OOTD: Quapi zomerjas

Eindelijk, eindelijk loopt de temperatuur hoog genoeg op om de zomerjas uit de kast te trekken! Heel fijn, want wij hebben een ontzettend leuk exemplaar van Quapi gekregen deze lente. Lekker gevoerd zodat hij toch warmte biedt en als tussenjas kan fungeren, waar wel met een vrolijk aqua kleurtje en van die leuke boho-veertjes er op.

Het is model Faantje. Mijn dochter mocht zelf kiezen uit de catalogus en wilde graag het aquablauwe exemplaar, maar dit modelletje is er ook in roze. Lekker felle zomers kleuren!

Ik nam hem mee naar de fotoshoot bij Marlous van Oenen, die wat mooie productfoto’s heeft gemaakt van de jas. Zoals je ziet houd ik de jas even open, want aan de binnenkant staan nog meer vrolijke veertjes en een prachtige quote! “Live your own adventure. There’s a whole world out there. Quapi good times.” En hij is voorzien van een handige binnenzak. De horizontale stiksels maken hem wat speelser, zeker in combinatie met de subtiele ruche-achtige stiksels langs de rits. Op de voorkant is het merk geborduurd, heel mooi accent vind ik persoonlijk. Het veertje op de achterzijde is gedrukt.

De foto’s met mijn dochter als modelletje, maakte ik zelf. Ze is ontzettend blij met haar nieuwe zomerjas die soepel meebeweegt met gekke moves. Het is een maat 128 en jassen vallen altijd wat ruimer (tot mijn verbazing past zelfs haar zomerjas maatje 110 nog!) dus ze kan er nog in groeien, al zijn de mouwen niet hinderlijk lang. (En oh wee als haar grote zus het waagt de jas aan te doen!)

Waar te koop?

Zomerjas Faantje van Quapi kost 49,95 euro. Je koopt hem bijvoorbeeld hier bij Olliewood. Daar kun je overigens nog veel meer Quapi vinden voor jongens en meisjes (klik hier). Wij gaan in ieder geval veel plezier van deze jas beleven nu hij eindelijk aan kan!

De Quapi set die ik eerder liet zien op mijn blog, wordt nog steeds veel gedragen. Het leuke is dat zowel mijn dochter als ikzelf er complimenten over krijgen als ze het setje aanheeft. Vooral met het sjaaltje erbij. Het lijkt me zelf erg leuk als mijn dochters ooit door een kledingmerk gevraagd worden als kindermodel, tot die tijd blijven we lekker zelf nieuwe outfit of the day posts shooten.  :mrgreen:

Heb jij dit voorjaar nieuwe zomerjassen gekocht? Ben je dat nog van plan of passen de oude nog?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat een leuk jasje. Ik ben ook nog opzoek naar zomerjasjes voor de kids. Vind het wel lastig, mijn oudste is de laatste tijd erg kieskeurig.

    1. Marguerita78 zegt:

      Ja, ik heb mijn dochters daarom ook bewust zelf laten kiezen uit het boekje. Dat helpt altijd enorm. Misschien ergens je digitale winkelmandje vullen met 3 of 4 exemplaren en hem dan laten kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.