Unboxing: Jumbo Hallo Mama doos!

Sinds een paar weken heeft de Jumbo ook een leuke cadeaudoos voor new borns! Onlangs hield de Jumbo in Bodegraven een enquête en kon je ideeën geven wat je graag zou willen zien in de winkel. Ik had aangegeven dat het leuk zou zijn om voor nieuwe mama’s de babylijn van de Jumbo te kunnen proberen. Of dit nu geholpen heeft… ik denk het niet. Maar in ieder geval geeft de Jumbo nu ook een cadeaudoos!

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

Zwanger

Als je zwanger was, kon je bij de Jumbo altijd al een gratis Why’s zwangerschapsagenda halen. Ik heb deze agenda, die per week beschrijft wat er in je buik gebeurt, ook echt gebruikt. Na elke controle bij de verloskundige schreef ik hier iets in. Ook keek ik elke week hoe groot ons kindje in mijn buik nu ongeveer was en wat er allemaal al ‘klaar’ was en wat de baby al kon. Ook de datum van de eerste schopjes heb ik hierin geschreven en met de bevalling heb ik hier in de tijden bijgehouden van wat er gebeurde. Vond ik wel leuk voor later.  😀

Aanvragen Babydoos

En nu hebben ze dus ook een babydoos! Binnen drie maanden na de geboorte van je kindje kun je de doos aanvragen. Voor mij kwam dit net op tijd want ons zoontje is nu drie maanden. Je vraagt de babydoos aan via de site van Jumbo waar je de geboortedatum en jouw gegevens invult. Daarna krijg je een bevestiging en kun je met het bewijsje en een geboortekaartje naar de winkel. Er is in Bodegraven een run op de dozen dus ik viste al een keer achter het net. Gelukkig kennen ze bij Jumbo veelal de klanten en doen ze hun uiterste best om je te helpen. Nu heb ik hem dus wel in huis!

jumbo babydoos

>> Lees ook over de gratis Mijn Schoolbox
Gratis Eentje Extra 2023 - banner 1

Wat zit er in de Jumbo babydoos?

Het is een grote doos, maar zwaar is hij niet. Deze doos kun je goed gebruiken voor kleertjes, babyspulletjes en of speelgoed. Ik heb na het uitpakken alle babyhapjes en babyspulletjes voor ons zoontje erin gedaan. Over een paar maanden kan hij beginnen met hapjes eten en kan ik hierin koekjes, lepeltjes en wat potjes vinden. Voor de baby zitten er baby maisfingers in, een pyjamapapje van Nestlé en een koekje van de Kleine Keuken. De maisfingers en het pyamapapje gaat ons zoontje over een paar maandjes uitproberen. Het koekje heb ik zelf maar even voorgeproefd…. mmmmm heerlijk!  :mrgreen:

Voor de babyverzorging zit er een lepeltje in van Hipp, Elmex tandpasta en twee Jumbo luiers maat 2. Helaas al te klein voor onze grote man, maar daar kan ik vast iemand anders blij mee maken. Jammer dat er niet meer verzorgingsspulletjes van het Jumbo eigen merk in zitten. Ik had deze producten graag getest. Maarrr….. ik ben zeker wel blij met deze doos! Want ook aan de mama’s is gedacht! Een heerlijke reep Milka chocolade! Kijk, daar word ik blij van. 😎 Verder zitten er twee pakjes multivitamine in die mama’s ook wel kunnen gebruiken om weer wat op krachten te komen en zich fit te voelen. Er zit ook een havermoutkokje in en een BEAR fruitreepje. Ook voor mama of papa lekker. Verder wat foldertjes en leuke mijlpaalkaartjes van Nutricia. Ga ik gebruiken! En ook heel handig is een kortingsvoucher van 5 euro op de online bestel en bezorgservice van de Jumbo. En als laatste een schattig knuffelkonijntje. Ons zoontje vindt deze al erg leuk!

Dus… is jouw kindje nog geen drie maanden en houd jij ook van cadeautjes/voordeeltjes/gratis producten? Ga dan snel naar de Jumbo voor deze leuke babybox!

Update: in 2020 nijntje in de Blije Doos

Als je toch bezig bent met de gratis babydozen, dan is dit nieuws ook erg leuk. In 2020 wordt de blije doos van WIJ in een nijntje limited edition uitgegeven. Speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje! Dat betekent dat zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor dit gratis cadeaupakket deze limited edition in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal. In deze babydoos zit als extraatje een nijntje rammelaar en je mag als je baby zes maanden oud is een leuk nijntje boekje ophalen bij Prénatal.

nijntje blije doos

Wat leuk om deze unboxing te lezen Liesbeth, dankjewel! Vijf en zes jaar geleden heette de Jumbo bij ons nog C1000 en daar heb ik toen ook een babydoos opgehaald. Hier zaten toen wasgel, shampoo en bodylotion van het huismerk in onder andere en dat was echt heel fijn.

>> Lees ook babytrends

Welke babydozen heb jij allemaal gehaald voor je kleintje?
Gratis verzending

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nouzha Chahed zegt:

    Ja

  2. Tahane zegt:

    Ik ben zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.