Gratis voor groep 1: unboxing ‘Mijn Schoolbox’

Na alle zwangerschapsboxen is er nu ook een gratis schoolbox voor kleuters! Per toeval kwam ik hier via Facebook achter, hij is ook nog maar nét verkrijgbaar. Deze ‘Mijn Schoolbox’ kun je aanvragen als je kind in groep 1 zit of naar groep 1 gaat. Het is een doos met allemaal cadeautjes voor kindjes die voor het eerst naar school toe gaan, om hun eerste schooldag (of zoals in ons geval schooljaar) nog specialer te maken.

mijn schoolbox kleuter groep 1Tja, het woord ‘gratis’, ‘groep 1’ en ‘cadeautjes’… Daar moest ik natuurlijk meer van weten! Op de website van Mijn Schoolbox kun je een aanvraag doen voor jouw kindje. Je vult te gegevens in en vervolgens krijg je een code toegemaild waarmee je deze box kunt ophalen bij een vestiging van Top1Toys bij jou in de buurt.

Is ‘mijn schoolbox’ de moeite waard?

En dan vragen jullie je natuurlijk allemaal af: is deze box de moeite waard? Ik heb deze box dicht gelaten zodat mijn kleuter zelf de unboxing kon doen. Dit heb ik gefilmd, zodat je haar reactie ziet. Wat je op het filmpje niet ziet is nog een button die in de doos was achtergebleven. Deze staat wel op de foto’s. En wat je ook niet ziet was haar enthousiaste reactie toen ik vertelde dat er een doos speciaal voor haar was, die zij mocht unboxen  😀 !


Zoals je ziet is de doos goed gevuld! Zeker de moeite waard om naar de winkel te rijden als er een Top1Toys in de buurt zit.

Wat zat er allemaal in?

 • Jumbo Finding Dory puzzel
 • Hama strijkkralen set
 • Goliath Yoyo Master
 • Mega Bloks Minion
 • Een button van Plopsa met een kortingsvoucher voor 5 euro korting per persoon op de pretparken
 • Verrassing van Top1Toys was een jojo
 • Durabo Paw Patrol beker
 • Flyer #mijnschoolbox met vouchers om klasgenootjes op deze gratis box voor kleuters te wijzen
 • Flyer van de War Child Kids Club
 • Flyer van Veilig Verkeer Nederland met tips om je kind te leren fietsen, verkeerstips en een Paw Patrol prijsvraag

Mijn dochter vond de Paw Patrol beker het allermooiste en de bouwblokjes Minion werd samen met grote zus direct in elkaar gebouwd. Echt een ontzettend leuke box voor kleuters!

Lees ook:

Heb jij deze gratis box al aangevraagd voor je kleuter? Zat er bij jou hetzelfde in?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Buijs zegt:

  In 2017 voor onze oudste zoon gehaald, was goed gevuld zoals in blog omschreven.
  Zojuist de schoolbox voor onze jongste zoon opgehaald…..stukke minder inhoud…valt vies tegen

  – play doh klei in een kwart potje dan normaal
  – Dory puzzel
  – kleine liniaal van Zell am See kaprun (ik ken er niets van)
  – VVN fiets beads zakje 15stuks
  – klein stickervel van Monster High (meiden stickers)
  – 3 op een rij ‘grabbel bak rommel dingetje’ (al gebroken in de doos)
  – Bobo tijdschrift met speciale aanbieding van 12 of 26 tijdschriften
  – Poster Hot Wheels 2017 serie
  – Tijdschrift 100% NL (niets voor kinderen)
  Een flinke tegenvaller….heel jammer

  1. Buijs zegt:

   Ik vergat de flyers;
   – veilig met Pawpatrol veiligverkeer
   – ‘mijn schoolbox’ met 2 kaartjes voor aan vriendjes/vriendinnetjes te geven
   – ‘zell am see Kaprun’

  2. Marguerita zegt:

   Oh dat is wel echt een domper dan, helemaal als je eerder wel een mooie box had…

 2. Iris zegt:

  Zo hee, wat een verschil! Ik had jouw blog gelezen en gelijk een box aangevraagd voor mijn zoontje. Vol verwachting maakten we die open, maar eeeh, er zat bijna niks in. Wel de puzzel en de jojo (die hij meteen stuk liet stuiteren op de vloer), en nog een ieniminipotje klei (denk aan twee kaugompjes samen), maar dat was het.
  Ik kijk een gegeven paard niet snel in de bek, maar in vergelijking met jouw box, vind ik dit toch wel een beetje raar

  1. Marguerita zegt:

   Dat is inderdaad een groot verschil zeg! Ik heb exact de zelfde inhoud ook bij anderen gezien, misschien gaan ze aan hun succes ten onder en hebben ze niet genoeg spullen meer nu een paar maanden later? Maar dat klinkt wel heel karig inderdaad… zonde!

 3. Marijke zegt:

  Aangevraagd maar of ik hem ophaal? Vestigingen waar hij gehaald kan worden, liggen niet op de route hier. Jammer eigenlijk……

 4. Xenia zegt:

  Goh wat leuk zeg! Nooit van gehoord, Fynn is nog maar net begonnen op school dus zeker leuk!
  Even kijken waar de winkel allemaal zit ?

 5. MarjonS zegt:

  Wat leuk zeg!! Onze jongste gaat in januari naar groep 1. Dan gaan we de doos zeker aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.