OOTD: twinnen met Quapi!

De herfst en wintercollecties van alle leuke merken liggen alweer even in de winkels. Volgende week wordt het weer heel warm, maar op koude regenachtige dagen en bij snotterige kindjes kun je die warme kleertjes maar beter in huis hebben. Zo zijn wij heel blij met deze leuke sweatjurkjes van Quapi! De collectie van dit merk is ideaal om in te twinnen.

Ik zocht voor mijn beide dochters een leuk jurkje uit in hun favoriete kleuren: roze voor de oudste en blauw voor de jongste. En dan met de leggings die kleuren omgedraaid. De twinning outfits zijn klaar! Ondanks dat je jurkjes heel verschillende modelletjes hebben. Mijn oudste heeft een jurkje met hoodie en zakken en de jongste draagt meer een A-lijn met wijde rok. Leuk detail van de leggings: ze hebben een soort metallic achtige glans! Toch zijn de stoffen heel zacht en comfortabel.

Draagcomfort

Quapi gaat altijd voor draagcomfort, dus de kleding is ideaal om lekker in te spelen. Toch zien mijn meiden er ontzettend hip uit, helemaal wanneer ze zoals op de foto twinnen met hun matchende outfits. Het blauwe jurkje Zebra is er overigens ook in Lollipop roze, en roze jurk Gerdien is ook in donkerblauw met streepjes verkrijgbaar. De hele collectie is onderling dus leuk te combineren!

Mijn dochters dragen deze set beide in maat 128. De jongste heeft draagmaat 122 en de oudste zit tussen 128 en 134 in. Vanwege de hoodie had ik misschien beter voor maat 134 kunnen gaan, maar qua lengte en breedte zit deze maat goed. Bij het uitkleden van jurkjes of truien met zo’n hoodie, kun je deze het best eerst even opzetten en dan de kleding pas over het hoofd doen. Dan gaat het net wat soepeler.

Meer lezen over Quapi?

Je spreekt Quapi trouwens uit als ‘kweppie’. Daar kwam ik onlangs achter. De hele collectie van Quapi voor jongens en meisjes kun je vinden bij Happybee, waar ik regelmatig shop.

Quapi blijft mooi in de was. Wij hebben verschillende outfits van dit merk. Deze sets hebben we ontvangen voor de blog, maar ik heb ook een gouden setje met glitterlegging, gouden rok en glittertrui. Daarvan had ik verwacht dat de glitters er snel af zouden gaan, maar ook bij dochter 2 is de kleding nog netjes en mooi. Vooral het gouden rokje draagt ze erg veel. Maar het setje begint wel wat klein/kort te worden, dus mocht iemand met een dochter in maat 110/116 interesse hebben als we kastopruiming houden, hoor ik het graag.  😉 Dan maak ik uiteraard even een fotootje voor je.

Welke jurk vind jij leuker, de roze of de blauwe?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Beide jurkjes zijn erg leuk. Ze staan me dochters ook mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.