Kleur je diertjes steeds opnieuw met Washimals

Op zoek naar leuk creatief speelgoed dat je makkelijk meeneemt onderweg? Mijn dochters van 7 en 8 jaar zijn erg in hun nopjes met de Washimals van Crayola die we mochten testen. We kregen de dierenkliniek en daar waren ze heel zoet mee.

washimals speelgoed
Yay, nieuw speelgoed!

De Washimals bestaan al even, maar wij kenden ze nog niet. Het zijn grappige velvet zachte knuffelbeestjes van Crayola die worden geleverd met afwasbare viltstiften. Je kleurt dus jouw huisdier in met mooie stippen, strepen of een compleet eigenzinnig patroon.

Hoe werkt het?

Als je diertje is ingekleurd, kun je dit patroon nog leuk vervagen met behulp van het spray flaconnetje waar je water in doet. Ben je klaar? Wil je huisdiertje een nieuwe look? Dan stop je hem in het badje en borstel je hem af… Nu verdwijnt alle kleur en is het diertje weer wit. Je kunt zo opnieuw beginnen!

Deze lieve kleine diertjes kun je overal mee naartoe nemen in een koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon. Handig voor op vakantie of een familiebezoek dus. 

Is het echt uitwasbaar?

Ik kreeg de vraag of de stiften echt uitwasbaar zijn na het posten van een bericht op instagram. Mijn kinderen kregen er wel vieze handen van, maar met een beetje zeep was dat zo weg. Bovendien worden de gekleurde diertjes steeds opnieuw schoon. De stiften zijn dus ook echt uitwasbaar. Ik laat ze wel sprayen boven een oud vaatdoekje, maar de stiftkleurtjes was je daar ook heel makkelijk uit in de wasmachine. Hier dus geen problemen mee. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kinderen ermee op hun kleren gaan kleuren of de stiften in hun mond steken, want dan doen ze dat met andere stiften straks ook. Gewoon blijven opvoeden dus mensen, ook al is het uitwasbaar!

Wat zit er in de dierenartspraktijk?

In de dierenartspraktijk set van Washimals kunnen de kinderen hun diertjes helemaal onderzoeken op de weegschaal en de praktijktafel. De dierenartspraktijk set bevat een uithangbordje, onderzoekstafel, sprayflesje, badje en schoonmaakborstel.

De andere verkrijgbare set is de dierensalon, waar ze een heerlijke verzorgingsbehandeling kunnen ondergaan. De salon set bevat een spiegel, droogkap, sprayflesje, badje, schoonmaakborstel én een podium om op te schitteren. De Washimals speelsets zijn onder meer verkrijgbaar hier bij Bol.com en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar vanaf €14,99. Dit najaar komt Crayola met een Washimalset met safaridieren. Ik ben heel benieuwd!

Zouden jouw kids hier ook zo zoet mee zijn? Kende je de Washimals al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.