OOTD: knalroze Quapi winterjas (en op de koffie bij Quapi)

Hebben jullie al winterjassen geshopt? Deze week was het nog warm, maar mijn dochter vindt haar nieuwe winterjas van Quapi zo gaaf dat ze hem al de hele week aandoet naar school. Quapi spreek je trouwens uit als ‘kweppie’. Dat wist ik niet, maar hoorde ik deze week. Altijd verkeerd uitgesproken dus. 😳 Met zijn kenmerkende felle kleurtjes is het merk altijd opvallend en lekker vrolijk voor je zoon of dochter. Wij namen de winterjas Griwalda Lollipop mee naar de Ardennen voor een Outfit of the Day fotoshoot.

Quapi is een heerlijk draagbaar merk. Ik had er zelf al wat van in huis voor mijn dochters, toen ik voor het eerst als blogger met ze in contact kwam. Afgelopen lente mocht ik jullie ook al wat vrolijke items laten zien (deze zomerjas en deze OOTD – die door het sjaaltje ook prima in de herfst en winter kan). Voor de winter zocht ik dus een opvallende knalroze Quapi winterjas uit én 2 leuke setjes waarin mijn dochters kunnen twinnen, die je later nog te zien krijgt. De meisjes waren ontzettend blij toen ze de doos die Quapi ons toestuurde mochten openmaken. Goed uitgezocht dus!

Lees ook: OOTD: warme winterjurken van Quapi

Winterjas Griwalda

Deze winterjas is dus type Griwalda, een kort model. Ik zocht de opvallende kleur Lollipop uit, maar hij is er ook in Olijfgroen en donkerblauw. Houd je meer van wat langere jassen dan kun je op zoek naar type Gaenor. Voor jongens lijkt ‘Gijsbert’ wel iets op dit model, maar dan in blauw, mosgroen en navy (donkerblauw). De muts kun je er eventueel afritsen in de herfst, als het nog niet heel koud is.

Lees ook: OOTD: twinnen met Quapi!

Hoe vallen de jassen van Quapi?

De jassen van Quapi vallen altijd wat ruimer dan bijvoorbeeld de jurkjes. Voor mijn oudste die naar maat 134 gaat, past de maat 128 die wij hebben gekregen heel goed, de mouwen zijn zelfs nog wat lang maar niet op een vervelende manier. Ze kan er dus nog wat in groeien. Dit was bij de eerder ontvangen zomerjas ook zo. Fijn zijn de ritsen die de zakken afsluiten. Zo raakt ze haar fietssleutel niet kwijt als ze die bij zich heeft! Er zit ook een binnenzak in jas Griwalda.

Lees ook: OOTD: Quapi feestjurk voor kerst of oud & nieuw

Merkje met de lolly

De binnenzijde van deze jas is dezelfde kleur aquablauw als de zomerjas van haar zus. Ze vinden het leuk dat ze daardoor matchen en vroegen in de auto aan elkaar of zuslief ook een jas heeft van het merkje met ‘de lolly’. Superschattig! En ja, Quapi is dus herkenbaar aan de lolly die ze in hun logo van de letter Q hebben gemaakt. Deze zie je als detail op de ritsen terug, wat de meisjes dus al snel is opgevallen. Een ander gaaf detail zijn de glinsterende, zilveren lijnen op de bies aan de onderkant van de jas. Dochterlief is nu eenmaal gek op roze en daarom blij met haar nieuwe winterjas, maar mama heeft voor deze kleur gekozen zodat ik haar makkelijk terug kan vinden als we op een drukke plek zijn  😉 .

Lees ook: Een nieuwe winterjas voor mezelf, ik vind het moeilijk

Wat kost dat?

Verder blijkt de jas comfortabel en soepel. Totaal niet stug dus, erg fijn voor mijn meisje ze vindt dat hij lekker zit. We hebben hem uitgeprobeerd in de speeltuinen op Parc La Clusure in de Ardennen. (En ja, daar zie je een sneakpeek van de volgende outfit of the day met dit merk. 💡 ) De adviesprijs van Quapi’s Griwalda Lollipop is 79,95 euro. Je kunt dit merk onder meer shoppen bij Happybee en  Kixx Online.

Op de koffie bij Quapi

Deze week ging ik op de koffie bij Quapi in Hendrik Ido Ambacht om de nieuwe showroom van het merk te bekijken. Ik mocht een paar blogvriendinnen meenemen, die ook graag kennis wilden maken met dit leuke merk. Daardoor was het al direct supergezellig én eigenaresse Monique van der Staay bleek ook nog jarig te zijn deze dag, dus kregen we taart! We hebben heel gezellig zitten kletsen met onze contactpersoon Marieke. De showroom is echt ontzettend mooi geworden: alle muren zwart waardoor de kleurige kleding heel gaaf contrasteert. En glazen wanden tussen verschillende ruimtes.

Lees ook: Blogevent: lentepresentatie bij PR4Kids

De nieuwste collectie mochten we fotograferen, maar wij kregen ook de collectie voor de lente en zomer van 2018 al te zien. Snoepig! Quapi heeft een babycollectie en een collectie voor grotere jongens en meisjes. In december komt er bovendien een té leuke feestcollectie uit, waarvan we allemaal een gaaf setje mochten uitzoeken om op onze blogs te laten zien. Echt heel gaaf! Toen werd het allemaal nog spannender… volgend jaar komt er een nieuw merk bij. Ik mag nog niets verklappen, maar wij kregen alle setjes te zien die klaarlagen voor fotografie.

Heb je ooit een stel hebberige bloggers gezien? Die kleding zouden we allemaal graag in onze eigen maat hebben! Echt gaaf! Allemaal voor de winter van 2018/2019. Daar zijn ze nu al druk mee bezig. Zodra we er iets van mogen laten zien, dan deel ik dat natuurlijk graag met jullie. Ik ben in ieder geval enthousiast :mrgreen: .

Lees ook: OOTD: Quapi jurkje Lalina winter 2018

Marieke, ontzettend bedankt voor je gastvrijheid én de gave kleding. Leuk om nu wat meer achtergronden te weten van Quapi Kidswear en vooral ook om te zien wat we komende lente en de winter daarna in de kasten van onze kinderen willen hebben  😉 .

Lees ook: OOTD: Quapi Girls Summer 2018 in combi met Havaianas

Heb jij al een leuke winterjas voor je kinderen gevonden? Of passen ze die van vorig jaar nog?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dorien zegt:

  Erg leuk! Mijn dochter past haar jas van vorig jaar nog, eigenlijk ook wel een keer fijn, gezien de € ;-)! Quapi is idd een geweldig merk! Leuk om zo een kijkje te krijgen :-)!

 2. Rory zegt:

  Kuch, ze past de twee winterjassen die ze al ruim twee jaar draagt nog steeds. De jas die bedoeld was voor kinderen van 6 jaar (en die wel héél klein valt) draagt ze voor het tweede jaar. Ik heb zelf vorig jaar een nieuwe winterjas gekocht in de sale. En toevallig heeft ze zowel van buren als van een vriendin een tweedehands winterjas gekregen (van hun dochtertje geweest). 3 jaar geleden heb ik een winterjas gekocht die ze nog steeds niet past (destijds was ik nog niet zo kien met welke maat voor welke leeftijd, hahaha).

 3. liesbeth zegt:

  Gaaaaaffff! !! Staat erg leuk! Benieuwd naar de hele collectie. Hier word je toch vrolijk van? Leuk dat ook de jongens collectie zo kleurrijk is!

  1. Marguerita zegt:

   De babycollectie is ook supercute <3 (zie dat ik op de verkeerde persoon reageerde, heel suf)

 4. Wat een stoere roze jas! Ik moet voor mijn jongens nog op stap. Mijn dochter heeft dit jaar twee winterjassen, een van Peppa en een van Le Chic.

  1. Marguerita zegt:

   De babycollectie is ook supercute <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.