Babyboy shopping (kwam thuis met veel meisjesspul…)

Als meisjesmama ben ik gek op kleertjes, al jaren verlekker ik me aan alle meisjescollecties. Maar zo af en toe heb ik een goede reden om een kijkje te nemen in de jongenshoek. Zo ook nu, want ik krijg er deze zomer een neefje bij! In de lunchpauze toog ik naar C&A en Hema om iets leuks uit te zoeken.

Het plan was om direct bij C&A te slagen, want ik wist al dat ze daar leuke superhelden kleding hebben op de jongensafdeling. Helaas allemaal in grotere maten. De babycollectie voor jongens vond ik erg tegen vallen. Voor meisjesbaby’s hing er wel echt leuk spul. Ik kocht dus 1 rompertje en laadde de rest van mijn mandje ongepland vol voor mijn dochters. Want ook de gewone meisjescollectie was echt superleuk! En betaalbaar.

Lees ook: Snel naar Hip voor de Heb!

Let it goooooo let it gooooo

Gezien het Frozen partijtje aankomende vrijdag, kon ik de Frozen zomerjas niet laten hangen. Volgens mij is hij waterdicht en winddicht als ik het materiaal vergelijk met andere jassen. Een echte tussenjas dus. Het staat overigens niet in de jas vermeld. Inmiddels is ie ingepakt voor de 5e verjaardag van mijn moppie.

 Zuslief kon ik natuurlijk niet overslaan. Zij heeft een t-shirt van Frozen en een hippe zwartwitte hartjeslegging gekregen. Al haar leggings krijgen op magische wijze gaten bij de knietjes die in opperste concentratie groter worden gemaakt.

Lees ook: Kraak de LOL Surprise code

Lief zomersetje

IMG_4212Tja, en toen zag ik nog meer leuks. Een superlief mintgroen vestje, op een gestreept printshirt met spijkerrokje. Dat spijkerrokje is voorzien van een glimmende ceintuur en borduursel. Dat moest mee! Net als het t-shirt met giraf, het lievelingsdier van mijn meisje. Mijn excuus is dat ik net de t-shirts over 2 kledingkasten heb verdeeld vanwege de combinatiemaat 110/116. Kleine zus draagt 110, grote zus draagt 116. Uiteraard moet ik nog checken of er van de 104 shirtjes iets nog een seizoen mee zou kunnen, maar ik ga er van uit dat dit misschien 2 of 3 shirtjes zullen zijn.

Lees ook: Disney’s Encanto: Première Event

Hema

IMG_4202Dus ik kwam de winkel uit met een tas vol spul, inclusief joggingbroek voor de husband en zonnebril en oorbellen voor mijzelf… Maar geen noemenswaardig cadeautje voor een baby. Snel door naar de Hema. De kinderkleding vind ik kwalitatief tegenvallen gezien de prijs, maar de babymode droegen mijn dochters ook vaak. Vooral de stretch rompers vond ik echt een musthave. En de Hema blijkt nu toch een stoere en hippe collectie voor babyjongens te hebben! Echt gave items met hippe prints. Ik viel voor een zacht, hip zomertruitje maat 62 en shopte er een spijkerbroekje en sokjes bij. Een complete outfit geven is toch het leukste, vind ik zelf.

Lees ook:

Hebben jullie de lentecollecties van Hema en C&A al bekeken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik krijg helemaal zin in de zomer nu. Leuke kleertjes heb je gekocht!

    1. Marguerita78 zegt:

      Zdankjewel!

  2. Nathalie zegt:

    Wat ben je goed geslaagd met shoppen. En wat leuk dat je er een neefje bij krijgt. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.