OOTD: lentefrisse look in Quapi

Kennen jullie het merk Quapi? Op de Kleine Fabriek vielen ze op vanwege de vele potten met lollies op hun stand. Zelf hebben wij al het één en ander van dit merk in huis. Maar deze week ligt de eerste levering van de Quapi lentecollectie in de winkels. En die is zo zoet… Daarom was ik heel blij dat we een outfit mochten uitkiezen om aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Quapi gaat deze zomer voor vrolijke kleuren zoals roze en aquablauw. Een collectie met een hele blije uitstraling: jurkjes, rokjes, comfortabele shirts en sweats met opvallende printjes en vrolijke teksten. Alles voorzien van mooie details én gericht op comfort; kinderen moeten er lekker in kunnen spelen. Overigens heeft het merk ook een jongens- en een babycollectie 😉 .

Welke items zie je in deze outfit of the day?

Omdat de oudste ALLES uit de vrolijke Quapi folder leuk vond, besloot ik kleine zus te consulteren. Dat was duidelijk: alles wat blauw is! Haar lievelingskleur. Vooral het rokje Fancy in de kleur Scuba Zigzag vond ze geweldig. Helemaal blauw vond deze mama iets té, dus ik combineerde het met de favoriete kleur van grote zus roze en koos shirt Femmy in de kleur Sweet. De bijpassende legging is type Florijn1 in patroon Sweet Dots. De sjaal die het mooist bij dit rokje matcht is wat ons betreft Faline1 met patroon Scuba Zigzag. Het resultaat is een wat mij betreft zeer geslaagde outfit of the day met een echte lentelook. Heerlijk dat felle roze na al die donkere winterkleuren.

Vond mijn dochter het leuk?

Vandaag droeg mijn dochter deze set ook naar school en ik merkte dat ze zich er lekker in voelde. Het sjaaltje was even wennen, omdat ze dit soort dingen normaal nooit draagt. Ze is echter een beetje verkouden, dus ik vond het zelf een prettige aanvulling nu het nog wat kouder is. Zodra het warmer wordt, kan ze dit setje ook prima zonder de sjaal dragen. Overigens kreeg ze direct complimenten over haar leuke sjaal van een klasgenootje dat wel regelmatig zoiets draagt. Leuk om dat te horen.

Blunder

Je ziet overigens op de foto heel goed dat het nieuw voor ons was, zo’n sjaaltje. In eerste instantie hebben we hem per ongeluk op z’n kop aangedaan. Later hebben we die fout hersteld, uiteraard. En je kunt dat dus gewoon aan de tekst zien op de sjaal. Hadden wij even over het hoofd gezien in ons enthousiasme om de set te fotograferen terwijl kleine zus even met papa op stap was.

Wat is mijn mening over deze set van Quapi?

Ik vind de look & feel ontzettend leuk! Het voordeel van bloggen bleek nu ook maar weer, je krijgt de kans om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. Dit keer dus het sjaaltje en het staat toch echt wel ontzettend leuk, maakt de outfit helemaal af én ik voel me een goede moeder omdat mijn snotterige kind een warme nek heeft. Het enige dat niet zo heel handig is, vind ik het rokje. Dat is helaas niet verstelbaar en wat aan de wijde kant voor mijn dochter. We moeten dus het siertouwtje gebruiken om hem omhoog te houden, anders zakt hij van haar billen. Doordat het touwtje flink aangesnoerd moet vanwege haar ranke figuurtje, zit dit ‘riempje’ boven de rok in plaats van op de elastiekband en daardoor wat minder comfortabel. De stofjes van de legging en het shirt zijn overigens wel heel aangenaam zacht. En wat mijn dochter aan het patroontje opviel: de hartjes hebben een subtiel glinstertje en de stipjes niet!

Waar te koop?

Quapi levering 1 ligt vanaf deze week in de winkels, en oude collecties van dit leuke merk zijn leuk afgeprijsd in de sale. Ik heb Quapi online gezien bij de volgende shops:

Wat deze set kost?

 • Legging Florijn 1 Sweet dots hearts – 19,95 euro
 • Longsleeve Femmy Sweet – 27,95 euro
 • Rok Fancy Scuba Zigzag – 29,95 euro
 • Shawl Faline 1 Scuba Zigzag – 14,95 euro

Binnenkort meer Quapi op Marstyle, want kleine zus kreeg ook iets nieuws… Krijgen jullie ook helemaal zin in de lente van deze outfit of the day? Kende je Quapi al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gerdi zegt:

  Wauw de collectie is weer super! Dat word shoppen…

 2. Iris zegt:

  Superleuk, als jongensmama kende ik het merk niet. Maar nu ik sinds oktober ook een meisjesmama ben, surf ik nu het hele web over op zoek naar ‘mijn’ stijl voor mijn kleine stoere meid en kom ik elke keer uit op Quapi (en Dirkje, iig de winter 16 collectie)

  1. Marguerita78 zegt:

   En het mooie is dan dat je ze kunt matchen, want Quapi is er ook voor jongens 🙂

 3. Mirjam zegt:

  Wat een heerlijke set!! Super vrolijk, helemaal leuk!

 4. Volgmama zegt:

  Wat een vrolijk outfit!

 5. marjonS zegt:

  Een erg mooie set. En hij staat je dochter mooi. Grappig, was me nog niet eens opgevallen dat het sjaaltje verkeerd om zat.
  Het zijn ook mooie (lente) kleuren.

 6. Wat een leuk setje, wordt ik helemaal vrolijk van! Laat die zon maar komen!

 7. Malou | Blonde Blossom zegt:

  Wat een leuke outfit voor je dochtertje! Droeg ik maar zulke dingen toen ik klein was. Malou z

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, dat heb ik dus ook: had ik vroeger maar zulke leuke kleding!

   1. Mom zegt:

    Hihi, jij komt uit de tijd dat je moeder zelf kleding maakte en dan droeg je iets wat uniek was en het was ook beter voor de portemonnee anders konden wij het ook niet betalen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.