Blogevent: lentepresentatie bij PR4Kids

Blogevents, ik ben er gek op! Vind het heerlijk om er naartoe te gaan en om er over te schrijven op mijn blog. Dinsdag stond het halfjaarlijkse event van PR4Kids op het programma, waarbij de nieuwe lentecollecties in de showroom te bekijken zijn. Er was mij vooraf verteld dat Zeeman er zou presenteren, en daar was ik heel nieuwsgierig naar!

Door files en verkeerd rijden kwam ik wat aan de late kant binnen, maar gelukkig nog nét op tijd voordat de presentatie begon. Lekker aan de koffie bij leuten met andere bloggers schoot er daardoor een beetje bij in, jammer want ik zag weer veel bekende gezichten. Gelukkig heb ik een paar dames nog wel even gesproken. Het blijft ontzettend fijn als je elkaar een beetje begint te kennen omdat je collega-bloggers vaker ziet.

Nieuw pand

Margo en haar team hadden de koffietafel en showroom aangekleed in Valentijnssferen en voor iedereen stond er een mooie rode roos klaar, vers van de veiling. Leuk gedaan! Toen begon de presentatie. Parkeren is lastig op deze locatie, maar daar is een oplossing voor gevonden. Over een paar maanden betrekt dit bureau een veel groter nieuw pand met ruim 30 eigen parkeerplaatsen. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze locatie en wens het team van PR4Kids heel veel succes met de verhuizing. En veel plezier met het inrichten natuurlijk, want door alle nieuwe merken is de huidige showroom echt uit z’n jasje gegroeid en gaat het er allemaal nog veel mooier en ruimer uitzien. Margo vertelde over haar plannen en het klinkt goed!

Nog meer biologisch katoen bij Zeeman

Daarna was het de beurt aan de inkoopster van Zeeman, die ons vertelde hoe het allemaal in zijn werk gaat bij deze budgetketen. Van het uitwerken van ideeën en hoe ze daarvoor geïnspireerd worden, tot productie en uiteindelijk verspreiding naar de Zeeman-winkels die niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen zijn gevestigd. Alles wordt gecoördineerd vanuit Alphen aan den Rijn. Ontzettend interessant om dit te horen. Wist je bijvoorbeeld dat ze altijd met 3 collecties tegelijk bezig is? Wat nu in de winkels ligt, wat het komende seizoen komt én het uitdenken en laten produceren van de collecties daarna. Zeeman bedenkt 80% van de collectie zelf.

Komt er weer een Zeeman bruidsjurk?

Het gesprek kwam op die geweldige actie met de bruidsjurk van 29,99 euro die Zeeman vorig jaar had (helemaal actueel omdat Lindanieuws er afgelopen week aan refereerde: wat is er met al die jurken gebeurd). Er werd verklapt dat ze weer met iets verrassends bezig zijn, maar wat… daar moeten we nog even geduld voor hebben. De knaller van vorig jaar hadden ze overigens niet verwacht, maar ze vonden het wel ontzettend gaaf om te zien dat in een paar seconden alle jurken waren uitverkocht en dat ze daarna het nieuws ermee domineerden. Goedgeslaagde stunt van een sympathiek bedrijf.

Is het productieproces van Zeeman wel eerlijk?

Verder werden er vragen gesteld over het productieproces en eventuele gifstoffen in kleding, vanwege de lage prijzen. Zeeman is weliswaar een discounter, maar is wel aangesloten bij verschillende keurmerken waaronder de Oeko-Tex. “Bijna alle baby’s in Nederland dragen onze rompertjes, dus dan moeten we er wel voor zorgen dat het goed is.” Zo wordt alles voor het in de winkels ligt uitgebreid getest, in de slaapzakjes bijvoorbeeld mogen geen draadjes los zitten en moeten de ritsen heel goed afgewerkt zijn. En Zeeman hanteert verschillende prijsranges, zo is er inderdaad een budgetromper van 99 cent waar men eigenlijk niets aan verdient maar koop je voor 2,99 een fijne romper van biokatoen. Met biokatoen wordt steeds meer gedaan, we kregen verschillende leuke broekjes en boxpakjes van dit materiaal te zien. Sowieso vond ik het grootste deel van de Zeemancollectie erg leuk en hip!

Tip: ben je uitgerekend in 2017?
Klik even door naar de webshop van Zeeman, daar kun je een gratis romper aanvragen van biokatoen!

Oeh, en wist je dat… de collectie van Zeeman sinds kort ook verkrijgbaar is via Bol.com?

Winkelen in de kledingbibliotheek

Na de presentaties was het tijd om een rondje te maken door de showroom. Ik heb eerst wat leuke items op de foto gezet en daarna ben ik gaan ‘winkelen’. Vorig keer heb ik ook kleding geleend uit de showroom van verschillende merken, om mijn fotografieskills te oefenen. Bovendien vind ik outfit-posts leuk om te doen. Het thema waar ik dit keer voor ging was ’twinnen’ dus bij de merken met kleding in de maten van mijn dochters zocht ik matchende setjes bij elkaar. Kan ik ook meteen zien hoe het ze staat. Ik heb kleding geleend van Like Flo, B.Nosy, Retour en Saar & Suus die er in de juiste sample maten voor mijn dochters hingen. Uiteraard hoop ik jullie door middel van reviews meer te kunnen tonen, ook van de andere merken die er hingen. Na de fotoshoots sturen we deze kleding weer terug. En jullie krijgen daarna regelmatig een leuke twinning OOTD te zien 😎 .

Met een hele volle tas leenkleding én ook nog mijn roos en een goed gevulde goodiebag keerde ik huiswaarts. Vol inspiratie en leuke ideeën voor mijn blog! Dankjewel PR4Kids <3

Over welke merken zou jij graag meer willen lezen en zien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat super tof dat je hierbij aanwezig was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.