Gratis Samples!

Deze avond werd er een leuk tasje bij Poldermama bezorgd van Gratis Sample.nl, ken jij die website al? Ik ontdekte hem door een push-advertentie op Facebook. Nog niet heel veel likes, maar de woorden ‘gratis’ en ‘sample’ trokken mijn aandacht. Voorzichtig doorgeklikt en de site bekeken. Op dat moment was mijn woonplaats aan de beurt (vandaar dat ik de advertentie te zien kreeg), op dit moment kunnen alleen inwoners van Nieuwegein er aanvragen doen. Ben benieuwd welke plaatsen volgen en welke ze al gehad hebben.

In ieder geval deelt Gratis Sample.nl gratis producten uit in ruil voor je mening. Het zijn nieuwe producten die de fabrikanten graag onder de aandacht brengen. Ik besloot enkele producten op te vragen, alleen de dingen die ik verwacht te gebruiken. Er stonden ongeveer 12 producten die je aan kon vragen. Ik was wat sceptisch. Zou het wel echt zijn? Nog redelijk onbekend deze site en weinig likes per bericht op de Facebookpagina. Niet geschoten is echter altijd mis. Plus perfect blogvoer dit natuurlijk!

Het bleef even stil na mijn aanvraag maar zondag ontving ik een mailtje dat mijn wijk vandaag aan de beurt was. Op het genoemde tijdstip ging de bel. Ik kreeg mijn tasje met spullen en een vriendelijk “alstublieft”. Niets geen rare verkooppraatjes dus. De aangevinkte aardappels, Coca Cola Life en Sultana’s zaten er in, plus nog een tijdschriftje met recepten. De cola is zojuist opgedronken, heerlijk. Ik had deze smaak al geprobeerd (want er was een refund-actie mee, haha) en goedgekeurd. Polderpapa kan deze nieuwe cola overigens niet waarderen 😉 de aardappels en Sultana volgen.

  
Ik zou zeggen, houdt die site in de gaten! Lekker aanvragen die gratis boodschapjes en je zit nergens aan vast. Aanrader!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. henny zegt:

    Bedankt voor de tip. Altijd leuk om dingen gratis te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.