Mijn plannen voor de Kreadoe + win vrijkaarten

Bezoek jij ook zo graag de KreaDoe beurs? Van 1 tot en met 5 november is ie weer in de Jaarbeurs Utrecht! Als klein meisje ging ik er al graag samen met mijn moeder naartoe. Wat was het groot! Hallen vol met creatieve hobby’s als pergamano, filligraan, origami, aquarelpotloden en nog veel meer moois. De hobby’s zijn door de jaren heen veranderd en de opzet van de beurs ook, maar mijn moeder en ik vinden het nog altijd een gezellig uitje samen. Lekker snuffelen tussen de handgemaakte kunstwerkjes, knutselspullen en DIY’s, heerlijk!

mama maakt kreadoeDit jaar wordt hét creatieve event van het jaar nog net even wat specialer. Ik ben uitgenodigd om verslag te doen vanaf de bloggersspot op zaterdag 4 november. Vanaf een soort redactie setting zal ik live verslag doen van de beurs op Facebook en Instagram en aan mijn blog werken. Lezeressen kunnen naar de bloggersspot komen om even een praatje te maken, lijkt me heel erg gezellig om jullie te ontmoeten! Verder ga ik natuurlijk snuffelen bij de vele fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën en probeer ik enkele van de tientallen superleuke workshops te volgen. De Sinterklaas krans, de eenhoorn cupcake of het Shadow Painting lijken me gaaf om te doen.

Lees ook: Kom je hallo zeggen op de KreaDoe? + win vrijkaarten

Wat is er op de Kreadoe te zien?

Op 1 november lanceert Bobbi Eden haar allereerste haakboek! Op de beurs zelf vind je net als altijd de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om al je vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen! Ik vind de kleine make & takes die je op de stands kunt doen ook altijd zo leuk. Op de bloggersspot weet ik van de volgende bloggers wanneer ze aanwezig zijn:

 • 1 november Linda van Mamaliefde
 • 2 november Merel van Lotus Writings
 • 3 november Amanda van Kiddowz
 • 4 november Marstyle’s Marguerita -> ikke!
 • 5 november Nicole van Meisje Eigenwijsje, zij gaat ook vloggen

Lees ook: Verslag van de Kreadoe 2019

Mama Maakt Plein

Nieuw dit jaar is het plein Mama maakt! Hier kun je de leukste DIY-projecten voor moeders en oma’s vinden. Wij gaan hier dus zeker een kijkje nemen. Ik heb me laten vertellen dat ik hier inspiratie voor de leukste kinderkamers kan verwachten, kleding, speeltjes om zelf te maken, baby- en kinderkaarten en ander leuks. Alle inspiratie en materialen die je hiervoor nodig hebt, zijn te vinden op dit themaplein.

Lees ook: Knutselen: maak een tuintje van karton

Wat ik wil gaan shoppen

Met heel veel dozen vol scrapbookbenodigdheden op zolder, moet ik me een klein beetje inhouden. Toch wil ik wat leuke dingen gaan kopen op de KreaDoe beurs: knutselprojecten voor mijn dochters voor 5 december, handige opberg items en basics zoals goede lijm, washi tape en eventueel dingen voor de nieuwe kinderkamers. Ervaring leert dat je altijd ontzettend leuke en verrassende dingen tegenkomt die je moét hebben. Ik wel in ieder geval, haha.

kreadoe

Win vrijkaarten voor de KreaDoe Beurs!

Heb jij al kaartjes gekocht? Zo nee, dan heb je mazzel. Ik mag namelijk 3x 2 vrijkaarten verloten! Hoe leuk is dat, kun je lekker samen met je moeder, je dochter of een vriendinnen een beursdagje doen. Wil je kans maken? Laat mij dan weten welke creatieve hobby jij hebt en wat je dus op de beurs wilt zien. Tag vooral de vriendin die je wilt meenemen op Facebook. Voor meer informatie kun je de website van de KreaDoe bekijken.

De winnaars zijn geworden: Jolanda, Daan Lagerburg en Helma Gout. Van harte, ik ga jullie mailen!

Lees ook: 

Wat wil jij zeker zien op de KreaDoe?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lynell zegt:

  Hello, just wanted to mention, I loved this article. It was inspiring.
  Keep on posting!

 2. van erum maria louisa zegt:

  ik zou graag mee doen voor maat 164

 3. claudia geldof zegt:

  doe graag mee voor mij nichtje maat 134

 4. ellen averson zegt:

  ik zou graag crochet by number willen leren, ik doe het zelfde nu met breisteken maar met haken kunnen de projecten groter worden

 5. Esmee zegt:

  Ik ben helemaal druk met diamant painting op het moment! Merk dat mijn dochter ook graag bezig is met freubelen. Het lijkt me heel leuk haar mee te nemen!

 6. Lyn zegt:

  Leuk! Ik zou graag met een vriendin willen gaan .

 7. Lin zegt:

  Ik ben nog nooit op de Kreadoe geweest, maar als ik kaartjes win ga ik voor het haken van amigurumi. En dan neem ik mijn mama mee en zij maakt de mooiste kaarten die je je kunt bedenken.

 8. Monique zegt:

  Ik zou heel graag met mijn moeder willen gaan. Onze interesse ligt vooral bij mozaïeken en kaarten maken. Maar ook wil ik graag leren haken en wil graag op de beurs ideeën nop doen. Ben ook benieuwd naar het nieuwe mama plein. Dus ik maak graag kans op kaarten.

 9. Angelique zegt:

  ik heb heel veel hobby’s maar momenteel ben ik erg van het boetseren

 10. Patricia Rodriguez zegt:

  Ik ben dol op scarpbook en dat je er alle kanten op kan ermee. Elke zomervakantie heeft een thema en maak voor de kindjes ook een schrap fotoboek. Zelf helpen ze dan ook mee. Mijn dochter van 9 heeft nu het creativiteitsvirus ook te pakken zou graag met haar willen gaan

 11. Cindy Russon zegt:

  Mijn hobby’s zijn vooral breien en haken, maar ik mag ook graag papier snijden of werken met kraaltjes maken. Dus eigenlijk heb ik een brede interesse. Het leuke van de Kreadoe beurs is dat je op ideeën wordt gebracht. Ik heb nog geen kaartjes gekocht, dus ik hoop dat ik ze hier mag winnen.

 12. Lottie zegt:

  Ik ben dol op haken!

 13. Daan zegt:

  Ik ben sinds kort breien aan het leren. Ik ben er nog lang niet maar heb er wel plezier in en de eerste twee sjaals zijn af!

 14. Saskia zegt:

  Ik ben dol op bolletjes en wolletjes. Haken en breien kan ik al, macramé staat op de bucketlist om te leren.

 15. Yvette Westgeest zegt:

  Ik wil dit jaar weer gezellig samen met mijn moeder een bezoek brengen aan KreaDoe.
  Sinds een jaar of drie vind ik het geweldig om te haken; sjaals, mutsen, amigurumi en ga zo maar door. Een aantal maanden geleden zijn daarnaast ook de borduurkriebels ontstaan. Heerlijk vind ik het om mijzelf te verliezen in het handwerken! En dat terwijl ik er een paar jaar geleden nog heilig van overtuigd was dat handwerken niks voor mij was, maar meer iets voor een generatie of twee boven mij (zelf ben ik 21). Had ik het even bij het verkeerde eind! 🙂

 16. Liesbeth zegt:

  Leuk, leuk! En wat gaaf dat jij er mag staan! Ik ben er nog nooit geweest maar het Mama Maakt plein lijkt mij wel super interessant!

 17. Karin zegt:

  Wat een leuke actie! Mijn dochter Fleur van 11 en ik doen graag mooie letters maken. Handletteren dus en zijn er zeer crea in en zo leuk om te doen samen. Ik hoop Fleur te verrassen met kaarten voor de KreaDoe beurs en samen een gezellige dag ervan maken.

 18. Jp zegt:

  Hardstikke leuk, vroeger was t n jaarlijks uitje ( in de tijd van fimo klei dus errruugg lang geleden), n aantal jaren eigenlijk niet geweest om uiteenlopende redenen maar ik laat mij graag verrassen. Lijkt mij heel leuk weer eens te kijken naar al t nieuws oo diy gebied, kom maar oo met due nieuwe hobby!

 19. Marijke zegt:

  Ik vind haken heel leuk en ik zou graag naar Kreadoe gaan om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe materialen te zien! Ook ben ik benieuwd of er andere, nieuwe en leuke hobby’s zijn! Daarnaast is het altijd een gezellig dagje uit met een vriendin!

 20. Helma Gout zegt:

  Leuk. Ik ga altijd graag naar de KreaDoe beurs. Kaarten maken vind ik leuk.

 21. cindylili zegt:

  wauw zou scrapbooks en handbelettering en kaarten creatieve creaties.

  met me moeder greet

 22. Rafaella zegt:

  Ik vind het ontzettend leuk om met vilt bezig te zijn. Ik maak graag poppetjes voor onze seizoenstafel maar ik vind het ook heerlijk om te prikvilten en te natvilten 🙂 Kortom I ❤ Vilt ?

 23. Anita H. zegt:

  Ik maak gipsen Venetiaanse maskers en sieraden. En verder sta ik ook op voor allerlei andere creatieve ideeën.

 24. Rosemary van Duinen zegt:

  Hallo.. Ik wil graag met mijn schoonzus Joke inspiratie opdoen.. Vroeger naaiden en breiden we veel.. Kunst is beetje verleerd.. Ik hoop dat we in de prijzen vallen.. Lfsxxx

 25. Linda zegt:

  Ik ben dol op taarten maken! 🙂

 26. MarjonS zegt:

  Ik doe graag mee. Mijn moeder gaat zeker weten mee voor e haak creaties.
  Ik ben zelf crea in een bullet dus daarvoor zou ik op zoek gaan.

 27. Linda zegt:

  Ik ben al enkele keren naar Kreadoe geweest. Voor m’n webshop kom ik soms handige dingen tegen en daarnaast vind ik het heerlijk om te vreumelen. Momenteel ontbreekt mij vooral de tijd en ga ik dit keer voor leuke aquarel producten te spotten. Ook hebben ze vaak leuke dingen om met kerst te gaan doen en maken! 🙂

 28. Cobi Braak zegt:

  Ik zou heel graag weer eens samen met mijn moeder willen. Onze “vaste” hobbies zijn haken, naaien en bloemschikken. Maar we staan eigenlijk overal wel voor open!

 29. Christina zegt:

  Ik ga voor het haken maar wil ook stofjes scoren

 30. Charlotte zegt:

  Ik doe graag mee voor een vriendin en haar moeder!

 31. Anja Laemers zegt:

  Ik heb heel veel creatieve hobby’s: naaien, breien, haken, bakken, knutselen en dochterlief heeft het stokje overgenomen: zij schildert momenteel heel veel.

 32. Heidi zegt:

  Een tijdje geleden ben ik met een Bullet Journal begonnen en nu vind ik tekenen, kleuren en handletteren erg leuk. Dus daar zou ik voor willen kijken en voor mijn oude liefde het quilten natuurlijk. Ik ben nog nooit op de KreaDoe geweest maar zou wel graag eens er naar toe gaan. Dus ik loot graag mee 🙂

 33. Wendy v V zegt:

  Ik haak en vind handlettering interessant. Dus als ik ga dan zou ik daar in ieder geval naar kijken, maar ook nieuwsgierig naar de rest.

 34. Jolanda zegt:

  Oh zo leuk! Ik ben dol op haken en breien, dus wil daar op de beurs lekker inspiratie voor opdoen en nieuwe bolletjes kopen 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.