Verslag van de Kreadoe 2019

De Kreadoe 2019 zit er weer op! Wat een heerlijke beurs blijft het toch. Zoveel inspiratie. Zoveel gelijkgestemden. En zoveel toffe workshops, demo’s en standhouders met goede tips. Was ontzettend leuk om dit keer zelf ook een make & take workshop te geven. Ik heb erg veel gezellige dames gesproken over hun creatieve hobby’s en de mogelijkheden van de Rust-Oleum glitterverf die ik demonstreerde. Kijk je mee naar de foto’s?

Glitteren met Rust-Oleum

‘Sparkle your world’ is de slogan van verfmerk Rust-Oleum dat mijn workshop op de Kreadoe sponsorde. Ik genoot pas al zo ontzettend van hun DIY event en nu kon ik mijn liefde voor glitters delen met de bezoekers van de Kreadoe. Zij konden in de influencerspot gratis boomstammetjes en onderzettertjes met tapejes en verf bewerken. Roze is dé trendkleur voor kerstmis 2019 en deze Ultra Shimmer met glitter van Rust Oleum werd enthousiast uitgeprobeerd. Sommige dames maakten een leuk roze hartje op een boomstammetje voor op de deur van een babymeisje dat nog geboren moet worden. Heel erg leuk: je pimpt je boomstammetje met glitterverf en daarna met zwarte handlettering de naam er op!

Creatieve hobby’s op de beursvloer

In de middag ging ik zelf de beurs over om inspiratie op te doen. En om te shoppen. Ik heb wederom getwijfeld over die mooie brushpens die ik overal zag, ik vind die ZO gaaf! Maar ondanks de beursaanbiedingen ook erg prijzig, heb ze laten liggen. Wel losgegaan met de decembercadeautjes. Kleine pixel setjes voor in de schoentjes, een lightbox om overtrekken makkelijker te maken, knutselsets waarmee je op een glitterbol van piepschuim met fimoklei kleine kasteeltjes kunt maken (alleen het lijmpistool vergeten aan te schaffen, dom)… Verder kocht ik piepschuimen kegels om met de meisjes te voorzien van Rust Oleum glitterverf en daarna te pimpen als kerstboompje. En een hele mooie aquarelset met voor beide dames een navulling, met deze verfset voor kinderen heb je altijd een gaaf resultaat. Ook kocht ik tangle kleurboeken voor ze. Weer een paar leuke nieuwe werkvormen om de meisjes mee uit te dagen dus! 

Meer Kreadoe?

Ben jij naar de Kreadoe geweest dit jaar?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Ziet er gezellig uit. Zelf nog nooit geweest, maar wie weet volgend jaar…
    Je hebt volgens leuke dingen voor de meiden gekocht! Kunnen ze weer heerlijk aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.