Kom je hallo zeggen op de KreaDoe? + win vrijkaarten

Wat reageerden jullie allemaal ontzettend leuk op Facebook van de week! Tof om te lezen dat jullie ook graag naar de KreaDoe gaan in de Jaarbeurs. Als je op zondag 4 november gaat, kom je dan even hallo zeggen op de bloggersspot? Daar ben ik die dag aan het werk! Zou ik heel gezellig vinden.

Meestal is het bloggen vrij allenig werk: in mijn uppie thuis achter de laptop. Lekker muziekje erbij en doorwerken in alle rust. Daar geniet ik van hoor, de rust. Vaak werk ik ook in stilte. Maar een beetje reuring in de tent daar houd ik ook van op z’n tijd.

Met wie zit ik daar?

De KreaDoe is een ontzettend inspirerende plek. Vorig jaar was ik er met mijn moeder (lees hier het verslag), maar hoe gezellig ook dan krijg je toch minder werk achter de laptop gedaan. Daarom ga ik dit jaar zonder haar. Alleen ben ik echter niet met al die beursbezoekers én op de bloggersspot krijg ik deze dag gezelschap van Ellen en Mahwish. Wordt dus sowieso leuk! Via het facebookevent kun je trouwens aangeven dat je ook gaat, handig hè? Vorig jaar vond ik het ontzettend leuk dat een aantal van mijn lezers even een praatje kwam maken. Ik hoop dat een aantal van jullie even snel hallo komt zeggen, mocht je mij zien? Dat zet ik namelijk niet op de blog, maar ik word regelmatig aangesproken door lezers over bepaalde situaties die ik heb meegemaakt en waar zij ook mee te maken hebben. Daarnaast ontvang ik vaak privéberichtjes en appjes van lezeressen met adviesvragen of gewoon een hart onder de riem, voor mij zijn dit de gouden randjes. Daarom is het bloggen ook zo leuk! Niet alleen doe ik zelf toffe dingen, maar JULLIE hebben er daadwerkelijk iets aan en dat is fijn om te horen.

kreadoe 2017
Trots hoor, mijn naam op het bord!

Wat is er in 2018 op de Kreadoe te doen?

Via de website van de Kreadoe kun je het volledige programma bekijken en natuurlijk kaarten bestellen. Er zijn in ieder geval weer een heleboel inspirerende workshops te volgen. Heerlijk als je hier normaal gesproken niet aan toe komt en perfect om nieuwe hobby’s en technieken uit te proberen. Vorig jaar heb ik er verschillende gedaan en dat hoop ik nu ook weer te doen. Vooral bulletjournaling en handlettering hebben mijn interesse dit jaar. En ik wil even kijken of ik nog leuke sinterklaascadeautjes op de kop kan tikken voor de meisjes. Daar slaag ik vaak wel voor op deze creatieve beurs.

kreadoe

Winactie vrijkaarten KreaDoe

Van de KreaDoe mag ik 3 van mijn lezers blij maken met 2 vrijkaarten. Wil je graag een dagje uit met je moeder, dochter, zus of een vriendin? Laat mij hieronder weten dat je kans wilt maken en vertel me ook voor welke hobby je gaat. Vind ik leuk. Gebruik een geldig e-mailadres, want ik ga de codes voor de vrijkaarten naar je mailen. Helemaal fijn wanneer je op social media dit berichtje een hartje, share of reactie wilt geven. Tag gerust je creatieve vriendinnen.

De winnaars van de vrijkaarten zijn geworden: Petra Gogan, Adriana de Ruiter en Babs Wigman. Van harte, zodra ik de codes binnen heb om de kaarten mee te bestellen ontvangen jullie van mij een mailtje. Ik wens jullie heel veel plezier op de beurs!

Wie wil gaat er dit jaar allemaal naar de KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. M. Ticheler zegt:

  Hallo, graag kom ik in aanmerking voor de kaarten. Heb vele jaren niet kunnen gaan ivm mijn werk. Sinds kort ben ik gepensioneerd en ben zoekende in de vele hobby’s die ik wil gaan ontplooien. Kan daarin moeilijk kiezen. Wil op de beurs dus graag inspiratie opdoen welke hobby’s mij nu echt liggen.

 2. renate zij[p zegt:

  Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
  Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
  Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

 3. Lin zegt:

  Yeah,het zou super fijn zijn als ik samen met een vriendin samen bij de beurs er bij zou kunnen zijn..heb sinds kort een nieuwe verslaving koekjes maken en versieren bedankt vriendin..?

 4. Wendy zegt:

  Graag doe ik mee met de winactie.
  Ik zou heel graag samen met mijn vriendin naar de kreadoe beurs willen gaan.
  We zijn al een tijdje op zoek om een echte dames dag te hebben..ff geen moeder zijn en creatief aan de slag kunnen.
  Waarvoor we komen..de beurs is zo uitgebreid dat verschillende hobby’s aan bod komen..
  kaarten..koekjes decoreren..als t maar lekker creatief en ontspannend is!
  Vanuit Limburg reizen we dan af naar het mooie Utrecht. De jaarbeurs is een mooie locatie om zo’n evenement te laten plaatsvinden. Goed bereikbaar en daarna nog gezellig in de stad te gaan eten.
  Wij zouden ons enorm verheugen op zo’n leuke dag uit, en het zou al helemaal super zijn als we de kaartjes winnen.

 5. Yvette zegt:

  Wat leuk! Zoals ieder jaar wil ik weer gezellig met mijn moeder gaan. Lekker wat haakinspiratie opdoen en natuurlijk genieten van de reuze gezellige sfeer!

 6. Karen Postma zegt:

  Ik maak graag kans op de kaartjes, ik zou het liefst met mijn dochter gaan voor het handletteren. Al vind ik het ook heel leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Misschien vind ik wel een nieuwe hobby!

 7. Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me super en gezellig om met mijn moeder naar toe te gaan, waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese de Waal

 8. lottie zegt:

  super leuk om samen met mijn tante naar toe te gaan!

 9. Laura zegt:

  Goedemorgen
  Ik zag op internet dat er kaarten gewonnen kunnen worden voor de kreadoe.
  Ik heb samen met mijn zus jaren op de kreadoe gestaan met het bedrijfje van mijn zus. Wij verkochten allerlei houten producten om te knutselen.
  Nu heeft mijn zus pas een kindje gekregen en heeft ze haar bedrijfje verkocht.
  Wij willen dit jaar heel graag eens naar de kreadoe om het een keer van de andere kant te kunnen bekijken en alvast leuke ideeen op te doen of de koude dagen iets leuks te kunnen knutselen.
  Of leuke dingen voor de kleine te kunnen knutselen

  Wij hopen dat we kans maken op de kaartjes 🙂

 10. Nina Mol zegt:

  Erg leuk! Ik doe graag mee!

 11. jacqueline de Waal zegt:

  Dat gaat een super gezellig dagje worden op de crea beurs super gezellig

 12. Ingrid Veltkamp zegt:

  Ja, ik kom heel graag met mijn vriendin naar de Krea Doe.
  Wij zijn heel actief met poppenmaken en viltwerken . Dus het zou geweldig zijn om weer heel veel ideetjes op te doen

 13. Thea Ondewater zegt:

  Ik kom tijd te kort om al die leuke knutseldingen te maken, maar voor de Kreadoe maak ik altijd tijd. Kom ik samen met Diana weer met een tas vol knutseldingen thuis en kunnen dan bijna niet besluiten, wat we het eerste gaan maken. Dus ik doe graag mee met deze winactie.

 14. Mat zegt:

  Super graag zou ik met mijn dochter komen, net na haar tentamens heerlijk ontspannen kijken voor onze hobby’s.

 15. Diana Slingerland zegt:

  Zoals ik lees ben jij ook gek op trends en ik ben helemaal gek van nieuwe hobbytrends zoals armbreien of bezemsteelhaken ben benieuwd wat er dit jaar op de kreadoe te zien is dus ik doe graag mee voor gratis kaarten en dan maak ik mijn knutselmaatje Thea ook blij

 16. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Ik zou heel graag kans maken op kaarten! Mijn hobby’s zijn kleding maken sieraden maken maar ik zou ook heel graag willen leren haken en breien! Vooral van die knuffeltjes haken lijkt me geweldig!

 17. Het lijkt me echt ontzettend leuk om je te ontmoeten op de Kreadoe beurs. Ik maak graag kans op deze kaartjes.

 18. Minke zegt:

  Ik zou heel graag willen gaan samen met mijn schoonzusje. We gaan dus heel hard duimen. Super jammer dat we alleen niet op zondag kunnen gaan dan had ik je kunnen zien. Ik ga kijken voor bullet journal en bible journaling spullen. Veel plezier iig!

 19. Ipie Oudshoorn zegt:

  Lijkt me super gaaf! K zou graag gaan met een lieve vriendin. Zelf haak ik erg veel, maar nieuwe hobby’s ontdekken tijdens de vele workshops is ook altijd erg leuk!

 20. Danielle hoffstaetter zegt:

  Hier doe heel graag aan mee. Ik ga me zus meenemen. Dat ze heeft erg veel verdient. Mijn hobby haken en die van me zus borduren, daimant painting en schilderen. We willen elke keer gaan, maar het lukt me nooit omdat ik dan altijd moet werken. Maar toevallig is dit keer geruild. En nu ga ik hopen voor een klein kansje.

 21. Kreanimo zegt:

  Ohhhh, ik ben er woensdag! Zo jammer, dan had ik je nog eens kunnen zien!

 22. Anja zegt:

  Helaas kan ik je niet ontmoeten, ik hoop op zaterdag te gaan! Tijdens mijn studie is een studiegenoot een goede vriendin geworden, maar door onze banen ver uit elkaar komen te wonen. Enkele keren per jaar plannen we samen een ‘uitje’ om lekker bezig te zijn met knutselen, shoppen en vooral ook lekker bij te praten. En laat nou Utrecht precies in het midden tussen onze woonplaatsen liggen en wij allebei ontzettend veel genieten van crea bezig zijn! Wij gaan graag samen een dag bijkletsen, materialen shoppen én lekker bezig zijn bij een workshop!

 23. Babs Wigman zegt:

  Hoi! Bij ons staat Kreadoe voor zondag op de planning, dus wellicht komen we elkaar tegen. Ik ga dit jaar juist voor het eerst MET mijn moeder haha. Sinds einde van het schooljaar is ze met pensioen dus tijd genoeg voor leuke nieuwe hobby(s).
  Zelf ben ik sinds een klein jaar in bezit van een Cameo, zo leuk!! Maar nog een hoop te leren en ontdekken, dus daar ga ik zeker voor kijken. Maar ook glas etsen en gewoon heerlijk bakken zijn populair hier thuis!

 24. Cobi zegt:

  Ik doe graag mee ik zou graag weer eens een x met mijn moeder willen gaan

 25. Christina zegt:

  Ja graag! Ik wil mijn moeder meenemen en ik ga voor haak inspiratie maar bakken vind ik ook leuk en heb nog meer leuke workshops zien staan, 1 dag is te weinig!

 26. Wilma zegt:

  Ja hoor ik zou graag willen winnen! Het is de bedoeling met een paar dames te gaan. Dus als we winnen kunnen we de kosten voor de andere kaarten delen.

 27. Patricia Paling zegt:

  Dat zou echt super zijn!!! ? Nog nooit geweest, maar lijkt mij zooo geweldig. Ik ben eigenlijk nu pas mijn creatieve kant aan het ontdekken. ? Sinds een paar maanden maak ik luiertaarten, maar dat “smaakt naar meer”. Ik zou graag meer zelf willen maken. En ben heel benieuwd naar van alles op de KreaDoe… koekjes decoren, mama maakt, cupcake eenhoorn, technieken van de plotter, fairy garden in een weckpotje, glasgraveren en wie weet wat nog meer. Zo leuk allemaal! ???

 28. Marjan zegt:

  Wat leuk! Ik hou graag van creatief bezig zijn! Oftewel ik krea doe 😉 Handletteren vind ik t leukst. Ik zou mn schoonzusje wel hiermee willen verrasen, zij wordt volgende week 30 jaar! Leuk cadeau 😉

 29. Tessa zegt:

  Ik ga voor de stofjes en mijn dochter van 9 jaar wil ik voor het eerst meenemen en die is voor alles in!

 30. Marijke zegt:

  Ik zou graag met mijn dochter gaan, haken is mijn hobby, maar ik ben ook benieuwd naar andere hobby’s! Ik loot graag mee!!

 31. Superleuk! Ook handletteren trekt mij het meest. Ben er nu 2x geweest en ben beniweuwd of er dit jaar meer over handletteren te vinden is. Zou graag mijn lieve vriendinnetje meenemen!

 32. Marange Krouwel zegt:

  Ahhhhh ik doe super graag mee. 4 nov zou de dag zijn dat we kunnen gaan, dus ik kom wel even groeten! Ik zou mijn schoonmama willen meenemen, die vindt kaarten maken en haken leuk. Mijn dochter, zij vindt handlettering leuk. En ik hou van bakken en taartjes decoreren. Ik zal op je post een foto plaatsen. Fingers crossed!

 33. Linds Ro zegt:

  Ik wil graag met vriendin Sanne naar de kreadoe! Wij gaan voor de handlettering en bullet journaling! Fingers crossed!

 34. Adriana de Ruiter zegt:

  Wat superleuk dat jij er gewoon komt werken! Mocht ik een kaartje winnen dan kom ik zéker even hallo zeggen, lijkt me leuk!
  Ik zou heel graag gaan met onze pleegzoon! Hij is een creatief mannetje dat op dit moment helaas niet naar school gaat ivm te groot trauma… Hij gaat naar de dagbesteding op een boerderij maar kan daar zijn creativiteit niet helemaal kwijt. Nou heeft hij wel geluk, ik heb van alles in huis en ben zelf ook enorm creatief, maar ik gun het hem zo enorm om een eigen hobby te vinden. Dus ik zou vooral komen voor het enorm brede aanbod, de workshops en de mogelijkheid om even heel dichtbij te komen kijken bij allerlei creatieve hobbys om zo te kijken wat er past bij onze pleegzoon…

  Tja… Dat dus… 🙂

  Ik wens jou in ieder geval alvast heel erg veel plezier!!!

 35. Danielle zegt:

  Hoi! Ik maak heel graag kans op de kaartjes ❤️
  Mijn hobby is sinds kort kleuren voor volwassenen. Maar ik heb al diverse dingen op de beurs gezien waar ik nieuwsgierig naar ben. Zentangle tekenen bijv, en art journal. Heb al zoveel leuke van de kreadoe voorbij zien komen, dat ik daar heel graag naar toe wil. Beetje ook wellicht hobby’s vernieuwen / uitbreiden?

 36. Joanna zegt:

  Ja hoor zo als alle vorige jaren een leuk dagje uit, ik ga ook weer en kijk vooral bij de stofjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.