OOTD: Quapi Girls Summer 2018 in combi met Havaianas

Februari is dé maand waarin alle nieuwe collecties worden gelanceerd. Zo langzamerhand eindigt de wintersale en verschijnen de aankondigingen van de eerste leveringen Lente 2018. Ik mocht de lentecollectie van het vrolijke Nederlandse kinderkledingmerk Quapi eind vorig jaar al bewonderen. Supersnoeperig weer! Het ‘merkje van de lolly’ zoals mijn dochters het noemen, doet zijn naam eer aan. 

Tijdens de presentatie van de lente en zomercollectie 2018, mocht ik aangeven welk setje ik het allerleukst vond en graag zou willen ontvangen voor een review op mijn blog. Het werd een set met dé trend van dit seizoen: een plooirokje. Uit de eerste levering van Quapi, dat per seizoen 4 leveringen kent. Steeds worden de mouwtjes en broekjes iets korter, tot je bij hoogzomer aankomt.

Outfit of the Day: knalroze plooirok

Deze outfit bestaat uit een hippe knalroze plooirok, gestreepte grijswitte legging  met roze/zilveren bies, grijze longsleeve en hét herkenbare Quapi sjaaltje. De matchende slippers met knalroze bandjes zijn van Havaianas uit de kindercollectie in Disney thema die in 2017 werd uitgebracht en nog actueel is.

Deze look bestaat uit:

 • Longsleeve Karli – grey melee á 27,95 euro
 • Sjaal Kimmy 1 – aqua sky á 14,95 euro
 • Plooirok Keisha – sweet á 34,95 euro
 • Legging Kenzi 1 – grey stripe á 19,95 euro
 • Havaianas Disney slippers Aristocats á 19,99 euro

Havaianas shop je onder meer hier bij Nelson of hier bij The Little Green Bag. Quapi is te koop hier bij Happybee of hier bij Olliewood. De koffertjes op de foto heb ik bij Radbag geshopt.

Draagbaar en vrolijk

Zoals we van Quapi gewend zijn, is de kleding lekker zacht en heerlijk draagbaar. Zowel voor netjes als voor school. Dankzij het sjaaltje is deze lenteset nu al heerlijk draagbaar nu het zou koud is. Je ziet dat alles een beetje ruim valt en ze er nog verder in kan groeien, dat komt omdat Quapi met dubbele maten werkt en dit een maat 134/140 is. Mijn dochter zit nu in maat 134. Het rokje is overigens al prima, zakt niet af (soms heb je dat bij andere merken wel). Ook fijn is dat het rokje een zachte rozekleurige onderrok heeft onder de plisséstof.

Leuk detail is verder – als je het sjaaltje af doet – dat de boord van de grijze longsleeve bij de nek een heel subtiel roze lijntje heeft door een dubbele stof. Lastig uit te leggen, maar ik vind het zelf heel mooi gedaan. Dochterlief is blij met haar nieuwe outfit, maar noemt als verbeterpunt: “jammer dat je de pailletjes van de X niet kunt wrijven.” Hahahaha, ja dat kan niet bij alle shirts en aangezien het hier om een detail in de afwerking gaat, is dat logisch. Net zoiets als kinderen die denken dat je op elk beeldscherm met je vingers kunt tikken.  😉 Het glitterbiesje langs het been op de legging vind ik persoonlijk ook heel gaaf. Quapi heeft echt van die toffe details. De tekst op de rug van het shirt is ook zo’n ding “the street is my catwalk”.

Hippe slippers

De hippe slippers van Havaianas komen uit de Disney lijn. Hier vind je ook veel Moana, Frozen en andere prinsessen. Het voetbed is lekker dik en de bandjes zijn van goede kwaliteit. In veel modelletjes zijn hierin ook glitters verwerkt. We kregen een flinke doos vol mooie slippers toegestuurd, zowel met als zonder bandje. Met bandje is natuurlijk ook heel fijn want dan kunnen ze als een soort sandaaltjes fungeren. Ik had voor elke dochter 1 paar slippers aangevraagd, dus je kunt nagaan hoe verrast ik was toen er zoveel leuks uit de doos tevoorschijn kwam! Mijn dochters mochten wat uitkiezen, we hebben een paar vriendinnetjes en een nichtje blij gemaakt en… dan is er nog genoeg over voor jullie.  😎

Het testpanel bestond dus uit 5 meisjes in de leeftijd 5, 6 en 7 jaar. Allemaal waren ze verrukt dat ze een paar slippertjes mochten uitkiezen. Ieder had haar eigen favoriet. Na de shoot van de voetjes van mijn oudste en haar vriendinnetje deden ze de slippers de rest van de speeldate niet meer uit.

havaianas

Winactie Havaianas

Alle slippertjes die wij ontvangen hebben zijn showmodellen en hebben dezelfde maat. Voor ons precies de juiste  😆 . Mocht jij een dochter hebben die ook draagmaat 29-31 heeft, laat dan hieronder een reactie achter. Van één van de meisjes begreep ik dat ze voor brede voetjes iets minder geschikt zijn (ze passen haar gelukkig wel), dus houd daar rekening mee. Heeft je dochter normale voeten, dan zouden ze goed moeten zitten. Ik ga 3 paar slippertjes verloten.

Welk model zou jij willen winnen?

 • Vaiana (die met het groene bandje) – winnaar Fleur Veldkamp
 • Ariël – winnaar Dieneke den Hoed
 • Alice in Wonderland – winnaar Elske de Jong

Leuk voor de lente en zomer strakjes! Voor wie doe je mee, welk model wil je winnen en welke schoenmaat heeft ze?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dieneke zegt:

  Wat super leuk!! Daar zal Elin blij mee zijn! Dankjewel

 2. Jaques (Opa) Leliveld zegt:

  ik doe mee voor kleindochter BO, maat 31 Vaiana

 3. Wat een leuk outfit! Staat haar prachtig. Voor de slippertjes doe ik niet mee. Mijn dochter zit nog in maat 25/26.

 4. Linda K. zegt:

  Alice in Wonderland maat 29

 5. nicki zegt:

  As lost as Alice, as mad as the Hatter…natuurlijk zou ik de Alice in Wonderland slippertjes voor mijn meisje uitkiezen. Zij vindt de plaatjes mooi, en mama is nog steeds fan van het boek, fantastisch verhaal. Mijn dochtertje heeft maat 29.

 6. Dieneke zegt:

  Elin is helemaal weg van zeemeermin Ariel! Dus dat zou een super leuke verrassing zijn. Ze heeft nu maat 29, denk rond de zomer maat 30.

 7. Sophia Grootjans zegt:

  Ik doe graag mee voor de Alice in Wonderland slippers in maat 29

 8. Aleesha Verhoeff zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze heeft schoenmaat 33 en ik doe mee voor het model: Vaiana

 9. Corine N zegt:

  Maat 30 draagt ze nu, Ariël

 10. Nadine zegt:

  Ja graag! Die van Vaiana!

 11. Pleun zegt:

  Wauw wat een leuke slippers en ideaal voor mijn dochter die groot fan is van Disney! Ik vind het zeen groot voordeel dat de afbeelding op de zool zit en de banden een leuke kleur hebben, zodat je het gemakkelijk met van alles kan combineren! Het Quapi setje ziet er ook top uit. Onze dochter heeft nu maat 29 en vindt de Alice in Wonderland slippers vast te gek.

 12. Nina Mol zegt:

  Ik doe heel graag mee voor de Vaiana voor kleindochter Yara.

 13. Nency zegt:

  O wat leuk. Hier werd Ariël uitgekozen.

 14. Karin zegt:

  Voor mijn kleindochter en ik kan geen keuze maken, ben al blij met welke dan ook.

 15. Nina Haven zegt:

  Met de Vaiana slippers zou mijn dochter heel blij zijn

 16. wilmsen anita zegt:

  Ik kies voor mijn kleindochter Vaiana maat 31

 17. Sophia zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje. Ze valt binnen de maat en is ook nog eens groot fan van Alice in wonderland

 18. Leanne zegt:

  Super leuk, precies de maat van mijn dochtertje. Ze heeft ineens een mega groeispurt gemaakt en past helaas niets meer van vorig jaar. Op naar een nieuwe zomer met nieuwe Vaiana slippertjes!

 19. Nynke zegt:

  Alice in Wonderland zou hier erg in de smaak vallen.

 20. Sharon de Ridder zegt:

  Wat een toffe outfit! Mooie kleuren zeg! Ik maak graag kans op de slippertjes voor mijn dochter met maat 30; ze is dol op Vaiana <3

 21. Anouk Nijmeijer zegt:

  Mijn kleine meisje is dol op schoenen/slippers. Ze zou dus super gelukkig zijn als mama een nieuw paar voor haar wint.

  Alice in wonderland slippertjes zijn heel mooi en zullen haar ook zeker bevallen

 22. Marian B zegt:

  Ik zou graag mijn nichtje blij maken met de slippertjes. De Vaiana’s zou leuk zijn!

 23. Petra de Mooij zegt:

  Jaaaa, super gaaf zeg! Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus. Die is dol op de slipper van havaianas.. Die ze nu nog heeft zijn te klein en dit is precies haar maat. Ik doe dus dolgraag mee. Ik denk dat ze helemaal wild wordt van Die van Vanaina of die van ariel. Ze is namelijk niet zo dol op roze, haha. Ik ga keihard duimen

 24. Iris zegt:

  I love Quapi! Het staat jouw dochter ook supergoed. Voor mijn dochter doe ik graag mee voor de Ariel slippers

 25. Suzanne Hin zegt:

  Quapi vind ik zo’n heerlijk vrolijk merk. Mijn jongste dochter is dol op alles wat roze is en een rokje moet kunnen draaien :). De havanas zijn allemaal ook echt super leuk en ideaal voor van de zomer. Mijn dochter is 4, maar leeft al op grote voet 🙂 en heeft nu maat 29/30 dus de perfecte maat.

 26. Raaf Klein zegt:

  Ik doe graag mee voor die van Ariël.

 27. Gera zegt:

  Heel graag maat 29 van ariel voor dochter!

 28. Anna zegt:

  Ik doe mee voor de Ariël versie voor mijn nichtje…
  Facebook: An Na

 29. Fleur zegt:

  Heerlijk al die zimerkleding! Mijn jongste dochter loopt graag op haar Havianna’s, dus doe graag mee voor het Vaiana paar

 30. Elske de Jong zegt:

  Heel graag voor mijn dochter Saar! Daar zal ze heel blij van worden?

 31. elisabeth maria martina zegt:

  voor mijn kleindochter zal maatje 29/30 top zijn

 32. Heidie van der Steeg zegt:

  Het sjaaltje van Quapi is erg leuk. Zo eentje ga ik ook nog kopen, fijn voor het voorjaar als het soms nog fris is maar je de kinderen niet meer met zo’n warme wintersjaal wilt laten lopen. Het grijze shirtje is ook erg leuk maar herkenbaar dat ze nu graag zo’n wrijfshirt willen, hier ook zo!

  Ik kan me voorstellen dat de jonge dames het geweldig vonden. Om een af andere reden hebben slippers een bepaalde aantrekkingskracht op ze. Havaianas hebben we nog nooit in huis gehad, wel goede dinge over gehoord.
  Mijn dochtertje heeft nu maat 29, misschien 30 in de zomer maar dat is altijd lastig te schatten, ze heeft geen brede voeten dus ze zullen wel passen. Vaiana vindt ze geweldig (film al 4x gekeken…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.