Verslag: Genieten op de Beauty Proefparade

Mister Goodiebag heeft een naam hoog te houden, vorig jaar was ik voor het eerst op zijn Beauty Proefparade in het tassenmuseum. Daar had ik afgesproken met Rory van 40envoorheteerstmoeder en we genoten ontzettend van de hele opzet van dit bloggerevent. Toen er een nieuwe uitnodiging in de mailbox zat, wilde ik er graag weer heen! Rory staat inmiddels zelf op de gastenlijst, dus nu kon ik Liesbeth uitnodigen om mee te gaan. En we hebben genoten van deze Proefparade in Studio 13 te Amsterdam.

Mister Goodiebag himself Alwin verwelkomde ons bij de ingang en wat ik dus ECHT heel knap en ijzersterk vond: toen ik mijn naam zei, wist hij direct te vertellen dat blogvriendinnetje Rory al binnen was. Een fijne binnenkomer.

We konden onze jassen afgeven bij de garderobe en kregen daar direct een goodiebag mee om bij de verschillende merken na een speeddate verder te vullen. Liesbeth ging aan de alcoholvrije Mojito en ik kreeg een sprankelende Prosecco. Snel foto’s maken en even rondkijken welke merken er waren. Er bleek een stoel vrij bij cosmeticamerk W7. Liesbeth duwde me er in, maar ik maakte uiteraard geen bezwaar.

W7 Cosmetica

Ik kreeg dus een kleine make-over van make-up artist Eefje, waarbij ze rekening hield met mijn wimperextensions. Smokey eyes ging ze maken, maar dan wel met subtiele tinten waardoor de look niet te heftig zou zijn. Hiervoor gebruikte ze verschillende oogschaduwpalettes van W7. Ondertussen kregen we uitleg over het merk.

W7 Cosmetica kopieert een beetje ‘what’s hot’ van grote dure merken, en brengt dit voor een veel lagere prijs op de markt zodat het ook voor bijvoorbeeld tienermeisjes te betalen is. Een palette kost bijvoorbeeld slechts 8,95 euro! Daarna pakte ze een potje dat ik als leek zo voor nagellak had aangezien, maar het was dus de ‘Night glow’ highlighter (4,50 euro). Met het nagellakkwastje stipte ze op mijn neusboog, onder de wenkbrauwen, op de kin en op de jukbeenderen. Dit werd met de vingers verder uitgesmeerd om een natuurlijke glans op het gezicht te krijgen. Nu zag ik er helemaal top uit voor een beauty event!

Een cadeautje uitzoeken voor een vriendinnetje, superleuk! Marina, you are the Lucky one <3

Nu was Liesbeth aan de beurt die vanwege de zwangerschap last heeft van een wat vlekkerige huid. Ze kreeg een concealer en een blusher op. En ondertussen werd er gezellig gekletst met Eefje en met Rory die ons had gespot. Daarna moesten we aan het werk, we mochten iets uitzoeken voor onszelf én iets voor een vriendinnetje. We mochten een kaartje schrijven aan onze vriendin en W7 gaat dit als een leuk cadeautje inpakken en toesturen, hoe ontzettend lief!

Kneipp

Kneipp was onze volgende speeddate. Dit was het enige merk dat ik zelf al kende voor dit event. Zij hadden anti-aging producten in de stand, met druivenpitolie en sandelvrucht als hoofdingrediënt: de Beautiful Shape lijn. Deze lijn ruikt dan ook heerlijk fris! We mochten hier op de foto en kregen een leuke Polaroid mee als aandenken. De producten kunnen we thuis uitproberen, want die kregen we mee: een verstevigende huidolie, een body scrub en een body lotion.

Marc Inbane

Daarnaast stond de stand van Marc Inbane in stijlvol zwart. Het bleek een merk op tanning gebied te zijn. We kregen uitleg hoe je de zelfbruinende spray het beste kunt aanbrengen op je lijf en op je gezicht. Om hem verder uit te spreiden, kun je het best de superzachte handschoen van het merk gebruiken en voor het gezicht een speciale kwast. Op die manier gaat het er niet onnatuurlijk uit zien. Ik weet nog niet of ik dit ga gebruiken, maar de verpakking ziet er prachtig uit. Denk dat ik deze producten bewaar voor een leuke winactie 😉 .

Divine Sensation

Onze volgende date was het merk met de hemelse naam Divine Sensation. Als vermoeide moeder (of oma) is dit een leuke musthave voor in je handtas. Ook op warme dagen lijkt het me heerlijk. Divine Sensation is een spray die je gewoon over je make-up en cremes heen kunt gebruiken. Voelt je huid wat droog en trekkerig aan? Of ben je wat moe? Even sprayen en je bent verfrist. Het fixeert je make-up, verfrist, lift je huid en geeft een natuurlijke glans. Mijn man vond deze glans iets te opvallend overigens haha, want ik mocht proefmodel zijn tijdens de presentatie. Heerlijk! Ik kon er direct weer even tegen. Ik heb vaker last van een droge gezichtshuid, dus ik ga de spray testen.

Nak en Fudge

We kwamen tot slot bij de Australische haarmerken Nak en Fudge terecht. Hier waren de goodiebags een beetje op, dus de dames matchen op basis van je persoonlijke behoeften van welk merk je passende producten mee zou krijgen. Voor Liesbeth was dit het merk Nak, met speciale producten voor wat dunner haar. Vooral als ze straks haar kraamweek heeft, komt dat van pas. Weten jullie allemaal nog wat een plukken haar er toen ineens uitvielen? Ik wel en ik heb een dikke bos, maar schrok er beide kraamweken toch van. Nak maakt vooral gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Mij werd juist het jonge hippe merk Fudge geadviseerd. Jullie weten dat ik niet jong en hip ben, maar ik werd ZO BLIJ van dit merk! Als je goed naar bovenstaande foto’s kijkt, zie je namelijk dat ik flink wat grijze uitgroei heb. En daar hadden ze dus een spiksplinternieuw product voor dat echt nog maar net op de markt is. Volgens mij moeten ze het nog gaan uitleveren aan de meeste kapperszaken die het merk verkopen. Ik heb het over de Root Disguiser, een hair concealer poeder dat op mij werd gedemonstreerd. Het is een soort scheerkwastje met ingebouwd poederreservoir dat ze precies in mijn haarkleur Dark Blonde hadden. Het effect was MAGISCH! De haarstyliste tamponeerde het kwastje op mijn uitgroei en WEG GRIJS! Ideaal!

Voor mij was dit echt dé aangename verrassing van de dag. Ik heb het product meegekregen om thuis uit te proberen. Het zag er heel eenvoudig uit, dus dat moet ook voor een n00b zoals ik te doen zijn.

Inmiddels waren de meeste bloggers verdwenen en waren de dames van Fudge en Nak zo lief om ons voor ons ook nog even met de stijltang in de weer te gaan. Met fabulous hair sloten we de dag dus af.

Nog even gezellig nagepraat en geborreld met Rory. Er waren overheerlijke gin-tonics hoorde ik, maar omdat het ijs op was heb ik deze zelf niet geproefd. Maar ik geloof het zo hoor :mrgreen:  . We genoten van groentechips en dip en het was gezellig. Met volle tassen keerden we huiswaarts en de wow-factor van de make-over maakte het compleet:

I’ve had a #mrexperience

Lees ook:

Laat jij je weleens samen met een vriendin lekker in de watten leggen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nina Simplynspecial zegt:

    Vond het erg gezellig op het event 🙂 Het was goed verzorgd en mooi opgezet! En wat zijn we verwend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.