess, superleuk! En bij ons is de vakantie dan nog niet voorbij hoor, zou nog een leuk uitstapje zijn! Kinepolis Breda zou het dan worden!

 12. Carla zegt:

  Leuke actie zeg! Film kijken in de bioscoop is altijd feest. Bij het Kinepolis in Leidschendam helemaal, gezien dat ze er een hele wand met verschillende M&M’s hebben! Moeilijk kiezen….

 13. elisabeth maria martina zegt:

  leuk uitje voor de kleinkinderen naar de film altijd feest

 14. Suzanne Hin zegt:

  Super leuk! Vorige Ted film was onverwachts ontzettend leuk dus deze willen we ook zeker zien.

 15. Brenda zegt:

  Ja super leuk!! Bioscoop staat nog op het vakantielijstje, maar gaat niet lukken ben ik bang… Dus dit zou een hoop goed maken ;)… Ik zou graag ook naar Leidschendam gaan, nog nooit bij de mall geweest, dus mooie reden daar eens een kijkje te gaan nemen :).

 16. Sandy zegt:

  Leidschendam, leuk!’nn

 17. Marloes Kooiman zegt:

  Leuk! Willen wij wel winnen, even een relaxmomentje na een eerste schoolweek kunnen ze vast gebruiken!

 18. Lisanne van Uunen zegt:

  Helemaal leuk met de kids

  1. Anneke zegt:

   Mijn meiden willen deze film zo graag zien! Bij Kinepolis Den Bosch uiteraard 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.